Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.22. 18:24:38

de most őszintén, ki a falloszt érdekel, h hogyan játszik a real? ezer ponttal vezetnek, eddig minden rangadójukat megnyerték, miről beszélünk?
abszolút jogos a bajnoki elsőségük, nem kell belevinni, h mi ennyire v annyira sz.arok voltunk, és akkor így könnyebb volt nekik a bugi.
18 más csapat van még a bajnokságban rajtunk kívűl.
a bajnokság elején mindenki nulla ponttal indul, nekünk is meg lett volna a lehetőségünk arra, h most mi legyünk az élen. nem éltünk vele.
ez viszont a real bajnoki címét semmilyen mértékben sem kisebbíti.

más kérdés, h sorfalat akkor sem állnék nekik, ha 100%os bajnokságot csináltak volna. egy barcelona ismerje el a bajnoki címüket, de ne asszisztáljon az örömükhöz. ez presztizskérdés.
ráadásul ők még soha nem csináltak nekünk ilyen műsort, pedig lehetőség azért lett volna erre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 17:47:01

noname írta:Még egy reálos észkombány. :lol:
Mindeki látja rajtuk kívül h ez a madrid rosszul játszik.A gond csak az h a Barca még [auto_cenzúra].A rela kétségkívül jobban megérdemli a bajnokságot, mert még ha nem is jobb a játékuk, mint az előző években, de leaglább elég stabil teljesítményt nyújtanak, márpedig aki stabil teljesítményt nyújt, az érdemli meg a bajnoki címet.
Hm azért túlzás azt mondani, hogy ez a Madrid rosszul játszik. Ősszel igenis szépen játszottak, de még tavasszal is volt néhány meccs amikor a madrid igazi önmagát adta. Pl Villareal elleni 3-2, vagy az Atletico elleni 0-2. Kétségtelen hogy volt a szezonban kb 13-14 meccs (bajnoki kupa, BL,) mikor rossz volt nézni a csapat játékát, de az esetek kéthaarmadában Madrid igenis kombinatív, ha nem is képrázatos játékot nyújtott. S ne hasonlítsuk már össze ezt a csapatot a galaktikus érával. Kik alkották akkor a csapatot? A mostaniaknak idő kell még hogy összeszokjanak, érjenek Nistelrroyt Gutit Rault Saviolát, Diarát kivéve mind 25-n alul vannak, bőven van még idejük hova fejlődni
noname
Llegenda del Barça

2008.04.22. 16:54:27

Még egy reálos észkombány. :lol:
Mindeki látja rajtuk kívül h ez a madrid [auto_cenzúra] játszik.A gond csak az h a Barca még [auto_cenzúra].A rela kétségkívül jobban megérdemli a bajnokságot, mert még ha nem is jobb a játékuk, mint az előző években, de leaglább elég stabil teljesítményt nyújtanak, márpedig aki stabil teljesítményt nyújt, az érdemli meg a bajnoki címet.
A Fifa egy szégyen
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 16:50:21

csababarca írta::D így már éértelek :)

mondjuk ősszel szerintem mi se voltunk olyan rosszak...csak hát ronnie(?),etoo,henry,deco,yaya,messi sérülése kicsit betett....

de hát mind1...ez már a múlt...
Ez így van! A Barca ősszel kifejezetten jó volt, mindig ott volt a Real nyakán izgibb volt a bajnokság, és ott még rendesen hozta a meccseit...sokáig 100% os volt haza pályán is!
Real_Madrid_Campeones írta: A legszebb játékot a Real Vicente del Bosque edzősködésének idején játszotta. A Luxemburgo, és a Schuster féle játék meg sem képes közelíteni azt, amit akkor láttam. Persze az olyan játékhoz kellenek a technikás játékosok is.
Az lehet, de én arra gondoltam hogy legutóbb...hiszen del bosque korszak 2003ban lezárult, és azóta mikor volt látványosabb játéka a csapatnak, és azért Luxemburgóval volt egy szép El Classicó, volt egy drámai 15 perc a Real Sociedad ellen stb stb...
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.04.21. 16:48:30

