Oleguer Presas Renom #2
-
- Az Eurobarca Anonymusa
TAKARODJ A JÓ BÜDÖS FRANCBA INNEN, CSAK RONTOD A LEVEGŐT, ÉS KIKÉSZÍTED AZ IDEGEINKET! MENJ EL SZABADSÁGHARCOSNAK, VAGY ÜLJ BE A BÖRTÖNBE A baszk TÖMEGGYILKOS MELLÉ, ÚGYIS ODAVALÓ VAGY! SZÉTB....D A CSAPAT EREDMÉNYÉT, HÜLYE VAGY, MINT A FÖLD! UTÁLLAK!
Ez egy vicc
! Remélem nem megy el rajta a meccs

- JOEY20
- Jugador del Barça
A rohadt életbe ha mégegyszer meglátom ezt a két ballábas idiótát a keretbe komolyan rohadt ideges leszek!!!Ez az idióta rontja el az egész meccsünket eddig is pocsékül játszott összehozott egy gólt!!
Ezt az IDIÓTÁT
!!!!!!!!!4

Forca BARCA
- Andris
- Adminisztrátor
Ez így van.barca99 írta:Edmilson? Sztem (amikor nem volt sérült) igenis nagyon biztos pontja volt a középpályánknak...
Ellenben kiemeltem a lényeget!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Hát Gionál sztem nem tett többet. Amíg nem volt ilyen lassú és "vén" azért elég megbízható volt a hollandunk.LG írta:De akkoriban akkor is nagyon jo volt. És sztem többet tett le az asztalra mint Gio, Sylvinho, Motta, Ezquerro vagy Edmilson.
Edmilson? Sztem (amikor nem volt sérült) igenis nagyon biztos pontja volt a középpályánknak... 

De akkoriban akkor is nagyon jo volt. És sztem többet tett le az asztalra mint Gio, Sylvinho, Motta, Ezquerro vagy Edmilson.
-
- Llegenda del Barça
én tőlem ilyet biztos nem olvastál. kis túlzással az első pályára lépése óta azt várom, hogy intsen búcsút a csapatnak.
Puyol össze tudta szedni magát 1-2 szezon alatt, de Ole már lassan 4 éve rémisztget, amikor meglátom a kezdők között.
ha megkérdezel 100 embert, hogy ki az, aki a Barcelonaban a leggyengébb teljesítményt nyújtja (azok közül, aki rendszeresen játszik), akkor 90 ember
őt jelölné meg.
Puyol össze tudta szedni magát 1-2 szezon alatt, de Ole már lassan 4 éve rémisztget, amikor meglátom a kezdők között.
ha megkérdezel 100 embert, hogy ki az, aki a Barcelonaban a leggyengébb teljesítményt nyújtja (azok közül, aki rendszeresen játszik), akkor 90 ember
őt jelölné meg.
Álljon meg a menet
AZért olvasgassatok vissza ebbe a topicba, főleg a tavalyi Milan és cselzi BL meccsek után irt hsz-kat. Oleguer igen is tett ezért a csapatért
Meg még 2 éve, mikor volt az a sérüléshullám, nem is volt mást berakni, csak ő maradt, és bizony akkoriban is jol játxott.

