Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemhiszem Pep azért játszatja mert több gólt termel mostanában mint Ibra.Lionel85 írta:Mivel idén keveset játszott, pihentebb, mint a többiek, ezért lehet az, hogy Pep mostanában viszonylag többet játszatja. Ez jól kamatozhat így a hajrában, de nem hiszem, hogy a Sevilla ellen kezdeni fog, valami azt súgja, marad Ibrahimovicsnál. Ettől függetlenül összejöhet egy gól, de csereként még Bojan is beszállhat.
mindorokke_barca írta:Szia vking... akarom mondani kunigunda
Nem, Bojan nem nyafogott a padozás miatt és ennek szépen lassan meg is jön a gyümölcse, mert csendben dolgozott hajtott és a kezdeti botladozások után elnyerte Pep bizalmát. Nagyon érzi a kaput, nagy játékos lehet belőle.Bojan nem nyafogott? Dehogynem. Ügyes, de még fiatal és rutintalan.
Remélem Kinga nem kezded el majd megint az ámokfutásodat, mert akkor megint nem fogod elérni a 10 hsz-t sem.
Nem, Bojan nem nyafogott a padozás miatt és ennek szépen lassan meg is jön a gyümölcse, mert csendben dolgozott hajtott és a kezdeti botladozások után elnyerte Pep bizalmát. Nagyon érzi a kaput, nagy játékos lehet belőle.Bojan nem nyafogott? Dehogynem. Ügyes, de még fiatal és rutintalan.
Bojan nem nyafogott? Dehogynem. Ügyes, de még fiatal és rutintalan.bucinho írta:Az a szép Bojanban, hogy hiába játszott keveset a szezonban, nem nyafogott, és nem jött azzal, hogy el fog igazolni. Tudta nagyon jól, hogy eljön az ő ideje is majd a pályán, és amikor játszik, akkor kell bizonyítania. Úgy gondolom ezt megtette. A Villarreal ellen is betalált, és hét közben a Tenerife ellen is gólt szerzett. Fejben nagyon ott van a srác fiatal kora ellenére, és nagyon higgadtan használja ki a helyzeteit. A Villarreal elleni gólja nálam élménybe számba ment szombaton, a keddi gólja pedig jókor jött. Nyugodtan kezdhet szombaton, nem fog csalódást okozni szerintem. És ami lényeges, hogy rengeteget mozog Ibrával ellentétben. Amíg a pályán van, addig felszántja azt. Várom szombaton is a kezdőbe, és szerintem meglövi a saját gólját. Ibra kezdhet rettegni, Bojan formába lendült! 19 éves még csak, mi lesz, ha 23-24 lesz majd, és állandó kezdő. Bele sem merek gondolni...
madmushroom írta:Nagyon jó formában van de nem hinném, hogy ő lenne az x-faktor.sroland írta:Szerintem azt a meccset hétvégén a sevilla ellen biztos behúzzuk ha Bojan kezd.
Nagyon jó formában van de nem hinném, hogy ő lenne az x-faktor.sroland írta:Szerintem azt a meccset hétvégén a sevilla ellen biztos behúzzuk ha Bojan kezd.
Jelenleg szerintem nem kérdés, hogy Bojannak kellene kezdenie. Szeretem Ibrát, de jelenleg Bojan hasznosabb, és nagyon fontos mérkőzés vár ránk szombaton.Lionel85 írta:Egy szavazás, hogy ki kezdjen a Sevilla ellen:
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 3922412008
Lehetseges, hogy Keirrisont gondoljak, mint lehetseges tartalek csatart. Igaz en nem sok meccset lattam meg tole, szoval nem tudom hol tart a fejlodesben.El fanático írta:Ráadásul, ki/kik fog/fognak ülni a kispadon, ha Bojan-t elpasszoljuk?
A kölcsönszerződésben nem muszáj lennie opciós jognak!!!El fanático írta:Az ő szíve ugyancsak megszakadna, ha el kellene mennie - szerintem...istyke6 írta:A szivem szakadna meg ha elhagyna a klubot
Bár a Valenciában nem lenne rossz helyen, fejlődhetne a játéka - de ha pszichésen nem lesz rendben - értsd: nem fogja magát jól érezni a csapatnál esetleg megtörné, hogy odaadta őt a Barca - akkor jobb lenne, ha maradna és játszna, amennyit lehet / ha havonta összesen 30 percet, akkor annyit /
Viszont, ha ott megkapná a lehetőséget és végignyomna egy szenzont tisztességes mennyiségű játékperccel és jönnének is az eredmények, akkor már csak a kölcsönadási szerződésben foglaltak számítanak és itt jön a képbe az oly' sokszor említett opciós jog - naná, hogy a Valencia nem engedi vissza, ha jól teljesít.
Ráadásul, ki/kik fog/fognak ülni a kispadon, ha Bojan-t elpasszoljuk? Pedro meg Jeffren? Nem lesz támadó cserénk, Pedro még oké, de Jeffren nem BL szint és a tabella első 10 helyezettje ellen sem életbiztosítás a bajnokságban sem, még nem - Henry is elmegy valószínűleg. Az új igazolás/ok biztosan nem padozni jönnek, akár Ribery, Villa, Silva, di Maria vagy XY legyen az.
Az ő szíve ugyancsak megszakadna, ha el kellene mennie - szerintem...istyke6 írta:A szivem szakadna meg ha elhagyna a klubot
Lehet nem kellene ennyire isteníteni Bojant, de ha képes volt Ibrát kiszorítani úgy, hogy Pep megadja a svédnek a lehetőséget a bizonyításra és bízik benne, akkor azért az elég nagy szó.pistinho írta:Azért szerintem nem kellene ennyire isteníteni Bojant. Messze van még Villa-tól és Ibrától is. Kezeljük helyén a tegnapi teljesítményét. Majd meglátjuk hogy a következő meccsen mit fog játszani.