hát igen kb...utoljára szép játékot a Luxemburgo féle Madridban láttam, meg most az őszi szezonban susztertől...de lopez caronál abszolúte nem capellonál is csak helyenként...Szal mondom, 2008-ban jelentősen visszaestünk, de amit ősszel produkáltunk az igencsak tetszett!
A legszebb játékot a Real Vicente del Bosque edzősködésének idején játszotta. A Luxemburgo, és a Schuster féle játék meg sem képes közelíteni azt, amit akkor láttam. Persze az olyan játékhoz kellenek a technikás játékosok is.
"EL MEJOR EQUIPO DEL SIGLO XX!"
"A 20. század legjobb csapata!"
Campeones!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.21. 16:47:59

fir3bird írta: :lol: hát igen kb...utoljára szép játékot a Luxemburgo féle Madridban láttam, meg most az őszi szezonban susztertől...de lopez caronál abszolúte nem capellonál is csak helyenként...Szal mondom, 2008-ban jelentősen visszaestünk, de amit ősszel produkáltunk az igencsak tetszett!
:D így már éértelek :)

mondjuk ősszel szerintem mi se voltunk olyan rosszak...csak hát ronnie(?),etoo,henry,deco,yaya,messi sérülése kicsit betett....

de hát mind1...ez már a múlt...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 16:44:06

csababarca írta:mondjuk nem is konkrétan rád értettem...

az olyan játékot úgy érted hogy tőletek nem?
:lol: hát igen kb...utoljára szép játékot a Luxemburgo féle Madridban láttam, meg most az őszi szezonban susztertől...de lopez caronál abszolúte nem capellonál is csak helyenként...Szal mondom, 2008-ban jelentősen visszaestünk, de amit ősszel produkáltunk az igencsak tetszett!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.21. 16:40:57

fir3bird írta:Én nem vagyok elszállva, mert azis tény hogy újév óta tényleg egy kalapok vagyunk, de nem egész évben! Ősszel olyan játékot és eredményességet produkáltunk amit évek óta nem láthattunk! Én csak ennek örülök...
mondjuk nem is konkrétan rád értettem...

az olyan játékot úgy érted hogy tőletek nem?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 16:38:42

csababarca írta:
fir3bird írta:Most hiába írod ilyen cinikusan, idén akkor is jobb a Real mint a Barca!

mondtam hogy nem?
idén jobb a madrid mint a barca!!!tessék kimondtam....

engem csak az zavar hogy a madrid drukkerek el vannak szállva ettől a csapattol,holott ez az idei madrid egy kalap....

és a abrca sajnos idén még e gynege madridon is "túlszárnyal"
Én nem vagyok elszállva, mert azis tény hogy újév óta tényleg egy kalapok vagyunk, de nem egész évben! Ősszel olyan játékot és eredményességet produkáltunk amit évek óta nem láthattunk! Én csak ennek örülök...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.21. 16:36:44

fir3bird írta:Most hiába írod ilyen cinikusan, idén akkor is jobb a Real mint a Barca!

mondtam hogy nem?
idén jobb a madrid mint a barca!!!tessék kimondtam....

engem csak az zavar hogy a madrid drukkerek el vannak szállva ettől a csapattól,holott ez az idei madrid egy kalap....

és a barca sajnos idén még e gyenge madridon is "túlszárnyal"....
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 16:33:05

csababarca írta:ne vitázzatok már ilyen hülyeségeken hogy ki érdemli meg...én nem tudom hogy ki érdemli meg de mi nem ....és ez a lényeg....