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mint mondtam tegnap is. oli maradni fog, mert ha elküldik, akkor szól az ETA-s haverjainak, és lezúzzák a nou campot, valami kotus nagy bombával.
Amúgy meg tiszta olyan kinézete van így, hogy ellopták a borotváját, mint egy terroristának.
Amúgy meg tiszta olyan kinézete van így, hogy ellopták a borotváját, mint egy terroristának.
-
- Llegenda del Barça
egy kezemen megszámolom, hogy az utóbbi 3 évben mikor játszott "jól".
úgy, hogy az egyiket a hátam mögé rakom.
egyébként az a jól nem azt jelenti, hogy szélsőbekk létére legalább egyszer(!) meghúzza a szélén és bead -Olénál az jelenti a jó meccset, amikor nem hibázik fatálisat. nektek ez elég? nekem nem.
csak a tátott száj, meg a szakál, meg a ultranacionalizmus. ez Oleguer.
a játéka értékelhetetlen és 'mit is' ? sem köszönhetünk neki. ennyit bármelyik védő megcsinálna a Ligában.
és ne haragudjatok! az milyen már, hogy "nem szabadott volna betenni egy ilyen fontos meccsen"??!! ha nem tudja megoldani a feladatát, akkor üljön be a furgonjába és meg se álljon B_aszkföldig.
ez a Barcelona srácok, itt nem alamizsnáért játszanak a játékosok, itt nem balfékek miatt megy ki 100000 ember a Camp Nouba! és nem ezért a produkcióért fizetnek euroezreket évente a socio-k.
úgy, hogy az egyiket a hátam mögé rakom.
egyébként az a jól nem azt jelenti, hogy szélsőbekk létére legalább egyszer(!) meghúzza a szélén és bead -Olénál az jelenti a jó meccset, amikor nem hibázik fatálisat. nektek ez elég? nekem nem.
csak a tátott száj, meg a szakál, meg a ultranacionalizmus. ez Oleguer.
a játéka értékelhetetlen és 'mit is' ? sem köszönhetünk neki. ennyit bármelyik védő megcsinálna a Ligában.
és ne haragudjatok! az milyen már, hogy "nem szabadott volna betenni egy ilyen fontos meccsen"??!! ha nem tudja megoldani a feladatát, akkor üljön be a furgonjába és meg se álljon B_aszkföldig.
ez a Barcelona srácok, itt nem alamizsnáért játszanak a játékosok, itt nem balfékek miatt megy ki 100000 ember a Camp Nouba! és nem ezért a produkcióért fizetnek euroezreket évente a socio-k.
En greckivel értek 1et, azért Oleguer már tett ezért a csapatért nem keveset. Az igaz, h 1 ilyen élet-halál meccsre nem szabadott volna betenni, na de KI TETTE BE
Én azért semmikép sem külteném el, cserének nagyon is jo, és kevésbé fontos meccseken játxhat is.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
oleguer egy barom, az is volt, az is marad - kutyából nem lesz szalonna. Meccsek óta a csapat leggyengébb láncszeme, és sajna a szombati rangadón is azt a majom képét kell elviselnem. És igenis, a csapat leggyengébb embere, bárki, bármit mond, bármennyire is védelmezi. Mert sztem a csapatba kerülésnél az nem lehet szempont, hogy nacionalista, ennyi erővel kövessük a Bilbao példáját, aztán küzdhetünk a bennmaradásét. A csapatba kerülésnek egyetlen fokmérője van a teljesítmény. Márpedig a nacionalista teljesítménye, nem is nulla, hanem egyenesen értékelhetetlen. És egynémely kijelentései után a jóérzésű embernek hányhatnékja támad, de legalábbis elgondolkodik: normális ez az ember? Sztem, nem teljesen. Giuly, Guddy, Ezquerro mellett őt is el kell küldeni a nyáron, semmi keresnivalója egy Barca-szintű egyesületben. Vagy maradhat: de a labdaszedésnél, vagy a pálya felvonalazásánál komolyabb tevékenységet nem bíznék rá. Vagy esetleg beállhatna szögletzászlónak.
-
- Hírhozó-cikkíró
Azért álljon már meg a fáklyásmenet!!!!!! Tény, hogy tegnap a gárda egyik leggyengébbik játékosa volt. DE, általában Oleguer azért megbízható teljesítményt nyújt, igaz szürke eminenciásként nem villog, de ahogyan ti mondjátok, egy szélső hátvédnek a védekezés a fő feladata... (szerintem meg egyébként nem, de ez egy másik téma)
Vagy talán elfelejtettétek, amikor Iniesta volt az egyetlen épkézláb cserénk, mert az egész keret sérült volt. Ezért ugyan más választási lehetősége ugyan nem volt Franknek, de akkor meghálálta a bizalmat. Nem véletlenül akarta Aragones sem behívni a válogatottba.
Egyébként meg nem az eredeti posztján játszik, ő ugyanis belső védő!
Egy szó, mint száz, Oleguernél nyilván vannak jobb játékosok a posztján (még a csapaton belül is), de én azért nem szeretném, ha kiebrudalnánk néhány rosszabb meccse miatt. Ennyi erővel el lehetne kergetni Márquezt, Decót, Zambrottát, Ronaldinhót, Saviolát, stb, stb. stb.
Cserepadra tökéletes, én azt mondom, igaz, könnyezni nem fogok, ha elmegy... De azért ne essünk már túlzásokba!!!!
Vagy talán elfelejtettétek, amikor Iniesta volt az egyetlen épkézláb cserénk, mert az egész keret sérült volt. Ezért ugyan más választási lehetősége ugyan nem volt Franknek, de akkor meghálálta a bizalmat. Nem véletlenül akarta Aragones sem behívni a válogatottba.
Egyébként meg nem az eredeti posztján játszik, ő ugyanis belső védő!
Egy szó, mint száz, Oleguernél nyilván vannak jobb játékosok a posztján (még a csapaton belül is), de én azért nem szeretném, ha kiebrudalnánk néhány rosszabb meccse miatt. Ennyi erővel el lehetne kergetni Márquezt, Decót, Zambrottát, Ronaldinhót, Saviolát, stb, stb. stb.
Cserepadra tökéletes, én azt mondom, igaz, könnyezni nem fogok, ha elmegy... De azért ne essünk már túlzásokba!!!!
- elprat
- Capitá del Barça
Hát gratulálni én sem tudok neki........érthetetlen miért isteníti Rijkaard 

