Ha van olyan aki nem és jól is megy az adjon már lécci egy linket...
Mert nekem ez eléggé szaggat

sztem nem kellett 50 millát kifizetni Samu mellé.ozsimiki írta:én felfedezni véltem a chivas regal,és a deszka szavakat is.fcbarca0827 írta:Az elnök úr szavaiból csak ezt értettem: "Mucsász Gráciász"
ezek mennyit tudnak beszélni
Nekem jók a füleim....ozsimiki írta:én felfedezni véltem a chivas regal,és a deszka szavakat is.fcbarca0827 írta:Az elnök úr szavaiból csak ezt értettem: "Mucsász Gráciász"
ezek mennyit tudnak beszélni
Krkic confident of working well with Barcelona arrival Ibrahimovicbaas11 írta:Nyilatkozott már valaki a csapatból Ibraval kapcsolatban ?
én felfedezni véltem a chivas regal,és a deszka szavakat is.fcbarca0827 írta:Az elnök úr szavaiból csak ezt értettem: "Mucsász Gráciász"
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803baas11 írta:Nyilatkozott már valaki a csapatból Ibraval kapcsolatban ?
De amúgy Toure igen.House írta:Sajtószobában még nem.baas11 írta:Nyilatkozott már valaki a csapatból Ibraval kapcsolatban ?
De hülye vagyBányász írta:Ha jól értettem azt mondta "jók a pogramok,minden jó csak sok k*csög van...és kevés a biztonsági szervezet"....danikaa10 írta:Érti vaalki mit mond Laporta?
Ha jól értettem azt mondta "jók a pogramok,minden jó csak sok k*csög van...és kevés a biztonsági szervezet"....danikaa10 írta:Érti vaalki mit mond Laporta?
Ja, szegény.vkinga írta:Ne is mondd! Ibra 192 cm, míg Messi 169cm. 23 cm van közöttük. Szegény Messi.danikaa10 írta:Megnézem majd Messit és Ibrát egymás mellett
Ne is mondd! Ibra 192 cm, míg Messi 169cm. 23 cm van közöttük. Szegény Messi.danikaa10 írta:Megnézem majd Messit és Ibrát egymás mellett