Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.02. 15:36:20

Ozsi!
Én leginkább azért céloztam arra, hogy Pellegrini nem biztos, hogy képes lesz csapatot csinálni a nevekből, mivel nem éppen egy kemény kezű edző. Márpedig az szerintem fontos lenne a sztárok miatt. Ettől még egy kis/közepes csapattal valóban jó edzői kvalitásokat mutatott. De ez nem jelenti azt, hogy nagy csapattal is menne neki. Sokszor láttunk már olyat, hogy valakinek jól megy kicsiben, aztán baj van nagyban...persze valóban ugyanígy lehet hogy fordítva sül el, és jól fogja csinálni a dolgát. Majd kiderül...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.02. 15:35:25

Miki!
Igazad van.
Csak van egy kis különbség: Pep nem volt előtte edző nagy csapatnál, viszont Pellegrini igen. Volt egy kiemelkedő szezonja, egy jó játékosok alkotta Villarreallal. És amint közbejött egy másik sorozat is, nem tudott mit felmutatni. Én nem tartom jó edzőnek. Erős közepes edző, de semmi több. Eddigi eredményei alapján gondolom ezt, de ettől még alkothat nagyot! (mondjuk egy bajnoki ezüstöt, és egy BL-negyeddöntőt :wink: )
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.02. 15:35:13

Fernando írta:Ez "picit" sokkolt...

Nagyon sajnálom őt. Én nagyon tehetségesnek tartottam. De így lesz a legjobb. Nem kell még egy halál eset. Elég! Vannak neki szülei, lesznek gyerekei felesége. Nem érdemes az élvezetért meg a sok pénzért erről lemondani.
Te miről beszélsz? :lol:

szerk.: nem láttam, hogy az Ez hivatkozás! :roll: Tomi ráírt, nem tudtam törölni. Bocsika, bocsika!

Szegény srác! :oops: Nem irigylem... :cry: :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.07.02. 15:37:24-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.02. 15:31:14

Varga Tamás írta: Kérdés, hogy a közepes képességű Pellegrini erre képes lesz-e.
Talán szezon után kellene besorolni edzői képességét, amit az utóbbi években Villarreal padján csinált,az nagyon jó volt, nem hiszem,h más edző többre lett volna képes azzal a csapattal.

Szóval amondó vagyok,hogy majd az idény közepén,esetleg végén soroljuk be. Pepről szezon előtt még azt se lehetett elmondani,h közepes edző,mert még nem edzett nagy csapatot,és lám mi lett.

De az igaz,hogy ha tényleg csak közepes képességű, akkor nagyon nehéz lesz a sok sztárt csapattá formálnia,de én még várok a képességei megítélésével.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:24:38

Ez "picit" sokkolt...

Nagyon sajnálom őt. Én nagyon tehetségesnek tartottam. De így lesz a legjobb. Nem kell még egy halál eset. Elég! Vannak neki szülei, lesznek gyerekei felesége. Nem érdemes az élvezetért meg a sok pénzért erről lemondani.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Colin
Capitá del Barça

2009.07.02. 15:21:12

Ha már Ribéry vesz egy üveg Sangriát Münchenben, akkor azt 2 óra múlva magyarul olvashatod a madridistán, hogy: "Ribéry Sangriát vett, hogy szokja a spanyol nemzeti italt!" "Ribéry ezek szerint a Reálé!" De nincs ezzel semmi gond, ők ezt szokták meg, ezt szeretik.
Én csak azt nem értem hogy benneteket miért zavar ennyire a madridista. Sokkal, SOKKAL többet foglalkoztok ti a madridistával mint mi az eurobarcával.

(azt már mellékesen jegyzem meg hogy nálunk az eurobarcáról idézgetni szigorúan tilos hogy ne legyenek fölösleges indulatgerjesztések és akik átnéznek egymás oldalára azok 'barátian' tudjanak véleményt cserélni.)

