Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem lett meg. Nem is volt túl valószínű. Egyszerűen szörnyen teljesít a védelem, már nem is emlékszem mikor volt olyan hogy nem kaptunk gólt.fir3bird írta:Nem semmi a kupameccs!! 3-2 most de kitudja milesz a vége, akár Barca továbbjutás is lehet még..
Jaj, de érdekes, pont tavaly meg idén? Nahát bezzeg tavalyelőtt, ott volt aztán a csuhaj! Annak az idénynek az utolsó meccsén még a kiesők is bajnokok lettek volna angliában, viszont az első őszi meccsen már bizony olyan formavisszaesés volt, hogy ott kellett volna abbahagyni az egész bajnokságot. ííígy van.LG írta:Nem. 1 spanyol csapat van a legjobb 8ba, és lehet, az is csak azért, mert kikapta a legkönnyebb ellenfelet![]()
Sztem sem méltó 1ik csapat se, h megnyerje a bajnokságot, ahogy tavaly sem volt méltó 1ik sem. De vkinekj mégis bajnoknak kell lennie. Angliában meg megérdemelné a Mu, az Arsenal, és a Chelsea is, de végén csak 1 győzhet.
Aranylabda ugyan ilyen. Cannavaro, Owen, Sevcsenko(sztem ő sem) nem olyan szintű játékosok, akik Aranylabdát érdemelnek, mégis megkapták. Igazából itt csak Owen esete az érdekes-ő azért kapta meg, mert abban az évben nem volt nála jobb, ennyi. Kanna meg Seva más-1ik a jo VB miatt(igaz, abban az évben se nyujtott senki kimagaslót), utóbbival meg Ukrajna nagy [auto_cenzúra] levését próbálták enyhiteni(no itt 3-n is megérdemelték volna: Henry, Deco, Ronaldinho)
Ugyanakkor sok olyan játékos van, aki megérdemelte volna, de nem kapott mert abban az évben volt nála jobb is.
A másik dolog, h vkik szokták mondani, mit elégedetlenkedünk tavaly 2. lettünk, idén is az legalább meglesz, pár éve meg BL selejtezőkért küzdöttünk. Igen, csak azt felejtik el, h akkor a Bajnokság olyan erős volt, h nehezebb volt ott BL sejeltezős helyet kiharcolni, mint ebben a posványban bajnoknak lenni.
Amugy se lett volna...idén Luis Fabiano bebikult, 22 gólnál jár már a bajnokságban.fir3bird írta:Na már csak ez hiányzott!! Van Nistelrooy max. az uccsó 4 meccsre fog beszállni! Bár lehet nemtudna sokat segíteni a mostani Madridon, de azért nyugodtabb lennék ha ott lenne a meccseken.Bár az ő formája is jelentősen visszaesett az utóbbi időben.Egy biztos, idén már nem lesz gólkirály...
Ezzel teljesen egyetértek, az érdemli meg a bajnokságot aki több pontot szerzett.Lehet hogy a Real [auto_cenzúra] játékkal hozza a meccseit (ha hozza) de ez azt jelenti hogy mégis eredményes hiszen több gólt szerez mint az ellenfele.És lehet hogy a Barca jobb játékkal csak döntetlenekre képes.De ugyanaz igaz lenne a Barcára is ha vezetnének (mármint ők is megérdemelnék a bajnoki címet, hiszen eredményesen hoznák a meccseket).Slither írta:Nem értem ezt az "egyik csapat sem érdemli meg a bajnoki címet" dumát. Akármilyen rosszul is játszik a két 'nagy', a lényeg hogy ott vannak elől, azt meg nem adják ingyen. Jelenleg ebben a bajnokságban igenis megérdemelten vezet a Madrid, lehet hogy [auto_cenzúra], de akkor a többi csapat még annál is [auto_cenzúra], hiszen sok-sok ponttal vannak lemaradva. Elég gyenge most a Liga színvonala, de most ez van, és mindegy hogy milyen játékkal nyeri meg vki a bajnokságot, megérdemelten nyeri azt, hiszen ő gyüjtötte a legtöbb pontot, ő a legeredményesebb. A játék képe csak másodlagos szempont, az eredmények azok amik számítanak.
Ha mi vezetnénk a bajnokságot ilyen gyatra játékkal, akkor biztos vagyok benne hogy nem jönne elő ilyen gyakran ez a közhely.
Dicséretes hozzáállás. Végülis a Real Madrid tavaly is egyetlen egy alkalommal vezette a bajnokságot(évközben még nem az egymás elleni számít). Ráadásul szerencsénkre még van 10 forduló, igaz ha a tendenciát nézzük, akkor elég 8 forduló, hiszen "csak" 7 pont a hátrány.Enrique írta:Miért, ez is valami... Ha így folytatódik a tendencia, 9 forduló múlva első helyen fog állni a csapat.![]()
![]()
Számomra messze a legrosszabb Real és Real meccs volt! A Roma ellen helyzetek, sőt egy (les) gól is volt, és ott KÜZDÖTT is a csapat, de tegnap egy nagy NULLA volt minden tekintetben a Real (tán a védelmet kivéve).Buitre írta:szerintem nem. Hasonlított a meccs (tényleg nem kötekedni akarok!) a Barca idei egynéhány meccsére, ahol meddő mezőfölényben volt, de kidolgozott helyzetig nem jutott el.Tényleg ilyen botrányosak voltak?
60% felett volt a labdabirtoklásunk, a Depor helyzet nélkül szerezte meg a vezetést. Sima ikszes meccs volt, mezőnyben sztem egyáltalán nem voltunk rosszak, de elöl tök impotensek. Mindazonáltal a Roma elleni meccshez képest szinte üdítő volt.
egy icipicit reálisabbIlyet sem olvasni mindennap... Tényleg ilyen botrányosak voltak? Nem láttam sajnos/szerencsére a meccset.