Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Teljesen igazad van!P'robinho írta:nem is fogja ezt mondani,mint ahogy dárdainál se mondott semmit.mer nkm ne mondja senki,h dárdai nem fér be ebbe a válogatottba, viszont benn van az a vass ádám akinek 1 felnőtt élvonalbeli meccse sincs.lehet, h már kicsit idős dárdai,de helye lenne a válogatottban.
Jöhetne a Celta Vigo-ba Pinto helyett !Los Banditos írta:Remélem valami elsőosztályú csapathoz szerződik.Jöhetne Spanyolországba is.Itt legalább szem elött lenne.
![]()
Halmosi tényleg 28 éves, de nem nagyon mondhatja azt a szövetségi kapitány, hogy nagyon jó játékos, de nem válogatom be, mert van nála fiatalabb is mégha nem is olyan jó játékos.![]()
nem is fogja ezt mondani,mint ahogy dárdainál se mondott semmit.mer nkm ne mondja senki,h dárdai nem fér be ebbe a válogatottba, viszont benn van az a vass ádám akinek 1 felnőtt élvonalbeli meccse sincs.lehet, h már kicsit idős dárdai,de helye lenne a válogatottban.nem nagyon mondhatja azt a szövetségi kapitány, hogy nagyon jó játékos, de nem válogatom be, mert van nála fiatalabb is mégha nem is olyan jó játékos
én is remélem mert az egyik kedvenc magyar focistám.de nem valszínű,h beválogattja peti, mer a "jövő csapatát" építi, halmosi meg 28éves asszem.Halmosi Peti is gólt szerzett a Plymouthban.
Remélem beválogatja majd őt is Várhidi
Ha fent lesz a bentexen, majd szólok.Saviola írta:Gera gólját linkelje valaki pls,ha tudja..
London, április 25., 16.55
A magyar válogatott kapus legszívesebben maradna Angliában.
Augusztusban lejár a szerződése Király Gábornak az angol másodosztályban szereplő Crystal Palace csapatánál, és a kapus minden bizonnyal távozik a csapattól. Így elvileg a következő idénytől még akár egy új országban is kipróbálhatja magát, a hírek szerint az olasz élvonal 11. helyzettje, a Livorno szeretné őt leigazolni.
- Hallottam a Livornóról, és akad spanyol érdeklődő is - kezdte Király Gábor -, ugyanakkor én szeretnék szerződésem lejárta után is Angliában védeni. A szigetországból is vannak ajánlataim első- és másodosztályból egyaránt. Ha nem tudom itt folytatni, akkor valószínűbb, hogy Németországba térek vissza, mivel onnan is több csapat megkeresett már vagy engem, vagy a menedzserem.
Hát már én is nagyon remélem,épp eleget volt már 2od osztályban,és a hülye is tudja,hogy simán elférne egy elsőosztálybeli középcsapatban! Nem 2od osztályba való játékos! Aki meg akadályozza az egy fa******antiimperialista írta:Vito Koma!
Fent van Halmosi gólja a bentexen! Sőt, azóta már az azt követő meccsen lőtt gólja is!
Gerzson érdeklőiről egyelőre semmi hír. Remélem, a Boro indít egy újabb támadást, aminek az lesz a vége, hogy odaigazol!