Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ronaldo
Jugador d'estrella

2005.02.01. 19:53:33

Lenne egy kérdésem a szerkesztQkhöz. :idea: nyithatnék e egy topikot arra hogy minden meccs eredményét leírnám versbe foglalva. régen az origon elkezdtem de aztán abbahagytam.irnék még elQzetest meg az igazolásokhoz fuznék pár sort.
Persze nem kell számítani egy PetQfire de sztem nem rosszak sot vannak egészen humorosak is.
vers szabályokat se keressetek nem egyeznek meg a szótagok de a sorok vége rímel (páros rím). Tehát várom véleményetek es ha tetszene már írnám is :D :D
Forza Barca!!!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.02.01. 18:40:29

taibi asszongya majd o csinal jobbat, sok sikert
Tiziano Crudeli fan :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.02.01. 17:48:36

Sztem lehetne tobb emotikon. Az mp3portal.hun naon flegmák vannak! 8) :twisted: :twisted: :twisted:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.02.01. 17:40:54

Unalmas meccsen hazai győzelem című cikk a Foci szektorban van a kosár helyett.... :roll:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.02.01. 14:51:04

Grege - Taibinek nincs igaza, ezért nem gondolnám, hogy nekem, vagy a szerkesztőknek meg kellene fogadni azt, amit írt! Abban viszont neked igazad van, hogy elküldeni sem kell, mindenkinek meg lehet a véleménye!!!

Taibi - ha legközelebb erre jársz, és olvasod ezt: elnézést a kissé cinikus hangvételemért, feszült voltam aznap, ez jött ki hírtelen! Szóval bocs! Nem kell, hogy egyet értsünk, nem is értünk egyet: mert ez az oldal igenis JÓ, és mivel fejlődő képes (remélem) így ez csak még jobb lehet!!! Csak türelmesnek kell lennünk, mert mint az te is tudhatod ez az egész nem az üzletről, hanem egy pár Barca szurkoló magán kezdeményezéséről szól, aminek előnyeit MI élvezzük, a hátrányait pedig ŐK.... azt hiszem nem is kell ecsetelnem ezt tovább?!...
"Més Cuen un Club"
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.31. 18:42:20

Tisztelt Taibi!
Hozzászólásod sok igazságot tartalmazott, ígérem, megpróbálunk minél több mindent megfogadni, ámbátor soha nem állítanám, hogy az oldal egyszer is tökéletes lesz.
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz.

Ezzel, úgy érzem, nem értünk egyet, hisz az oldal napról-napra jobb lesz. Januárban elkészült az új dizájn, a csere-bere, s készülget a többi dolog is. Azonban tudnod kell, hogy a programozó srác szabadidejében, a későbbi beígért vagyon ellenében dolgozik nálunk, abból pedig nehéz megélni. Emellett tanul is. De mindent megteszünk a fejlődés érdekében, úgyhogy, kérjük, légy türelemmel, s hamarosan beérik az oldalunk.
de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni).
A fórumot én vettem át, folyamatos fejlesztés alatt van, rendszeresen megújul, ahogy tudásom ezzel kapcsolatban folyamatosan nő. Nem vagyok informatikus, de igyekszem megcsinálni.

A csere-bere meg szerintem egy végtelenül jó ötlet, ha minden más elkészül, azon is fogunk fejleszteni még, hogy elnyerje a nagy közönség tetszését.
A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs.
Ezzel egyetértünk, de szerintem a fórumozók nem minket minősítenek, hanem magukat. Ugyanakkor nem mondhatom senkinek, hogy "hé, haver, te ehhez hülye vagy, úgyhogy kuss", mert megsértődik, azt meg ugye, te sem akarod.

Nem akarlak bántani, de nem tudom, próbáltad-e már, hogy leültél barátokkal beszélgetni, s megfigyelni, hogy mennyi olyan dologról beszélnek, amihez lövésük sincs. Hidd el, a való életben, a Te mélyen tisztelt baráti körödben is ugyanez a helyzet. Emberek vagyunk, ez pedig remélhetőleg nem fog megváltozni. Mások hibájából pedig szép tanulni!