Hogy jobb e a madrid? Egyértelmű hogy jobb....ha megnézzük nyertek 31 bajnoki címet,a BL-ben 4-5 éve mindig túlélik a csoportkört...és olyan csodaszépen játszottak a tavalyi szezonban hogy öröm volt nézni....és ősszel is káprázatosat nyújtottak....jövőre sztem ha együtt marad ez a keretük akkor megcélozhatják a 100 pontot a bajnokságban,és talán sikerül beverekedniük magukat európa 8 legjobb csapata közé....
Most hiába írod ilyen cinikusan, idén akkor is jobb a Real mint a Barca! De ezt nem tudják elfogadni a Barcások...az elmúlt években abszolút a FCB volt az úr spanyolban, ehhez kétség nemfér hozzá 2 bajnoki cím, 2 szuperkupa, 1 BL...de tavaly óta megváltozott a helyzet! Jó, lehet mindig kiesünk a BL-ből a de a bajnokságban mi dominálunk ez egyértelmű!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.04.21. 16:37:07-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.21. 16:14:26

ne vitázzatok már ilyen hülyeségeken hogy ki érdemli meg...én nem tudom hogy ki érdemli meg de mi nem ....és ez a lényeg....

Hogy jobb e a madrid? Egyértelmű hogy jobb....ha megnézzük nyertek 31 bajnoki címet,a BL-ben 4-5 éve mindig túlélik a csoportkört...és olyan csodaszépen játszottak a tavalyi szezonban hogy öröm volt nézni....és ősszel is káprázatosat nyújtottak....jövőre sztem ha együtt marad ez a keretük akkor megcélozhatják a 100 pontot a bajnokságban,és talán sikerül beverekedniük magukat európa 8 legjobb csapata közé....
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:11:37

Real_Madrid_Campeones írta: Mekkora hülyeség! Mi az, hogy a bajnokságot kritikán aluli teljesítménnyel nyeri a Madrid??? Végülis csak megdöntöttük a bajnokság első felében a barca eddigi őszi pontrekordját! Ja, hogy az nem számít? A Real meg igaz, hogy elszállt a Roma ellen, de ha nekünk is ilyen Schalke kaliberű ellenfeleink lettek volna, akkor még simán bent lennénk mi is!
Tavaly egy nevetséges Bayern volt az ellenfeletek és az sem ment. Más: Nem gondolnám hogy annyira erősek lennének a középcsapatok és kiscsapatok. A Real meg a Barca nem azért botlanak ellenük mert annyira erősek lennének hanem mert egyszerűen katasztrofális a játékuk ellenük. Nem csak az eredményt kell nézni hanem a mutatott játékot is. Pl Betis elleni meccsünk 2-0 ról 3-2 re kikaptunk!! Ilyen szívós erős lenne a Betis? Dehogy. Ha megnézzük a játékunkat az ilyen meccseken akkor rájövünk arra hogy miért úszik el ennyi pont a kiscsapatok ellen.
danko94
Entrenador del Barça

2008.04.21. 16:05:55

31.RM írta:Atletico oda-vissza
Villareal oda-vissza Barca 1-0
Santander oda-vissza Sevilla 3-1
A bajnokság első 6 csapata elleni mérleg 9 meccs 8 gy 1v
Ez nem olyan mérleg,hogy azt lehessen mondani,hogy nem érdemli meg a Madrid a bajnoki címet.
Ne vígasztaljátok magatokat azzal,hogy a Madrid is sz.r
Figy úgy 1 hónapja amikor a barca (viszonylag) elfogadhatóan játszott akkor ti mondtátok h ilyen [auto_cenzúra] a madrid meg olyan [auto_cenzúra] és h ti nem érdemeltek bajnoki címet ehhez képest most itt veritek a pofátokat???
,,Azt írtam valamikor a héten, hogy ha nem tudjuk megverni otthon a getafe-t, akkor mi a francot akarunk a továbbiakban. Hát most itt van. Elég nagy gödörben van a reál most, kérdés, hogy Robinho-Pepe visszatérése mennyit fog dobni a játékunkon, illetve Shuszter hajlandó lesz az egyik csaodacsatárunkat a padra ültetni. Akkor még jó esélyünk van a bajnokságra, mivel a Clasico-n mellettünk van a hazai pálya előnye.(bér ma se mentünk vele sokra, de eg Clasico-n elég lényeges) Jelenleg a pontelőny ellenére már valamivel a Barcelonát érzem esélyesebbnek, mindenki felgyógyult/visszatért/formába jött(Már ha Ronaldiho tényleg formában van, nem láttam mostanában barca meccset)." egy madridista egy hónappal ezelőtti hsz-éből
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.04.21. 16:17:30-kor.
Swineherd
Capitá del Barça

