2007.04.08. 21:43:32
Dos Santos felhozatalát nagyon támogatnám, de Zsüli-től szeretnék megszabadulni....méghozzá nagyon. Kéne helyette egy jó szélső, mert ő egy csődtömeg. És Rijkaard őt is nagyon favorizálja, pláne a képességeit és az általa nyújtott teljesítményt figyelembe véve. Bárcsak kikukáznánk a nyáron. Csak ő is azt mondta vmikor mostanában, hogy nem akar elmenni. Nagy kár. De attól még küldhetnénk. Frank magával vihetné őt, Ezqu-t, Edmilson-t, Olít, Bellettit és Gio-t új csapatához..... a Lúzer FC-hez. Ők adnák a csapat gerincét....
Visszatérve a konkrétumokhoz: szélsővédő: nekem tegnap tetszett Diogo. Az ellenszenves Alves sem lenne rossz, csak nem hallottam még, hogy ide akarna jönni (soha nem mondott ilyet) illetve kb. 25 millába kerülne. Amúgy Abidal megvételét is támogatnám, de akkor Zambi-nak jobb oldalon kéne nyomnia. Belső védőnek Gaby Milito, vagy Andrade okés lenne, vkp-nak: Yaya Touré, vagy Albelda és szélsőnek (Dzsuli helyett) Robben.
Olyan jó lenne, ha a vezetőség is (nemcsak nézné) látná a meccseinket. Itt elég fajsúlyos változtatásokra lenne szükség, függetlenül attól, hogy megnyerjük-e az idei bajnokságot. Attól félek, hogy ez nem fog összejönni. Amúgy nem is tudom, hogy jó lenne-e, ha nyernénk?! Bár én mint szurkoló nagyon bírnám, de a rangadókon elért eredmények figyelembevételével Laportáéknak nagyon el kéne gondolkodniuk a hogyan továbbot illetően. És ha nyerünk, akkor valszeg minden probléma a szőnyeg alá lesz söpörve. Bár lehet, hogy ha nem nyerünk, akkor is! A tavalyi eredmények után (félek) Rijkaard-nak lesz annyi gitele, hogyha idén nem nyerünk bajnokságot sem, akkor is marad. És nyomhatja az együgyű bárgyúságait továbbra is a sajtótájékoztatókon. Az sem tűnt még fel senkinek a vezetőségből, hogy Henk távoztával (valszeg nem csak ennyi az oka, hanem talán a jóllakottság, az előszezonban az amerikai út stb....) az eredményes foci is félig-meddig távozott tőlünk???
Remélem lesznek változások, mert azokkal a lózungokkal, hogy "....hagyjuk őt dolgozni, legyen meg az állandóság....." már nem megyünk sokra, az látható volt a fontosabb meccseken nyújtott teljesítményből! Nem szeretnék jövőre is a 2006-os emlékekből élni. Kicsit reálos (de remélem ir-reál-is) lenne.
Azulgrana para siempre!!!