Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem nagyon tudom elképzelni más ligábanLG írta:Ahogy előtte sokan mások is, akik mégsem fejezték be ittBarca_10 írta:Itt a hiba.Messi kijelentette,hogy pályafutását a Barcelonában kívánja befejezni.
Ahogy előtte sokan mások is, akik mégsem fejezték be ittBarca_10 írta:Itt a hiba.Messi kijelentette,hogy pályafutását a Barcelonában kívánja befejezni.
rajta lett volna a hivatalos oldalakon,azon kívül az egész világ erről beszélt volnafcb4ever írta:Pérez papától kitelik, hogy megpróbálja a lehetetlent isdaffy írta:sztem nem volt ott semmiféle hivatalos ajánlat.csak piszkálódás.![]()
Igaz én simán elképzelem, hogy valóban csak piszkálódott (erőfitogtatásról), de ha Messi rábólint, máris ott terem érte a 100 milla és marad még a többiek potenciális játékosra is.
Pérez papától kitelik, hogy megpróbálja a lehetetlent isdaffy írta:sztem nem volt ott semmiféle hivatalos ajánlat.csak piszkálódás.
nyomor?fcb4ever írta:Álmodik a nyomorlluisllach89 írta:In declarations reported by Marca, Real Madrid president Florentino Perez has somewhat controversially announced that "[Lionel] Messi is the second best player in the world after Cristiano Ronaldo" and ruled out any attempt by Los Blancos to ever sign the Blaugrana superstar, stating that "it would not be good to have both of them on the same team".
![]()
![]()
Álmodik a nyomorlluisllach89 írta:In declarations reported by Marca, Real Madrid president Florentino Perez has somewhat controversially announced that "[Lionel] Messi is the second best player in the world after Cristiano Ronaldo" and ruled out any attempt by Los Blancos to ever sign the Blaugrana superstar, stating that "it would not be good to have both of them on the same team".
![]()
az. mégis egy lapon fogják emlegetni raúllal.d írta:Pont ezt mondom, a nagy galaktikus korszakban Guti egy lesajnált másodvonalú játékos volt a nagyobb sztárok mögött (enyhe túlzással), most hogy ő volt az egyetlen (Céronaldo mellett) aki kettő egyeneset tudott rúgni a labdába már nagy sztár és zseni és ezért követelik a maradását a szurkolók. Ironikus, nem?daffy írta:d. ne is haragudja,de abból a madridból nem volt nehéz kilógni pozitív irányban.
Pont ezt mondom, a nagy galaktikus korszakban Guti egy lesajnált másodvonalú játékos volt a nagyobb sztárok mögött (enyhe túlzással), most hogy ő volt az egyetlen (Céronaldo mellett) aki kettő egyeneset tudott rúgni a labdába már nagy sztár és zseni és ezért követelik a maradását a szurkolók. Ironikus, nem?daffy írta:d. ne is haragudja,de abból a madridból nem volt nehéz kilógni pozitív irányban.
ehhez nem tudok hozzászólni,mert annyira nem ismerem a palit,csak előítéleteim vannakFecooo írta:ennyi erővel roncikát még jobban utálhatnád, ő többször köpött és nagyobbakat(nem kell mellre szívni
)
azt el kell ismerned, h edzői korszakában nagyszerűen "viselkedett" mindenkivel
LM10 írta:Jó kérdésdaffy írta:azt mondja már meg valaki,hogy miért vannak a madridisták felháborodva azon,h mou nem tart igényt gutira?először is guti nyíltan kifejezte távozási szándékát,nem is oly rég. most meg hirtelen mégis maradna...ez nem így működik. maximálisan megértem josét. arról most nem beszélek h én gutiban nem látok semmit,sose láttam. tudása megvan,tud szép és fontos passzokat adni,de fejben...
tisztelem azért,amit a madridér tett,de utálom a srácot. nem tudom miért,de rajta kívül én még maradona és rijkaard iránt érzek hasonlót(utálatot),mindamellett h elismerem a tudásukat.
azt hiszem én vagyok az egyedüli madridista,aki megtapsolja mourinho döntését.Guti egy technikás és ügyes játékos, de fejben gyenge, emberileg meg 0. Most vissza vágnának a madridistán Alvessel...
