Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mert a dél-amerikai vb-selejtező csoportban tiszta gyenge fizikumú játékosok vannak amúgy... Elég csak ránézni pl. az argentin, a kolumbiai, a paraguay-i, az uruguay-i és az ecuadori válogatottra...Petixy írta:Majd meglátjuk igazi ellenfelek ellen.Remélem nem döngölik a földbe...
Boixos írta:csak nem továbbképzésen voltak az embereitek a juventusnál? ők nagyon tudják, hogyan kell pálcikaemberekből ipszilonokat csinálni.
Szerintem nem lesz gond a játékával, lásd Konföderációs Kupa - ott azért voltak ellenfelek és akkor még könnyebb volt ugy 6-10 kilóval.Petixy írta:Majd meglátjuk igazi ellenfelek ellen.Remélem nem döngölik a földbe...
2 meccsen 1 gól és 2 gólpassz, összesen talán 40-50 percet játszott a 180-ból, szerintem annyira nem roszz...Petixy írta:Őszintén szólva őt meg Adriano-t nem bírom a keretből.Úgy voltam vele,hogy Kaká,meg a 2 Roni mellett talán hasznos lesz a technikája,de a barátságos meccsen megint kiábrándultam belőle...
Őszintén szólva őt meg Adriano-t nem bírom a keretből.Úgy voltam vele,hogy Kaká,meg a 2 Roni mellett talán hasznos lesz a technikája,de a barátságos meccsen megint kiábrándultam belőle...Fejo írta:Ez nagyon gyenge volt...Petixy írta:Én csak remélni tudom,hogy nem fogja gyengíteni a Brazil válogatottat
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan, pusztán az elvakult gyűlölet beszél belőled...![]()
Ha a Chelseabe megy, ők csinálnak hülyeséget, ha marad, akkor a madrid.Vito írta:olvastam az NS-ban, hogy Roberto Carlos állítólag csak kitalálta a Chelsea által ajánlott szerződést, csak azért, hogy feljebb vigye a fizuját Madridban.
...ha ez igaz...