VT, kérdésedre a válasz, én azért járok át mert érdekel hogy ti hogy álltok a mi igazolásainkhoz, mi a véleményetek a régi-új elnökünkről, etc etc... Van néhány elvakult emberke itt akik szerint bárkit igazolunk bármit csinálunk a csodabarcát soha az életben nem érhetjük utol, de vannak emberek akikkel rendesen ellehet beszélgetni. :)

Én ezért vagyok itt. Már asszem 4. éve... :oops:
REAL MADRID C. DE F.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.02. 15:15:24

Én azt nem értettem meg eddig se, és most sem tudom felfogni, hogy a Kedves Madridista szurkolók, miért jönnek ide 'ugrálni'? Mit várnak? Megértő szavakat? Helyeslő bólintásokat? Baráti vállveregetéseket?
Nem elég nekik a madridista.hu, ahol ezeket a dolgokat megtárgyalhatják? Miért kell ezt a topikot is szétszedni olyan oltárian hatalmas baromságokkal, miszerint "Xavi nincs benne a világ legjobb 10 játékosában"? Ilyen sületlenséget az mond, aki nem ért a focihoz, labdát még nem is látott, a realitásérzéke pedig a nulla felé tendál. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy Iker Casillas Segunda 'C'-szintű kapus. Tuti hülyének néznének - és igazuk is lenne!
Miért nem elég a madridista oldalain való véleménykifejtés? Miért járnak ide, osztani az észt, féligazságokat írkálni, és frázisokat puffogtatni.
Elhiszem, hogy nyári szünet van, sok a szabadidő. Menjenek ki a strandra, menjenek el nyári munkára dolgozni, nagyszüleikhez kertet ásni, kapálni. Vagy uszodába, menjenek le a bőrt rúgni. Ne ide hordják talicskával a "szellemi szemetet".
Hetek óta passzívan figyelem ezt a topikot, de már alacsonyabbra esett a színvonal, mint az Igazolások topikban. És ennek döntő részben az "okos/kodó" realos hsz-ek az okai, mozgatórugói.

Zsuni pedig nagyon csak visszafogott kritikát kapott eléggé disszonáns véleményére. :roll:

És hogy szakmai észrevételt is tegyek.
Leigazolták Kakát, CR-t, Benzemát. Ketten közülük top10-es játékosok, egyéniségek. Hozzájuk tehetjük Ramos-t, Casillas-t, mint erős személyiségeket. És a futball egyik alapvetését ne hagyjuk figyelmen kívül: sok jó, klasszis játékos nem feltétlenül alkot CSAPATOT! Az edző személye ebben a tekintetben életbevágóan fontos, kulcsszerplő. 0Mert elég, ha az 5-6 sztárból kettő külön utakon jár, lőttek az eredményességnek. Kérdés, hogy a közepes képességű Pellegrini erre képes lesz-e. Meglátjuk.
De ez nem a Barca - szurkolók gondja! :wink:

Colin!
Miért kezdtél el "öltözködni"? :roll:
Amúgy az idelátogató madridisták között kevés értelmesen hozzászóló, megfontolt, jól átgondolt véleményt író fórumert tudnék mondani.Te, Prince, CSOki, Phelan, oszt kész. A többiek a legtöbb esetben butaságokat beszélnek, és vitákat gerjeszteni jönnek ide.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.07.02. 15:32:32-kor.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.02. 14:54:36

Hát nem a nevektől lesz csapat Madridban az is biztos. Pellegrini meg kevés ahhoz hogy ezeket a srácokat összekapja. Nálunk még mindig meg van az az előny, hogy csapatunk van. Meg van az az előny, hogy a bázisa a csapatnak saját nevelés, akik kötődnek ide. Meg van az az előnyünk, hogy Pep dolgozik itt, és nem Pellegrini. Minden előnyünk meg van. Jövőre a Madrid csak nyerhet mindennel, ami csapattá teszi őket. Nem félek.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
BraunA
Jugador del Barça