Az meg pláne vicc, hogy Xavinál még jobb is...
Frenkie-t miért utálod? a "köpése" miatt? mással vádolni nem nagyon lehet, mert edzőként igazi úriember volt, még Pep-nél is "normálisabban" bánt a külvilággal...daffy írta:azt mondja már meg valaki,hogy miért vannak a madridisták felháborodva azon,h mou nem tart igényt gutira?először is guti nyíltan kifejezte távozási szándékát,nem is oly rég. most meg hirtelen mégis maradna...ez nem így működik. maximálisan megértem josét. arról most nem beszélek h én gutiban nem látok semmit,sose láttam. tudása megvan,tud szép és fontos passzokat adni,de fejben...
tisztelem azért,amit a madridér tett,de utálom a srácot. nem tudom miért,de rajta kívül én még maradona és rijkaard iránt érzek hasonlót(utálatot),mindamellett h elismerem a tudásukat.
azt hiszem én vagyok az egyedüli madridista,aki megtapsolja mourinho döntését.
Jó kérdésdaffy írta:azt mondja már meg valaki,hogy miért vannak a madridisták felháborodva azon,h mou nem tart igényt gutira?először is guti nyíltan kifejezte távozási szándékát,nem is oly rég. most meg hirtelen mégis maradna...ez nem így működik. maximálisan megértem josét. arról most nem beszélek h én gutiban nem látok semmit,sose láttam. tudása megvan,tud szép és fontos passzokat adni,de fejben...
azt hiszem én vagyok az egyedüli madridista,aki megtapsolja mourinho döntését.
Én is így gondolom. De Ronaldonak vagy Ronaldinhonak lehetősége lett volna sztem túlszárnyalni őt is, de nem tudtak élni a lehetőséggel, bár előbbinek a súlyos sérülései is benne voltak ebben.Dave87 írta:Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem Zidane az elmúlt 10 év legjobb játékosa. Hiába R9, Ronaldinho, Messi vagy CR....
Én amióta aktívan követem a futballt (15 éve), még nem láttam olyan elegánsan és legfőképpen ennyire ésszel játszani senkit.
Zidane sokoldalúbb játékos volt, mint Xavi.
Mindamellett, hogy jelenleg toronymagasan Xavi a legjobb középpályás a világon.
mint mindenki NAGYRÉSZT én is a médiából értesülök. persze vannak hírek,amik a madridistán ott vannak,újságok,nyilatkozatok stb. ezen források egyike állítja(?) h benitez nem akarja eladni maicont és csak akkor ír alá az interhez. namost,maicon ÁLLÍTÓLAG egyszer ezt mondja,máskor azt. nálam az ő szava nem ér semmit. több orgánum szerint teljes a megállapodás a játékossal,de a kluboknak egyeztetni kell még. "Maicon ügynöke elmondta, hogy az ügyfele sorsa a következő napokban dől el, létezik ajánlat a Real Madridtól, ami nagyon csábító és elfogadható. A probléma az Interrel van: a Real Madrid legfeljebb 25-öt adna, az olaszok 35-öt várnak."d írta:Tuti akkor lesz úgyis, ha hivatalosan is bejelentik. Akkor meg öles szalagcím lesz minden oldalon, nem kell majd utána nyomozni.
Ő ennek utánajárt gondolom. Engem ennyire érdekel max hogy itt megkérdezzem hátha itt elmondja vki. Nem fogok nyomozni az fix.d írta:Húú, nem is tudtam, hogy Daffy Mourinho mellett dolgozik, hogy ilyen jó értesülései vannak az igazolásokról!
Más: Daffy! Mi a helyzet Di Mariával? Tuti? Mert olyan hír volt több helyen hogy Benficás csapattársaknak azt mondta hogy hozzátok igazol(t).
Más: Daffy! Mi a helyzet Di Mariával? Tuti? Mert olyan hír volt több helyen hogy Benficás csapattársaknak azt mondta hogy hozzátok igazol(t).
Maicon 30?daffy írta:elvben 80-100 van igazolásokra. maicon 30,kolarov 20,di maria 30,gerrard 30. ez összesen 110. ami megoldható,tekintve h távozók lehetnek. nekem az lenne a legjobb,ha gerrard maradna a poolban.