Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JátékosstatisztikaS.Agüero írta:Nekem is nagyon tetszik a stat, de azért akad 1 problémám vele.
A Kanadai statisztikánál az h minden tétmeccs oda ki lehetne írni, h ez így összesen mennyi, mert úgy lehetne tudni, h pl Messi milyen átlagba rúgja a gólokat.![]()
Tegnap már észrevettük, javítottam is, de ezekszerint visszaáll. Volt ilyen máshol is, programhiba, orvosoljuk.Lesy írta:A statisztika oldal *-os 5-ös. Viszont Messi '87-es születésű, nem '84-es.
Egyébként egy pici hiba: Jeffrennél az van odaírva hogy nem sérült,pedig igen.Andris írta:Ne sajnáljátok, jöjjenek az ötletek!![]()
Pici kapkodás volt vele, hogy mire a Sport1en kapja a reklámot holnap az oldal, már kész legyen, így még van mit formálni rajta, de ilyen állapotban már kimertük rakni azért. Szerintem is jól néz ki, ez Balázs (webmester) érdeme, baromi jól kivitelezte az ötleteim, meg tett is hozzájuk.
és hova tudom elküldeni ellenőrzésre vagy hol konzultálhatok e felől??Slither írta:Lehet, de nem biztos hogy kikerül...Alberto10 írta:Lehet cikket küldeni az Eurobarcára?
Érdemes előbb egyeztetni a szerkesztőkkel hogy egy adott témában fogadnak-e egyáltalán cikkeket.
Lehet, de nem biztos hogy kikerül...Alberto10 írta:Lehet cikket küldeni az Eurobarcára?
Regisztráció ideje alapján, már ha a taglistára gondolsz, ha a rangokra, hogy "Barca C" stb, az a hozzászólások száma alapján.puyiii06 írta:Mi szerint vannak rangsorolva a profilok?