Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát egy RM-Ujpest meccset az utóbbinak szurkolnálBoixos írta: mindezektől függetlenül ők az egyetlen csapat a világon, akiknek soha az életben nem tudnék és nem is fogok szurkolni.
ez tényleg így van...torrentkiller írta:Meg abban a 2 évben mikor mi voltunk a jobbak, egy rossz szót nem nyilatkozott senki a madridról. Persze idén is a classico előtt akkora volt a szája a Schusternek hogy ők mien brilliánsan jáccanak, mi meg sz@rok vagyunk. Akkora az egójuk hogy nem bírják ki hencegés nélkül, mert ők a nagy real madrid... ez az ami sztem egy kicsit beteg.
Gomezinho írta:De ez akkor is kizárt dolog hogy kedvelni a Barcát meg a Madridot vagyis nekem ez olyan nemegészséges dolog!
Slither írta:Egy sima futballkedvelő embernek, akinek nincs kedvence, annak simán lehet szimpatikus mindkét csapat, hiszen a játékuk, futballfilozófiájuk nem különbözik olyan sokba. A rivalizálás jó dolog, de az utálkozás sztem sok embernél teljesen alaptalan.
Én még régebben elkezdtem nézni a spanyol focit, és valameik sport adón adták a Barca tvt( nem a sportklubbon, lehet h külföldi volt, nem tom pontosan). Azokban az időkben szerettem meg a Barcát. Akkoriban ugy voltam a reallal, hogy mindenkitől hallottam hogy ősi ellenségek. Akkor még nem utáltam. Csak kaptam karácsonyra egy könyvet a Barca történetéről, amiben egész sok rész volt a 2 csapat rivalizálásáról. Mikor elolvastam hogy miket csinált a madrid(meg a spanyol állam is "madridos" volt ugye, és hogy folyamatosan bszogatták a Barcát,volt h megfenyegették a csapatot stb...) Ekkor utáltam meg a madridot...Drigo írta: Mindenkinek szíve joga azt szeretni és utálni, akit csak akar. De azért utálni valamit, mert ősidők óta így van, az eléggé fura. Csak azért, mert ezt mondja mindenki, miközben sokan nem is tudják ennek a hátterét.
Hú,Te a Rivert is, meg a Bokát is szereted.Komolyan?Szandi írta:Olyan talán nem,h mind a 2 csapatot igazán szereti valaki, de olyan, h kicsit a Barcelona, kicsit a margit, olyan simán.
PL én szeretem a Rivert és a Bocát is.
Mindenkinek szíve joga azt szeretni és utálni, akit csak akar. De azért utálni valamit, mert ősidők óta így van, az eléggé fura. Csak azért, mert ezt mondja mindenki, miközben sokan nem is tudják ennek a hátterét.bandi06 írta:De semmikép sem szimpatizálhat a madridal,hisz ősi elenfelek vagyunk könyörgöm.Hangsúlyozom aki igaz Barcadrukker!!!!
Énis pont ezt mondtam h nem utálom a madridot de erősen nem szeretem...Zsolti írta:Ok..majd kérdezd meg ugyan ezt magadtól 20 évesen..másképp fogod látni,ahogy énis. A gyűlölet álam átment közönybe,és jól is van ez így.Blaugrana10 írta:Hat szerintem, aki Barca igazi drukker az - enyhen fogalmazva - nem erezhet gyuloletnel kevesebbet. Ha szeretem a Barcat, nem szerethetem a margot. Hat nem?
Amúgy meg miért ne lehetne egyszerre szeretni mindkettő csapatot?
ez nem valami dogma,hogyha Reálos vagy,akkor nem szeretheted a Barkát...vagy fordítva..Főleg innen a Kárpát medencéből érdekes ez a dolog..még ott kint valamilyen szinten érthető is...
Ok..majd kérdezd meg ugyan ezt magadtól 20 évesen..másképp fogod látni,ahogy énis. A gyűlölet álam átment közönybe,és jól is van ez így.Blaugrana10 írta:Hat szerintem, aki Barca igazi drukker az - enyhen fogalmazva - nem erezhet gyuloletnel kevesebbet. Ha szeretem a Barcat, nem szerethetem a margot. Hat nem?