Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze! A védekezésünk, illetve hátul a játékunk alapvetően stabil volt. Elég jól is passzolgatunk, voltak jó labdakihozataljaink, kevés eladott labdánk volt. Az előrejátékunk meg ilyen már jóideje, eddig se tetszett, de most komolyan. Soldado, Raúl?neked ebből tetszett valami is nem szoktam kritikus lenni de ez nézhetetlen volt..
Hát igen...Ordog írta:Hihetetlen hogy ettől a margótól vagyunk 8 pontra![]()
neked ebből tetszett valami is nem szoktam kritikus lenni de ez nézhetetlen volt..soldádó idegesitett nagyon és guti..hihtetlen mien rosszalk voltak torrest már megszoktam..CS0ki írta:Hát nem tudom, nálam Cannával a meccs legjobbja...Öcsém megállapítása: "Te szerencsétlen(most még kedvesen beszélgettünk), amikor Real mecset nézel, akkor Pepe mindig béna."És ez a baj sajnos, az előrejátékunk továbbra is gyenge...és rendszeresen a védők közül kerül ki nálam a meccs embere, nagynéha Robinho közbeszól! Mondjuk ezt év elején is megmondtam volna!
Igazából simább verést vártam, ahhoz képest mezőnyben nem is voltunk rosszak, volt sok összjáték ami tetszett. A támadóink persze el voltak tünve...Nem nagyon ment a helyzetek kidolgozása. Na mindegy!
Hát nem tudom, nálam Cannával a meccs legjobbja...Öcsém megállapítása: "Te szerencsétlen(most még kedvesen beszélgettünk), amikor Real mecset nézel, akkor Pepe mindig béna."
Ha ekkora semmiből megfordítja akkor megérdemlik a bajnoki címet.Varga Tamás írta:Többet egy rossz szót sem szeretnék hallani Pepéről. A Madrid legjobb igazolása volt, még 60 misit is megért volna a leigazolása.![]()
De, még nincs vége! A Madrid a semmiből szokta megfordítani a meccseit.
Drigo írta:Én többet egy rossz szót sem mondok szerencsétlen Pepéről...