Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerencsére Andris jön nekem még két sörrelLionel85 írta:Személy szerint engem eltántorítottak ezzekkel az árakkal...
http://www.paulanersorhaz.hu/Perrero írta:bocsi, de sztem most ide IS illik a kérdésem.. Milyen árak vannak ebben a paulaner bugiban(sör és whisky) köszkösz
2010. jan. 31. ugye? most van 2010. DEC. 11.! akkor azt hogy?Leomessi14 írta:ha a Barça 2011. január 31-ig az első keretbe emeli a fiatal labdarúgót, úgy annak szerződése automatikusan meghosszabbodik két évvel, 2013-ig, mivel egyébiránt a kontraktus a következő nyáron, azaz 2011-ben jár le.
Ezt csak en nem ertem?Szerintem 2010 januar 31.-ig kell az elso keretbe nevezni.
Hát ha jól gondolom most is csak a Sörház reklámja miatt került oda a csatorna is...Krojf írta:No, hát mi történt?
Korábban évekkel ezelőtt is hiába kértem/kértük, hogy a "Következő meccsek" kockába írjátok bele a meccset közvetítő csatorna nevét, erre most benne van, igaz egy elit iszolda nevével együtt.
Mondjuk hálásan köszönöm, szükség lesz erre a továbbiakban is!
K.
Köszönöm a segítséget, közben már sikerült!Andris írta:Szia!Hayabusa írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Nemrég regisztráltam és még nem sikerült kitapasztalnom az oldalt.
Szerettem volna elindítani a chat-et, de nem sikerült.
Mi a megoldás?
Ha jól emlékszem, Java illesztést kell letöltened a böngésződhöz.
De nem használja a chat-et senki már hosszúhosszú ideje.![]()
Próbálkozz a fórumon !
Szia!Hayabusa írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Nemrég regisztráltam és még nem sikerült kitapasztalnom az oldalt.
Szerettem volna elindítani a chat-et, de nem sikerült.
Mi a megoldás?
Egyelőre nem.S.Agüero írta:Havazás tényleg nem lesz a főoldalon vagy valami Mikulás sapka a fejlécre?
kezdd el a szemed szép lassan jobbra fordítaniFernando írta:Bakker vagy korán van, vagy keveset ittam vagy mindkettő, de valaki segítsen már hol van ez a stat menüpont?