2009.07.02. 14:50:19

zsuni írta:
Tudom, hogy a madridista csak továbbadja a többi pletykalap "szennyét", de kicsit válogathatna a sok brutális pletyka körül, amit ott néha olvasni.
nyílván valóan a madridista mindig mindent rosszul tud. hülyeségeket beszél, az nem zavar senkit, hogy amit a marca az elmúlt 1 hónapban lehozott, az úgy is alakult. (kivéve Villa szerződtetése).
Ha megjelenik vmi a madridról és az negatív azt készpénznek veszitek, ha vkit igazolnak az meg kacsa.
persze a barcás az csak az igazat mondja, lásd: de la red-et elküldte a klubb..
köszi-köszi, sajnálom, de én a magam részéről, többet adok az nso-ra, mint a madridista gyors híreire
(de ez nem jelenti azt, hogy ne értékelném amit ott tesznek a magyar szurkolókért, mint ahogy itt is)
az idézet, a szöveg utolsó részére vonatkozik :)
Barca més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.02. 14:49:37

Ribery pedig úgy érzem,nekünk még hiányozni fog, ne legyen igazam.

ha megy madridba akkor a 3 lehetséges megoldásból ez lesz a legrosszabb nekünk, 2.legrosszabb,h marad Bayernnél,és a legjobb lenne,ha jönne ide.

ettől még persze megvan az ütős csapatunk,de az a posztot amit Ribery is képvisel, szerintem hasznos lett volna megerősíteni vele. sokféle szempont miatt. még persze érkezhet oda más is...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
apti5
Barça B

2009.07.02. 14:47:59

Nem tudom mit kell még Pereznek tennie, hogy akármit elhiggyünk, akárkit szerzőttethet (most nem Messire Terryre DEl pierora stb-re gondolok).
Azt írjátok hogy úgy se megy Ribery meg hogy ki hiszi el azt hogy Xabi már elköszönt a csapattársaktól??
Mért ne lehetne elhinni??
Úgy kezdődőtt a nyár hogy mindenki azt mondta (barca szurkoló) :
"Nagy pofáraesés lesz, mert senki nem akar a REAL-ba menni."
Erre most Ribery is kijelntette vagy REAL vagy semmi. Szóval most aztán nem lehet mondani hogy perez ne tette volna meg amit ígért (bár még védő az kell de tuti hogy hoz még legalább egyet). És én úgy gondolom a barca-nál lett pofáraesés. (Igaz a csapat így is bivalyerős) Ibrahimovic, Fabregas, stb (lehet még Villa és mascherano se jön össze).
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.02. 14:41:36

gekkodan írta:...
Lol Dani! :D
Bocs, hogy beleszólok, csak megemlítem, hogy a madridista nem fog válogatni a sok kaki közül, mert odaát erre vevő mindenki! Ők ezt szeretik! Aki ott megemlíti, hogy miért van ennyi pletyka meg ilyesmi, azt már el is zavarják, meg kianyázzák a világból! Nálunk ez fordítva igaz. :wink:

Prince egyébként a madridista egyik hírszerkesztője, ezért ilyen tájékozott minden hírről, amit éppen megír a sajtó.

Ha már Ribéry vesz egy üveg Sangriát Münchenben, akkor azt 2 óra múlva magyarul olvashatod a madridistán, hogy: "Ribéry Sangriát vett, hogy szokja a spanyol nemzeti italt!" "Ribéry ezek szerint a Reálé!" De nincs ezzel semmi gond, ők ezt szokták meg, ezt szeretik.

De mindegy is, még ha Ribéry távozni is szeretne, a Real kifog érte fizetni 60 milliót, amikor Xabi Alonso és Arbeola már majdnem az övék még + 40-42 millióért? Erre kíváncsi leszek...

Ribéry is jó nagy segget csinált a szájából... :? Dehát ez van. (nekem nem kellett soha)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.07.02. 14:49:00-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
zsuni
Capitá del Barça

2009.07.02. 14:40:45

Tudom, hogy a madridista csak továbbadja a többi pletykalap "szennyét", de kicsit válogathatna a sok brutális pletyka körül, amit ott néha olvasni.
nyílván valóan a madridista mindig mindent rosszul tud. hülyeségeket beszél, az nem zavar senkit, hogy amit a marca az elmúlt 1 hónapban lehozott, az úgy is alakult. (kivéve Villa szerződtetése).
Ha megjelenik vmi a madridról és az negatív azt készpénznek veszitek, ha vkit igazolnak az meg kacsa.
persze a barcás az csak az igazat mondja, lásd: de la red-et elküldte a klubb..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuni 2009.07.02. 14:42:20-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.02. 14:26:30

-Prince- írta: És a pénz érdekli Riberyt is, mivel a Real Madriddal évi nettó 6 millióban állapodott meg, míg a Bayern 8-at ajánl neki. Ez nem pénz kérdése :wink:
Erről kaptál valami faxot? Vagy te tanúztad le a megállapodást? Netán ott voltál? Van egyáltalán megállapodás?

