Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát mondjuk én úgy hallottam megkörnyékezték Bartrát meg Assulint.Persze,h ez igaz e vagy sem azt nem tudom.fcbarca0827 írta:Nem.Balazs1415 írta:igaz, hogy a real el akar vinni 2 ifit a barca b-ből?
Nem.Balazs1415 írta:igaz, hogy a real el akar vinni 2 ifit a barca b-ből?
Igazábol Gai-ról én is hallottam, de, akkor is... Ugyanmárhagyjukmár.Bányász írta:Hát mondjuk én úgy hallottam megkörnyékezték Bartrát meg Assulint.Persze,h ez igaz e vagy sem azt nem tudom.
Kár, h Krkic Rijkaard utolsó évében már szinte alapembernek számitott, és előtte másfél évvel is már játszogatott a csapatban... NSO megint hozta a formáját...Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2030830
Nem,nem!Krkic nem megy innen sehová!
De azért biztos hogy nem tesz rosszat az önbizalmának, ha Fergie érdeklődik utána! Feltéve ha lehet hinni a hírnek....
Épp ezért viszi majd maga után, Patot. Méghogy Bojan Angliába.Lionel85 írta:kik fiatalítani akarják keretüket. Mivel már Drogba és Anelka is 30-on túl van, Ancelotti fiatal csatárt szeretne venni, aki a (közel)jövő Chelsea-támadószekcióját képezheti.
Igen, teljesen igazad van! Nekem nem titkolom, ő a személyes kedvencem! Nagyon boldog vagyok! Ő már jelenleg egy emblematikus figura, s 4-5 év múlva ő lehet a Barcelona irányítója! Nagyon szeretem, Hajrá Bojan!galamb írta:Laporta kijelentette Boján biztosan marad jövőre is. Ez nagyon jó hír. Kár lett volna megválni tőle.