A Barca történelmi rész is feltétlenül megvalósul hamarosan, most azonban más prioritások vannak szem előtt.

Megpróbálunk felépíteni egy új cikkíró gárdát, emellett próbálunk napi 3-4 cikket lehozni nektek, hisz ez a legfontosabb szerintünk. Hiába van csillogó-villogó Kubala galériánk, ha a legutolsó hír 2003 májusából van.

Emellett pedig folyamatosan újítunk, megpróbálunk minden igényt kielégíteni.

Hamarosan te is megláthatod, már ha újra bizalmat szavazol nekünk, s meglátogatod az oldalunkat.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
ronaldo
Jugador d'estrella

2005.01.31. 18:05:09

Zsolti írta:
ronaldo írta:Sztem nincs igazad Taibi mert az oldal nagyon jó.
Az hogy egy két dolog még nincs kész az más dolog. De hát az a szegény ember aki még igérni se tud. 1ébként ha rajtuk múlna sztem azt csinálnál az oldalon amit csak akarsz de hát gondolom nem milliomosok. sot egyre tobb új dolgot vetnek fel pl. Premium zone
Ugyhogy csakígy tovább szerkesztok :D

Ja es vki lenne szives megmondani hogy tudok idézni mert nem találom :?:
Figy!Csak nannyi,hogy a hozzászólások ugye egy téglalap alakú rublikában vannak,és jobb fölső sarokban ott egy kis index,hogy idézet.Csak arra kell rákattintani.ennyi...
ja tényleg. kosz szépen
Forza Barca!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.31. 18:04:30

Az hogy egy két dolog még nincs kész az más dolog. De hát az a szegény ember aki még igérni se tud. 1ébként ha rajtuk múlna sztem azt csinálnál az oldalon amit csak akarsz de hát gondolom nem milliomosok. sot egyre tobb új dolgot vetnek fel pl. Premium zone

Elküldve aztán dátum, utána van a téma, utána pedig az IDÉZET.
Ott kell h legyen. 8)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.31. 18:02:44

Figy!Csak nannyi,hogy a hozzászólások ugye egy téglalap alakú rublikában vannak,és jobb fölső sarokban ott egy kis index,hogy idézet.Csak arra kell rákattintani.ennyi...
ronaldo
Jugador d'estrella

2005.01.31. 17:53:03

Sztem nincs igazad Taibi mert az oldal nagyon jó.

Forza Barca!!!
Grege
Capitá del Barça

2005.01.31. 17:37:37

Silvanus írta:
Taibi írta:Szevasztok!
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz. Igérgettek összevissza, hogy majd működni fog minden az oldalon, de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni). A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs. Ezek az én "észrevételeim". Amúgy most is csak azért írok, mert néztem egy német Barcafan oldalt, és a Barca történetével foglalkozó résznél Kubaláról külön cikket írtak, és kb5 régi kép közül az egyiken Ő van. Pedig ők németek. Mi pedig magyarok vagyunk, és nem nagyon látok Kubaláról se képet, se fórumos topicot. Ez is egy "észrevétel".
Ennyi.
Köszi, hogy benéztél, SZIA! Ne sűrítsd a látogatásodat, nem szükséges!...
Ez baromság, az ilyet megfogadni kell, nem elküldeni az íróját...
Teljesen igaza van, csak ha jól sejtem az oldal alkotói nem időmilliomosok, de alakulni fog ez, lesz még sokkal jobb is.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.31. 17:20:14

Taibi írta:Szevasztok!
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz. Igérgettek összevissza, hogy majd működni fog minden az oldalon, de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni). A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs. Ezek az én "észrevételeim". Amúgy most is csak azért írok, mert néztem egy német Barcafan oldalt, és a Barca történetével foglalkozó résznél Kubaláról külön cikket írtak, és kb5 régi kép közül az egyiken Ő van. Pedig ők németek. Mi pedig magyarok vagyunk, és nem nagyon látok Kubaláról se képet, se fórumos topicot. Ez is egy "észrevétel".
Ennyi.
Köszi, hogy benéztél, SZIA! Ne sűrítsd a látogatásodat, nem szükséges!...
"Més Cuen un Club"
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.01.31. 17:11:03

Szevasztok!
Ennyi.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.31. 15:12:59

"Számomra csak az a fontos, hogy bajnokok legyünk a csapattal, nem pedig az, hogy én nyerjem a gólvadászatot."