Nos, nem szólok bele ebbe a témába, de kicsit elég volt már abból, hogy a madridista mindenről olyan hihetetlen "tájékozott". Olyanokat olvasok arrafelé, hogy Xabi Alonso már elköszönt ettől, meg attól a csapattárstól, X és Y reggel azt mondta telefonon, hogy ide és oda akar menni. Ja és Ribery a nyaralása végén megbeszélte ügynökével a következő hetek stratégiáját, hogy miképp juthat el végül Madridba. :lol: :lol:

Ez a 6 milliós megállapodás a szádból is ilyen. Ekkora baromságot is csak ott lehet olvasni sztem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.02. 14:22:29

mindössze annyit szólnék hozzá, h NSO-n most írják, h De La Redet most küldte el a reál...
Látom, hogy már megbeszéltétek, ezért sokáig nem is firtatnám: a Real Madrid állást ajánlott az öltözőben neki, lényegében megkapja majdnem azt a fizetést, amit játékosként kapott, és ott lehet a többiekkel. Az orvosi kar így látta, De la Red családapa, a családja a legfontosabb neki, érthető döntés, hogy nem akarja az életét kockáztatni.
Casillas, Villa, Ibarahimovics, Gerrard, Xavi, Rooney, Messi, Terry, Iniesta, Kaka
Írtam vagy 20 mondatot ide, de kitöröltem, nem fogok vitatkozni, mert nem éri meg. Rendben :)
Fecooo a pénz érdekli őket, az már nem baj, ha játékostemetőbe mennek.
=D> A pénz érdekelte Kakát, amikor az 1,5-2x akkora fizetés helyett a Real Madridot választotta. A pénz érdekelte Benzemát, amikor a Manchester Unitedhez képest kisebb pénzt kap itt, és az átigazolás értéke is kevesebb. És a pénz érdekli Riberyt is, mivel a Real Madriddal évi nettó 6 millióban állapodott meg, míg a Bayern 8-at ajánl neki, ráadásul a reklámjog fele a klubot illeti majd. Ez nem pénz kérdése :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.02. 13:45:36

marci. írta:
Nem unod még ?
elnézést,ha megsértettem valakit!
top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön

ez tényleg elég vicces :lol: tiszteljük egymást emberek! :D

én is leirnám hátha érdekel valakit:(nem sorrend be)
cronaldo,messi,xavi,iniesta,ibrahimovic,kaka,casillas,eto'o,talán villa,gerrard
amit írtam zsuninak szólt, nem neked....
ON:
DLR-et sajnálom, a Getafe-ban jól nyomta :S
Colin
Capitá del Barça

2009.07.02. 13:45:25

Nos, kezdődik egy újabb versenyfutás a Real és a Barca között...

Biztos vagyok benne hogy Benítez maximum 1 embert fog elengedni a VKP posztról, tehát az kizárt hogy Mascherano a Barcába, Xabi pedig a Realba jöjjön. (SZERINTEM kizárt, teszem gyorsan hozzá.)

Ugyanakkor minden ügynöki díjjal a legmagasabb összegeket figyelembe vége a Real 250 millió körül jár.
4 név van a kalapban:
Silva(?! - ő a legkérdésesebb, valszeg csak kitaláció. Kizártnak tartom hogyelengedék. De hátha. :) )
Arbeloa-Xabi (40 millió körül)
Ribery (55 millió körül)
Tehát ebből a 4ből 1 név lesz, illetve adott esetben a két Pooli. De kizártnak tartom hogy jöjjön Xabi+Arbeloa+Ribery is. Perez pénztárcája sem kiüríthetetlen.

