Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Álmunkba!!!!De ha mégse akkor egy üveg whiskyre a vendégem vagy!!Gomezinho írta:a meccs vége 2:3 lesz a Valenciának!
Real Madrid - Valencia 2:1Varga írta:Hogy áll a meccsük?
Azért nem mert megpróbálnak!!hanem azért mert kiegyenlítettek!!!!!!!Zozzy 5 írta:Azért utálod őket, mert megpróbálnak kiegyenlíteni?Giga999 írta:Ezt nem hiszem el!!!Kimentem inni amire viszajöttem má 1:1!!!Anyira de annyira de anyira utálom őket hogy az hihetetlen!!!
dr. Mezey írta:Itt az ideje a heti lelkesedésnk, sztem a reál veszít pontot aValencia, Sevilla, Mallorca trio közül kettő ellen, susztit kirúgják és három forduló múlva egy meccsen belül leszünk megint. Hajrá Barca!
No igen, de ehhez a Madridnak 9x kéne kikapnia... mondjuk nem sajnálnámDrigo írta:Dicséretes hozzáállás. Végülis a Real Madrid tavaly is egyetlen egy alkalommal vezette a bajnokságot(évközben még nem az egymás elleni számít). Ráadásul szerencsénkre még van 10 forduló, igaz ha a tendenciát nézzük, akkor elég 8 forduló, hiszen "csak" 7 pont a hátrány.Enrique írta:Miért, ez is valami... Ha így folytatódik a tendencia, 9 forduló múlva első helyen fog állni a csapat.![]()
![]()
Amikor találtunk egy még gyengébb ellenfelet és kihúztuk 0-0ra vagy nyertünk 1-0-ra!Slither írta:Hát nem lett meg. Nem is volt túl valószínű. Egyszerűen szörnyen teljesít a védelem, már nem is emlékszem mikor volt olyan hogy nem kaptunk gólt.fir3bird írta:Nem semmi a kupameccs!! 3-2 most de kitudja milesz a vége, akár Barca továbbjutás is lehet még..