Ez a rész tetszik nekem a legjobban.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.31. 14:34:12

Köszönöm, bár nagy részét csak fordítottam két cikkből.

Amúgy nekem is nagyon tetszik :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.01.31. 14:15:44

rhynn! Az Eto'o -s cikk nagyon tetszik. 8) Gratula! :wink:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.28. 19:04:55

Melkor írta:Nem megy, ugyanis ha a szerkesztésre kapcsolok, akkor a szavazás nem is látszik, úgyhogy sajnos hozzáadás gomb sincs :(
Egyszer már adtam hozzá. Másodszor lehet, hogy már nincs ilyen lehetőség?
ha te nyitsz egy topic-ot, mindig az első hsz-nél lehet új szavazást csinálni.
Ha már volt egy, akkor a régit először törölni kell, és után tudsz újat csinálni. :wink:
Melkor
Entrenador del Barça

2005.01.28. 18:49:39

Pilfer írta:
Melkor írta:Nem tudom, hogy lehet új lehetőséget felvenni szavazásnál!!
Segítsen valaki, legyen szíves!!
hozzáadás gomb a lehetőség mellett :wink:
(ha erre gondolsz)
Nem megy, ugyanis ha a szerkesztésre kapcsolok, akkor a szavazás nem is látszik, úgyhogy sajnos hozzáadás gomb sincs :(
Egyszer már adtam hozzá. Másodszor lehet, hogy már nincs ilyen lehetőség?
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.28. 18:40:01

Melkor írta:Nem tudom, hogy lehet új lehetőséget felvenni szavazásnál!!
hozzáadás gomb a lehetőség mellett :wink:
(ha erre gondolsz)
Melkor
Entrenador del Barça

2005.01.28. 18:38:11

Nem tudom, hogy lehet új lehetőséget felvenni szavazásnál!!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.01.26. 14:36:51

Pilfer írta:
Scorpio írta:Jó a Fórum, csak még meg kell szoknom! Tettem be képet a profilomba, mikor fog megjelenni?
azonnal megjelenik, miután elküldöd, de ezek szerint vmit rosszul csináltál :wink:
Köszi! Akkor megpróbálom még egyszer egy másik képpel!
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.26. 14:23:32

Scorpio írta:Jó a Fórum, csak még meg kell szoknom! Tettem be képet a profilomba, mikor fog megjelenni?
azonnal megjelenik, miután elküldöd, de ezek szerint vmit rosszul csináltál :wink:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.01.26. 11:20:54

Jó a Fórum, csak még meg kell szoknom! Tettem be képet a profilomba, mikor fog megjelenni?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.25. 19:40:09

Pilfer írta:és sztem ne írhasson vendég sehova! :roll:
Sztem se.
Pont azért jeleztem. :roll:
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.25. 18:59:50

Z. Iván írta:
Enrique írta:Kis észrevételek: (Bár nem hinném h szándékosan van az újításokhoz kapcsolva... :roll: )

Szóval megnéztem h hova lehet írni vendégként, simán reg nélkül: A Barca Sztárokhoz, a Gamerba, és a Múlt és Jövő topicba... :roll:
Érdekes dolog, mert a többiben meg azt kéri a rendszer h jelentkezzek be......
Magam részéről úgy gondolom ha meg lehet szüntetni sehol se kéne engedni a "vendégeknek". Nem tudom be lehet e állítani.
vélemények? :roll:
az Admin meg tudja oldani a Fórum adminisztrációban :wink: (Fórumok kezelése :arrow: Jogosultságok :wink: )
és sztem ne írhasson vendég sehova! :roll:
Lezárt