Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,kösz.Kb. 1 hónapja...:Poldi:.. írta:nem rosszak. méretük nekem kicsit furák, 100x100-hoz vagyok szokvavale írta:
![]()
Egyedül a Messis ami nem annyira tetszik.. ott olyan fura a nyakánál az a fény. De folytasd csak szépen. Jó úton haladtok![]()
ennek a háttere elég jó lettkingjames23 írta:![]()
nem tudom mióta csinálod de egész jók!
Annyi, hogy pl. ennek a bal szélén el van csúszva az egyik textúra ezáltal kicsit romlott az összkép, de ezen kivül mindenképp jó!
Na remélem ez egy megfelelő vélemény
nem rosszak. méretük nekem kicsit furák, 100x100-hoz vagyok szokvavale írta:
ennek a háttere elég jó lettkingjames23 írta:![]()
Illetve ezeken kívül csináltam még pár hete 1 db-ot..:Poldi:.. írta:Tényleg az elsők?Ahhoz képest nagyon jók
Így tovább
![]()
bár a RvP-sen kicsit fényes az arca de amúgy jók tényleg
Jaja.... Meg lehetőleg olyan emberekről akik ismertek világszerte mert hátha találunk róla rendert... Ha nem akkor marad a vágás.CFirpo3 írta:Én benne vagyok ebben a bajnoki rendszerben, de akkor 'normális' (már elnézést, de nekem nem jöttek be az előzőek) témákat találjunk ki.
Pl. lehetne avatar is benne, vagy háttérkép.
..:Poldi:.. írta:nem rossz ötletén magam mindenképp a másodosztályba nevezném
ozsimiki írta:rem nem veszitek belepofázásnak, de úgy is megoldhatnátok, hogy Poldi, La Pulga meg akik még szakik ebben, külön versenyben nyomnák egymás ellen, és az amatőrebbeket is külön zsűriznék, így a kevésbé jártasabbaknak sem menne el a kedve,mivel 'csak' a velük hasonlóan kezdőkkel versenyeznének. míg a profik egymással csapnának össze.
Poldi írta: így se volt végülis esélytelen senki számára, mivan ha az egyik zsűrinek nem az enyém vagy La Pulgáé hanem mittomén xy-é tetszik jobban?
Bányász írta:...............
Poldi írta:nem rossz ötlet![]()