Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most cseréltük le... Amilyen harácsolás és fosztogatás ment itt a szocik részéről, bőven kiérdemli a kalóz címet...sjd írta:Alapítsuk meg a Magyar Kalózpártot!kennyke04 írta: am nem akarok nagyon politizálni, de van jelenleg párt a parlamentben, akik nyíltan kimondták a kormány-programjukban a szabad fájlcserét támogatni kell... mondjuk sajnálom h a mostani esetről még nem írtak vagy történt volna egy kis közfelháborodás... akit érdekel katt
Alapítsuk meg a Magyar Kalózpártot!kennyke04 írta: am nem akarok nagyon politizálni, de van jelenleg párt a parlamentben, akik nyíltan kimondták a kormány-programjukban a szabad fájlcserét támogatni kell... mondjuk sajnálom h a mostani esetről még nem írtak vagy történt volna egy kis közfelháborodás... akit érdekel katt
am nem akarok nagyon politizálni, de van jelenleg párt a parlamentben, akik nyíltan kimondták a kormány-programjukban a szabad fájlcserét támogatni kell... mondjuk sajnálom h a mostani esetről még nem írtak vagy történt volna egy kis közfelháborodás... akit érdekel kattFecooo írta:abban biztosak lehetünk, h az IT-szektor erősebb annál, nagyobb bevételt generál az államok számára, mint ezek a parazita szervezetek, így előbb-utóbb rá kell jönniük a kormányoknak, h nagyobb haszna van a P2P-nek, mint gondolnák... Sőőőt(!), megkockáztatom, h a gazdaság számára létkérdés...
mond meg ezt egy 3-4-5 stb. korú kisgyermeknekbarcalaci84 írta:a családi filmek azok , amik úgyahogy mennek , akár úgy hogy apa kint marad![]()
és azért a 10 ezer durva becslés, nem kell venni popcornt, cola-t meg minden sz.rt...
10 ezer? Szerintem csak 5. Mondjuk egy kétgyerekes család elmegy, a gyerekek jegey 2X1000 a szülőké meg 2X1500 kb. Legalábbis a budapesti mozikban (Palace cinemas, Cinema city)Barcaforever írta: Egy családi mozizás 10 ezer Ft kb.Ennél jobb indok nem kell sztem.
ElBartimaeus írta:Erről szeretnék valamit mondani, csak hogy tisztázzuk a dolgokat.néhány ember a VB topicban írta:"Kommunizmus"
Azt hiszem, hogy elméletben a kommunizmus nagyon jó. Csakhogy a kommunizmus mint olyan sehol sem jött létre. Megtanultam történelemből, a tanárom külön kitért erre részletesebben és elmondta, hogy a kommunizmus egyszerűen nem jöhet létre, mert ilyenek vagyunk, mi emberek. Úgyhogy a pontosítás végett nem nevezném ilyen néven az Észak-Koreában levő rendszert, még ha hivatalosan az is van ott, ebben az esetben az "eredeti kommunizmus" egy kifacsart és eltorzított változata van jelen. (Habár megjegyezném, hogy nem nagyon tudom, hogy pontosan mi van ott, de amit régen kommunizmusnak neveztek és elterveztek, az rendkívül jó. Jelenleg ami ott uralkodik az nem jó...) Csak ennyit akartam és remélem nem veszed támadásnak, inkább csak kicsit bökte a szemem, hogy egy elméletben jó rendszert pocséknak nevez akárki is. Vagyis hogy mást ért kommunizmus alatt, mint amit eredetileg jelentett.
Erről szeretnék valamit mondani, csak hogy tisztázzuk a dolgokat.néhány ember a VB topicban írta:"Kommunizmus"
Egy családi mozizás 10 ezer Ft kb.Ennél jobb indok nem kell sztem.barcalaci84 írta:Valóban mind közrejátszik abban , hogy a mozik konganak az ürességtől, de szerintem a másik probléma , hogy a legtöbb ember csalódottan jön ki a moziból és itt nem csak az esetleges gyengébb filmtermésre gondolok...Krojf írta:Megértem, ha indulatosan reagáltok, de ezen torrentek is közrejátszanak abban, hogy évek óta nem kapok normálisan fizetést, mert kong a mozink az ürességtől.
Ezen oldalak elterjedése is vastagon benne van a problémában.