Szvsz legjobban annak örülnék ha maradna Robben és jönne Arbeloa+Xabi pack. A védelmünk még mindig szorul csiszolásra, Xabi meg nagyon kellene. (Habár akkor Diarra v Gago távozik szerintem, mert JELENLEG a legjobb eset számunkra a Lass-Xabi páros lenne a középpályán.)

Na, csak ennyi rövid kis okfejtésem. :)

szerk: Ha jönne Ribery v Silva akkor Robbennek pápá, pedig ő az egyetlen hasznos holland.

szerk2: Drigo: Hátrébb az agyarokkal? Dábrácánba ezt úgy mondjuk hogy hátrébb az agarakkal. :) Agyarosban még nem hallottam/láttam.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Colin 2009.07.02. 13:48:07-kor.
REAL MADRID C. DE F.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.02. 12:51:16

Na ezt nagyon gyorsan be lehet fejezni. hátrébb az agyarokkal fiatalok.

Aki itt fórumozik rendszeresen érezze már át, hogy mégis mit képvisel, és próbáljon meg egy kis értelmet vinni a hozzászólásaiba.

Akik meg átjárnak (minden értelmes tagot szívesen látunk) azoktól kicsivel több alázatot kérnék, na akarjatok kiskirálykodni itt. És attól, hogy valaki beszól nem kell 10 sorban 50 káromkodással replikázni, ez ugyanis nem menő. Ez ugyanúgy igaz pro és kontra.

Aki nem bírja ezt megérteni most, annak majd néhány hét alatt biztosan sikerül.

Ja, és a Top10-ek gyártását is be lehet fejezni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
mrjoe
Barça B

2009.07.02. 12:50:59

Ez nálam is hasonló. Csak Villa helyett nálam Torres szerepel. Meg talán még beraknám Essient, és Eto'o-t kivenném, de ebben nem vagyok biztos. Nehéz ügy. :D
És Villa-ról mi a véleményed? Ő 2hete még azt mondta,hogy a Real az álma,ma pedig olyan újságcikkek jelennek meg,hogy: "Csak a Barca".
Sőt Dél-Afrikában még egy Real mezt is aláírt. Az most már mehet a kukába. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrjoe 2009.07.02. 12:55:49-kor.
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.02. 12:45:19

Nem unod még ?
elnézést,ha megsértettem valakit!
top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön

ez tényleg elég vicces :lol: tiszteljük egymást emberek! :D

én is leirnám hátha érdekel valakit:(nem sorrend be)
csakamadrid
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.02. 12:40:05

lopakodo írta:A Chelseatől és a MUtól is kapott ajánlatot.Pár hete meg ot viccelődőzz, hogy ki az a Perez :evil: ?

Sztem simán ilyen kétszínű.
És Villa-ról mi a véleményed? Ő 2hete még azt mondta,hogy a Real az álma,ma pedig olyan újságcikkek jelennek meg,hogy: "Csak a Barca".

A mai fociban már rég el lehet felejteni,hogy valaki egy klubba akar igazolni. Oda fog menni,ahol több pénzt adnak,és ahol az ügynöke is jól jár.
Persze tisztelet a kivételnek..
lopakodo
Capitá del Barça

2009.07.02. 12:38:30

A Chelseatől és a MUtól is kapott ajánlatot.Pár hete meg ot viccelődőzz, hogy ki az a Perez :evil: ?

Sztem simán ilyen kétszínű.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.02. 12:34:48

zsuni írta:top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön :lol:
nem unod még???még a saját kollégáid is kiröhögtek a tegnapi baromságaid után!
a te top10ed-be még Stark is beférhetne, aki az első meccset elcsalta a chelsea-nek! !
vhogy a Nou Camp-beli meccset minden "ellendrukker" hajlamos elfelejteni!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.02. 12:33:39

lopakodo írta:Fecooo a pénz érdekli őket, az már nem baj, ha játékostemetőbe mennek.
Úgy gondolod? Nekem nagyon nem szimpatikusa Ribery,de azért nem hinném,hogy ekkora kétszínű lenne.
Nem lehet,hogy ő csak Németországból akarna menekülni, és már csak a Real a lehetséges opció?
zsuni
Capitá del Barça

2009.07.02. 12:32:02

top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön :lol:
Lezárt