Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz.
A fórumot én vettem át, folyamatos fejlesztés alatt van, rendszeresen megújul, ahogy tudásom ezzel kapcsolatban folyamatosan nő. Nem vagyok informatikus, de igyekszem megcsinálni.de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni).
Ezzel egyetértünk, de szerintem a fórumozók nem minket minősítenek, hanem magukat. Ugyanakkor nem mondhatom senkinek, hogy "hé, haver, te ehhez hülye vagy, úgyhogy kuss", mert megsértődik, azt meg ugye, te sem akarod.A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs.
ja tényleg. kosz szépenZsolti írta:Figy!Csak nannyi,hogy a hozzászólások ugye egy téglalap alakú rublikában vannak,és jobb fölső sarokban ott egy kis index,hogy idézet.Csak arra kell rákattintani.ennyi...ronaldo írta:Sztem nincs igazad Taibi mert az oldal nagyon jó.
Az hogy egy két dolog még nincs kész az más dolog. De hát az a szegény ember aki még igérni se tud. 1ébként ha rajtuk múlna sztem azt csinálnál az oldalon amit csak akarsz de hát gondolom nem milliomosok. sot egyre tobb új dolgot vetnek fel pl. Premium zone
Ugyhogy csakígy tovább szerkesztok
Ja es vki lenne szives megmondani hogy tudok idézni mert nem találom
Elküldve aztán dátum, utána van a téma, utána pedig az IDÉZET.ronaldo írta:Sztem nincs igazad Taibi mert az oldal nagyon jó.
Az hogy egy két dolog még nincs kész az más dolog. De hát az a szegény ember aki még igérni se tud. 1ébként ha rajtuk múlna sztem azt csinálnál az oldalon amit csak akarsz de hát gondolom nem milliomosok. sot egyre tobb új dolgot vetnek fel pl. Premium zone
Figy!Csak nannyi,hogy a hozzászólások ugye egy téglalap alakú rublikában vannak,és jobb fölső sarokban ott egy kis index,hogy idézet.Csak arra kell rákattintani.ennyi...ronaldo írta:Sztem nincs igazad Taibi mert az oldal nagyon jó.
Ez baromság, az ilyet megfogadni kell, nem elküldeni az íróját...Silvanus írta:Köszi, hogy benéztél, SZIA! Ne sűrítsd a látogatásodat, nem szükséges!...Taibi írta:Szevasztok!
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz. Igérgettek összevissza, hogy majd működni fog minden az oldalon, de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni). A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs. Ezek az én "észrevételeim". Amúgy most is csak azért írok, mert néztem egy német Barcafan oldalt, és a Barca történetével foglalkozó résznél Kubaláról külön cikket írtak, és kb5 régi kép közül az egyiken Ő van. Pedig ők németek. Mi pedig magyarok vagyunk, és nem nagyon látok Kubaláról se képet, se fórumos topicot. Ez is egy "észrevétel".
Ennyi.
Köszi, hogy benéztél, SZIA! Ne sűrítsd a látogatásodat, nem szükséges!...Taibi írta:Szevasztok!
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz. Igérgettek összevissza, hogy majd működni fog minden az oldalon, de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni). A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs. Ezek az én "észrevételeim". Amúgy most is csak azért írok, mert néztem egy német Barcafan oldalt, és a Barca történetével foglalkozó résznél Kubaláról külön cikket írtak, és kb5 régi kép közül az egyiken Ő van. Pedig ők németek. Mi pedig magyarok vagyunk, és nem nagyon látok Kubaláról se képet, se fórumos topicot. Ez is egy "észrevétel".
Ennyi.
ha te nyitsz egy topic-ot, mindig az első hsz-nél lehet új szavazást csinálni.Melkor írta:Nem megy, ugyanis ha a szerkesztésre kapcsolok, akkor a szavazás nem is látszik, úgyhogy sajnos hozzáadás gomb sincs![]()
Egyszer már adtam hozzá. Másodszor lehet, hogy már nincs ilyen lehetőség?
Nem megy, ugyanis ha a szerkesztésre kapcsolok, akkor a szavazás nem is látszik, úgyhogy sajnos hozzáadás gomb sincsPilfer írta:hozzáadás gomb a lehetőség mellettMelkor írta:Nem tudom, hogy lehet új lehetőséget felvenni szavazásnál!!
Segítsen valaki, legyen szíves!!
(ha erre gondolsz)
Köszi! Akkor megpróbálom még egyszer egy másik képpel!Pilfer írta:azonnal megjelenik, miután elküldöd, de ezek szerint vmit rosszul csináltálScorpio írta:Jó a Fórum, csak még meg kell szoknom! Tettem be képet a profilomba, mikor fog megjelenni?
az Admin meg tudja oldani a Fórum adminisztrációbanZ. Iván írta:Magam részéről úgy gondolom ha meg lehet szüntetni sehol se kéne engedni a "vendégeknek". Nem tudom be lehet e állítani.Enrique írta:Kis észrevételek: (Bár nem hinném h szándékosan van az újításokhoz kapcsolva...)
Szóval megnéztem h hova lehet írni vendégként, simán reg nélkül: A Barca Sztárokhoz, a Gamerba, és a Múlt és Jövő topicba...![]()
Érdekes dolog, mert a többiben meg azt kéri a rendszer h jelentkezzek be......
vélemények?