barcafan0911 írta:
Én nem értem az Arsenalt. Kedvenc angol csapatom, de évről évre romlanak

Fabregast jövőre el kell onnan hozni

csatlakozok. nekem is a kedvenc angol csapatom. és hát minden jó játékosukat eladják. már csak az hiányozna, hogy Walcott elmennyen. pedig sztem ez is be fog következni egyszer, mert azt lejet róla tudni, hogy neki a Liverpool az igazi kedvence.
Így van! Fabregasnak itt a helye nálunk!
most hogy Ade onnan elment, megpróbálják leigazolni Huntit. sztem jól járnának vele, mert RvP is holland, meg ő is, így sookal jobban összeszokhatnának!
ha még is elmenne Kolo, akkor is maradna 4 középsővédőjük: Djouru, Gallas, Silvestre, és az új igazolás Vermaelen. habár én már Silvestrét nem nevezném annak. sztem nagy hibát követett el az Arsenal tavaly amikor megvette. na de mind1 ez már a múlt zenéje. én azért még igazolnák egy középső védőt, biztos ami biztos. (ha elmegy Kolo)
szerintem még egy VKP kéne Wengernek, azt már kész is lenne a csapat. azt nyilatkozta Fabregas, hogy egy védekező középpájásra van szüksége társnak, hogy sokkal jobban a támadásokra tudkjon koncentrálni. azért nem lőtt idén annyi gólt, mert sokkal többet kellett a védekezéssel foglalkoznia, mint tavaly. (na meg azért is mert sérült volt)