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Jó emiatt ne veszekedjünk, de azért mégis groteszk Európa egyik legjobb csapatának BÁRMELY játékosát a világlegszánalmasabb(számomra!) válogatottjával egy lapon említeniTomi írta:Lehet, hogy túlzás, de az is biztos, hogy nem emelkedne ki.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lehet, hogy túlzás, de az is biztos, hogy nem emelkedne ki.

-
- Eurobarca Staff
Na idáig azért ne süllyedjünk, tény, hogy nem a legjobb volt tegnap, de ez azért sok.Tomi írta:még a magyar válogatottból is "kilógna"...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Oleguer nagyon gyengén játszott tegnap is, nemtudom Frank mit lát benn?!
Megkockáztatom, talán még a magyar válogatottból is "kilógna"...
Megkockáztatom, talán még a magyar válogatottból is "kilógna"...

Van róla hír, hogy Oleguer már csomagol is?
Tegnap szabályszerűen örjöngtem, ha rávezették a labdát. Kuyt, hogy beopatta már a nagy hazafit...
Meg Thuramot is milyen kellemetlen helyzetbe hozta... sárga is lett belőle. Remélem a lelátón sem látom többet ezt a...

ezen a meccsen is bizonyította,hogy nem a Barcába való!vele kell kezdeni a nyári takarítást!!!!!!!!!!!!! 

én csak nnyit mondok:Ha nem lesz a kezdőben,akkor több esélyünk van!!imádkozok...
"Oleguerek" nélkül Katalónia sohasem lett volna autonóm. Kedves Tamás Katalónia nem független ország,Magyarország az...Presas barátunkat én sem tartom a legjobbnak,de idén nem ő volt a leggyengébb láncszem a csapatban.Persze azért nem forgolódnék napokig álmatlanul,ha elmenne,a Tarragonába 

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
- Andris
- Adminisztrátor
Tehetségtelen szegény gyerek, de alapvetően azért hajt ő is a barcáért...
nagyon durván nacionalista, és tudja, az ő népének egyik legfontosabb értéke a barca, és főként a foci részlege.
Másrészt meg vannak még a csapatban, mint Gio vagy Belletti, vagy Ezque, Guddy, Giuly , akik sokkalta gyengébb teljesítményt nyujtanak.
Én szerintem ha nem is kezdőnek , de azért maradhat jövőre is.
nagyon durván nacionalista, és tudja, az ő népének egyik legfontosabb értéke a barca, és főként a foci részlege.
Másrészt meg vannak még a csapatban, mint Gio vagy Belletti, vagy Ezque, Guddy, Giuly , akik sokkalta gyengébb teljesítményt nyujtanak.
Én szerintem ha nem is kezdőnek , de azért maradhat jövőre is.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila