Dave87 írta:Amugy nekem is nagyon tetszett.
Hát ... igen.
3 ajándékgól a Valenciának, és írtó pech a Realnak. Szó se róla, a Valencia nem játszott rosszul, de ez már egy olyan meccs volt, ahol a Realnak 3 góllal kellett volna mennie, elképesztő.
Az 1. Valencia gól nevetséges volt. Ilyen lyukas védelmen átpasszolni nem volt nagy kunszt, és tudjuk, hogy Villa az ilyet belövi.
A 2. gól: Cannavaro, te mit művelsz? 3 csapattársa vette körül Silvát, erre ő beakaszt, és akkorát lök rajta, hogy csak repüljön.
A 3. gól: szép-szép, de ilyet Casillastól évek óta nem láttam! Mit művelt? Hihetetlen. Neki a kaput kell védeni, nem a labdát! Mert ő a labda egyik lehetséges útvonalára ugrott, hát jól megjárta...
Contra: Ennyi helyztből nem lehet kihagyni ennyi kihagyhatatlant. Ez egyszerűen nem lehet igaz, hogy végre még játszott is a Real (az első 15 percet leszámítva végig jól), és nem tud gólokat lőni ilyen helyzetekből.
Én mindenesetre bizakodóbb vagyok a Sevilla ellen, mint voltam egy hete, mert itt már játszott a csapat. Hiába, de európa legjobb védelme összehozott 3 gólt a Valenciának, nem mondhatja senki, hogy olyan tudatosak voltak, mint mondjuk a Roma, ezt a meccset (ellentétben a Romaival) a Real vesztette el. Ezért ez a legsúlyosabb kudarc.
Nagyon könnyen el lehet veszteni még ezt a bajnokságot...