2008.04.21. 15:56:24

danko94 írta:Hát nemtom ha te azt mondod h idén jól játszott a Real akk grat neked!!!!A kritikán aluli teljesítmény nálam magához képest jelenti szal egy Real nem bukhat el 7 meccset a bajnokságban és nem x-elhet 6szor és a real sztem idén kritikán aluli teljesítményt nyújtott, míg a Barca MINŐSÍTHETETLENÜL játszott a szezonban, sajnos ez van :roll:
Mióta Spanyolországban 3 pontos rendszer van és 20 csapat, azóta a 2004/2005-ös szezonban a Barcelona által begyűjtött 84 pont a rekord. Ekkor a Madrid 80 pontot hozott össze és lett második.

Jövőre és azután is 80 pont körüli teljesítménnyel lehet spanyol bajnoknak lenni, mert ez egy nehéz bajnokság, szívós kiscsapatokkal és kőkemény középcsapatokkal.

72 pontja van a Realnak jelenleg.
SIEMPRE FIELES
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.04.21. 15:53:55

Hát nemtom ha te azt mondod h idén jól játszott a Real akk grat neked!!!!A kritikán aluli teljesítmény nálam magához képest jelenti szal egy Real nem bukhat el 7 meccset a bajnokságban és nem x-elhet 6szor és a real sztem idén kritikán aluli teljesítményt nyújtott, míg a Barca MINŐSÍTHETETLENÜL játszott a szezonban, sajnos ez van
Nem azt mondom, hogy az egész bajnokságban jól játszott, de ha egy egész bajnoki idényéről írsz egy csapatnak, akkor ne felejtsd el azt sem, hogy a bajnokság első felében igenis baromi jól játszott a Real. Nem a semmiért sikerült összehozni az őszi pontrekordot! A bajnokság második felét pedig elég rosszul kezdték, de úgy látszik, hogy kezdenek újra magukhoz térni. Emiatt nem mondanám azt, hogy pocsékul játszott az egész bajnokságban a Madrid, mert amikor az egész bajnoki idényről beszélsz, akkor ne csak az elmúlt 10 forduló jusson eszedbe, ugyanis a bajnokság 38 fordulóból áll!
Campeones!
31.RM
Barça C

2008.04.21. 15:43:09

Miért lenne rosszabb az idei Madrid a tavalyinál?
Tavaly 72 ponttal nyertük a bajnokságot, idén 5 fordulóval a vége előtt már 72 pontunk. A Barca lett rosszabb, nem kicsit, nagyon!
2007 30. 2008.31
danko94
Entrenador del Barça

2008.04.21. 15:42:04

Real_Madrid_Campeones írta:...
Hát nemtom ha te azt mondod h idén jól játszott a Real akk grat neked!!!!A kritikán aluli teljesítmény nálam magához képest jelenti szal egy Real nem bukhat el 7 meccset a bajnokságban és nem x-elhet 6szor és a real sztem idén kritikán aluli teljesítményt nyújtott, míg a Barca MINŐSÍTHETETLENÜL játszott a szezonban, sajnos ez van :roll:
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.04.21. 15:38:55

