Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kardi írta:Teljesen jó kis beszámoló, nekem az ilyenek mindig meghozzák a kedvet a játékhoz! Várom a következő beszámolót.levproff írta:Most csak a végét írom le ha nem baj:
BaL módban vagyok első szezonom a Lazioval.
3 forduló volt hátra.
A Kupából már ki estünk és látom, hogy írják, hogy én lettem a gólkirály a kupába. 3 gólal!![]()
![]()
Mert eddig nem nagyon nézegettem, hogy hány gólnál járok, mert tudtam, hogy gyatra.....
Teljesen jó kis beszámoló, nekem az ilyenek mindig meghozzák a kedvet a játékhoz! Várom a következő beszámolót.levproff írta:Most csak a végét írom le ha nem baj:
BaL módban vagyok első szezonom a Lazioval.
3 forduló volt hátra.
A Kupából már ki estünk és látom, hogy írják, hogy én lettem a gólkirály a kupába. 3 gólal!![]()
![]()
Mert eddig nem nagyon nézegettem, hogy hány gólnál járok, mert tudtam, hogy gyatra.....
hello! próbáld meg a szűz pesre rátelepiteni egyből a patch-et ugy szerintem hibátlanul fog működni nálam is volt a megoldás!vlxe írta:üdv mindenkinek!
van egy ilyenem PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-oneelméletben megoldja a csapatok neveit és a mezt is. Viszont nálam elég hülyén néz ki minden. Nem tom hogy működne normálisan!
Hát nem igazán.dmar írta:Hát TOP playeren 1 szezonban nagyon a cserepadra sem egyszerű leüllni
legalábbis nállam.
Engem inkább az érdekelne, hogy milyen szinten játszol?Mert első szezonba 45 gólt lőni..bár lehet csak nekem lehetetlen.fifaorult írta:Na befejeztem az első idényt a BaL módban. Sikerült megszereznem a Deporral a bajnoki címet és a kupát is.A kupa és a liga góllövő listáját is megnyertem valamint mind a kettőben a legértékesebb játékos lettem.
Kicsit jöhetnek a számok: 40 meccs,45 gól ebből 34 bajnoki gól és 11 kupa gól.13 gólpassz ebből 10 bajnoki 3 pedig a kupából származik. 28szor nyertem el a Man of The Match díjat, 3szor a MIP-et. Átlagban 7.22 ratinget kaptam.
Jött az átigazolási szezon. a két legjobb csapat amely bejelentkezett értem az a real és az Inter volt. De én kivártam míg a Depor túl ajánlja ezt a két csapatot. Így 980-ért maradtam a deporban
![]()
Remélem nem voltam túl hosszú meg unalmas se![]()
Milyen szinten játszol? És hány éves vagy? Mert elég durva hogy real és az inter ajánlatot kínált.. Egyébként én annyira nem csípem a BaL módot..fifaorult írta:Na befejeztem az első idényt a BaL módban. Sikerült megszereznem a Deporral a bajnoki címet és a kupát is.A kupa és a liga góllövő listáját is megnyertem valamint mind a kettőben a legértékesebb játékos lettem.
Kicsit jöhetnek a számok: 40 meccs,45 gól ebből 34 bajnoki gól és 11 kupa gól.13 gólpassz ebből 10 bajnoki 3 pedig a kupából származik. 28szor nyertem el a Man of The Match díjat, 3szor a MIP-et. Átlagban 7.22 ratinget kaptam.
Jött az átigazolási szezon. a két legjobb csapat amely bejelentkezett értem az a real és az Inter volt. De én kivártam míg a Depor túl ajánlja ezt a két csapatot. Így 980-ért maradtam a deporban
![]()
Remélem nem voltam túl hosszú meg unalmas se![]()
nekem sikerült még megvennem Komant is Ő egész jól fejlődik, egy szezon alatt 80as középpályás lett!vlxe írta:Ez tök vicces! Ahogy elnézem itt mindenki, engem is beleértve Robinho-t vette meg 1xKardi írta:Énis lenyomtam az első szezonomat ML-ben, és pár játékostól megváltam és megvettem Robinho-t....nagyon tetszik eddig a megújult ML az elején kicsit bonyorult volt a régihez képest, de mostmár kúúl!majd tartok egy élménybeszámolót, amugy érdemes Robinho-z megvenni nagyon jó kis player!
a furcsa az, hogy ezen kivül egyenlőre senkit nem tudok megszerezni...
Hiába jelentkezem bárkiért nem megy
Én is azt hittem,de idény végén az átigazolási szezonban át lehet állítani.faithnomore írta:
BaL módban nem tudod átállítani a nehézségi szintet csak kezdéskor
BaL módban nem tudod átállítani a nehézségi szintet csak kezdéskorcsababarca írta:Kardi írta:giefLove írta:Van valaki aki BaL-be professional, vagy top palyer szinten eljutott a Barcába? Engem egyszerűen nem akarnak megvenni. Akármennyire sok gólt lövök és gólpasszt adok (AMF-ként), csak a madrid, inter és hasonló csapatok ajánlanak értem. Rengeteg egyéni címem is van, nem értem miért nem dob valamit a Barca
Javaslat: kezdjétek el regularban,várjátok meg még leigazol a barca,majd állítsátok feljebb a szintet.
Ez tök vicces! Ahogy elnézem itt mindenki, engem is beleértve Robinho-t vette meg 1xKardi írta:Énis lenyomtam az első szezonomat ML-ben, és pár játékostól megváltam és megvettem Robinho-t....nagyon tetszik eddig a megújult ML az elején kicsit bonyorult volt a régihez képest, de mostmár kúúl!majd tartok egy élménybeszámolót, amugy érdemes Robinho-z megvenni nagyon jó kis player!
Kardi írta:ugyanez a helyzet!giefLove írta:Van valaki aki BaL-be professional, vagy top palyer szinten eljutott a Barcába? Engem egyszerűen nem akarnak megvenni. Akármennyire sok gólt lövök és gólpasszt adok (AMF-ként), csak a madrid, inter és hasonló csapatok ajánlanak értem. Rengeteg egyéni címem is van, nem értem miért nem dob valamit a Barca
ugyanez a helyzet!giefLove írta:Van valaki aki BaL-be professional, vagy top palyer szinten eljutott a Barcába? Engem egyszerűen nem akarnak megvenni. Akármennyire sok gólt lövök és gólpasszt adok (AMF-ként), csak a madrid, inter és hasonló csapatok ajánlanak értem. Rengeteg egyéni címem is van, nem értem miért nem dob valamit a Barca