Lionel Messi Fan írta:30percből 16 perc emberhátrányba nagyon ferr dolog jó hogy elment az 5 gól a kézilabda gyors sport 5 gól nem előny 10 gól legalább az már előny
és az első féloidőben meg mi játszottunk 8 percet emberelőnyben ráadásul a második félidőben 4 percet a brazilok is játszottak vagyis összsítésben 18-12 az emberhátrány nekünk az egész meccsen 6 percig voltunk többet emberhátrányban mint ők. Nem fair de elmegy. 5 gól tudod mi az? Én is szoktam az egyetemen játszani, igaz nem olyan profi szinten mint te de nagyaon sokszor 1-2 góllal kapunk ki vagy nyerünk. a Mai kézilabdában feltéve hogy nem egy profi csapat játszik egy félamtőrrel, akkor nem nagyon tudnak 10 gólt kiharcolni 7-8 max s 5 gólt illik megőrizni főleg, hogy a brazil csapat nem egy hm világverő alakulat.
Másrészt a lányok elismerték, hogy rosszul játszottak, egy szóval sem szidták a bírót lehet itt holnap reggelig vitázni hogy mi miatt nem nyertünk. Nekem elég az hogya lányok beismerték, hogy nem ment a játék, s igyekezni fognak javítani szerdán részemről ezzel befejeztem.