Én is el tudom képzelni, mert ha esetleg az El Clasicóra eldől a bajnokság, akkor lehet, hogy Schuster kiküld egy B csapatot minden mindegy alapon (ezt most nem azért mondom, hogy csak azért nyernétek, az A csapat ellen is nyerhettek). Bár remélem nem teszi, már csak a presztízs miatt sem.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Szerinted az El Classicora B csapattal fog kiállni a Real a Bernabeuban? :lol:
Campeones!
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.04.21. 15:29:55

Ez a bajnokság sem azon dőlt el hogy melyik volt a jobb hanem melyik a rosszabb. Az idei évben a bajnokságot kritikán aluli teljesítménnyel nyeri a Madrid. De sikerült alulszárnyalnunk!!! A 2004-2005 és a 2005-2006-os Barca főleg simán nyerte volna 10-15 pontal a tavalyi meg az idei bajnokságot is. Plussz a Madrid tavaly is idén is úgy szállt el a BL-ből hogy az már tényleg röhejes volt. Mondjuk a Roma elleni kiesést saját maguknak köszönhették de végülis szerencséjük is volt mert ha továbbjutottak volna akkor az MU nagyon kitömte volna őket ahogy majd minket is kifog meglátásom szerint....
Mekkora hülyeség! Mi az, hogy a bajnokságot kritikán aluli teljesítménnyel nyeri a Madrid??? Végülis csak megdöntöttük a bajnokság első felében a barca eddigi őszi pontrekordját! Ja, hogy az nem számít? A Real meg igaz, hogy elszállt a Roma ellen, de ha nekünk is ilyen Schalke kaliberű ellenfeleink lettek volna, akkor még simán bent lennénk mi is!
Egyébként nem kell ez a sorfalos-dolog szerintem. Nem volt olyan penge a Madrid idén, hogy megérdemljék. Kupából, BL-ből már az elején kiestek, és a bajnokságba is nagyokat b@lf@szkodtak.
Nem azért fognak sorfalat állni, mert penge volt a csapat, hanem mert BAJNOKOK LESZÜNK ADDIGRA! A Real [auto_cenzúra] nagyokat a bajnokságban??? Akkor a barca mit csinált???
Bajnok a Madrid és ezúttal nem sajnálom tőlük.
Amikor kellett, hozták a meccset. Mi pedig, mikor megvolt az ESÉLY, hogy legalább közelitsünk, nem éltünk vele.
Szerencsére vannak itt értelmes emberek is! Bár még matematikailag nem bajnok a Real.
Campeones!
Morminho
Entrenador del Barça

2008.04.21. 14:36:04

Tévedsz, a Sevilla-Barca meccset 2006 aprilisából halasztották májusra - és így az utolsó meccs lett - , mert amikor lett volna a meccs, akkor hatalmas eső volt Sevillában és a pálya alkalmatlan volt. Az tuti, hogy az Espanyol állt nekünk díszsorfalat a Nou Campban május elején.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 14:00:41

cruyff írta:Én tudom mikor volt... Sevilla-Barca 2005/06-os szezon, útolsó forduló. A Sevilla sorfalat állt a Barcának a bajnoki elsőségért, majd a Barca állt sorfalat a Sevillának az uefa-kupa győzelemért... :wink:
Hát nem sűűűrün...2005-06-os szezonban az uccsó fordulóban a Barca a Bilbao vendége volt, a Sevilla-Barca a 34. fordulóban volt!
vicc-ember
Barça B

2008.04.21. 11:08:11

Én is el tudom képzelni, mert ha esetleg az El Clasicóra eldől a bajnokság, akkor lehet, hogy Schuster kiküld egy B csapatot minden mindegy alapon (ezt most nem azért mondom, hogy csak azért nyernétek, az A csapat ellen is nyerhettek). Bár remélem nem teszi, már csak a presztízs miatt sem.
Ha 100 ponttal vezetnénk, akkor sem a B csapatot küldené ki suszter a klasszikusra ;)
Lezárt