Persze az emberek pénztelensége, a rengeteg csatorna a tévékben, a DVD elterjedése is erősít az üresítő tendencián, de az ingyenes letöltögetések viszik a prímet.
Legalább 15-20 ismerősömnek van odahaza tekintélyes letöltöttfilm-gyűjteménye.
Ha egyszer az Artisjus meglepné őket, akkor mehetnének a hűvösre.
K.
Amíg otthon jobb minőségben , ezerszer jobb hangzással tudjuk megnézni a filmeket, addig nincs miről beszélni...( nonszensz ,hogy még DTS hangzást sem kapsz a termekben, a legtöbben még Dolby Digital sincs...)
A jelenlegi anyagi helyzetben kétszer meggondolja az ember , hogy mire költse a pénzét , és legtöbbször a mozi nem adja meg azt a plusz moziélményt amit elvárhatnánk tőle , és megint ünnep lenne moziba menni...
Azért az is látszott, amikor jött az Avatar hatalmas sikere , akkor jótékony hatással volt a többi film nézettségére is egy darabig , mert az emberek többsége jó élményekkel hagyta el a mozit, és úgy gondolták megéri moziba járni , megéri a pénzét...(persze azóta voltak csalódások náluk is...)
Ha jol tudom csak a frontend szervert meg a trackert vitték el, a többi megmaradt. Meg kül is időrők időre tuti csináltak biztonsági mentéseket, ugy ha nem is az uccso állapotban indul újra de tuti nem nulláról.szajko írta:Olvastam,hogy az nCore majd újra indul,de azt nem tudjátok,hogy teljesen 0-ról indul az oldal vagy onnantól amikor bezárták?![]()
Én még két nagyobb oldalon vagyok amiket most használgatok,de amint lesz nCore ismételten csak azt fogom használni.
Valóban mind közrejátszik abban , hogy a mozik konganak az ürességtől, de szerintem a másik probléma , hogy a legtöbb ember csalódottan jön ki a moziból és itt nem csak az esetleges gyengébb filmtermésre gondolok...Krojf írta:Megértem, ha indulatosan reagáltok, de ezen torrentek is közrejátszanak abban, hogy évek óta nem kapok normálisan fizetést, mert kong a mozink az ürességtől.
Persze az emberek pénztelensége, a rengeteg csatorna a tévékben, a DVD elterjedése is erősít az üresítő tendencián, de az ingyenes letöltögetések viszik a prímet.
K.
volt már szerencsém ilyenhez, minimum egy évig fognak ülni a gépeken míg megszakértik.... legutóbb pl. azt nyilatkozta a nagy szakértő, hogy átlagba elterjed merevlemezek 1GB kapacitásúaktorrentkiller írta:sokat a sünök sem tudnak tenni, mivel a szervereken nem voltak fenn a zenék, filmek, játékok stb, hanem csak a torrent fájlokat tárolták, az meg semmit sem bizonyít.
Az üresítő tendenciára 3D pl legjobb megoldás (lenne, ha nem a legrosszabb kópiákat sóznák ránk, legalábbis elég sokat olvastam hasonlót). És elég gáz, hogy az idióta amcsi vígjátékokat, nyomatja az összes mozi orrvérzésig, de amire szívesen elmenne az ember, meg vagy nem adják 1hétnél tovább, napi egyszeri vetítésnél vagy 2-3hónappal később játsszák, mikor máshol már HD-be jön ki.Krojf írta:Megértem, ha indulatosan reagáltok, de ezen torrentek is közrejátszanak abban, hogy évek óta nem kapok normálisan fizetést, mert kong a mozink az ürességtől.
K.
Nekem valahogy megvan az összhang:Perrero írta:amíg nem torrenteztem addig se jártam moziba, nekem az nem pálya, hogy belecsámcsognak a fülembe, szürcsölik a kólájukat, és esetleg a film is rossz, így nincs kedvem cca. 1 ezrest fizetni, és akkor még nem ettem/ittam semmit... a dvd az más, őket károsítom rendesen.Krojf írta:Megértem, ha indulatosan reagáltok, de ezen torrentek is közrejátszanak abban, hogy évek óta nem kapok normálisan fizetést, mert kong a mozink az ürességtől.
K.
amúgy meg: http://ncorenews.blogspot.com/
biza, először beparáztam én is, legjobb magyar torrent oldal az nCore ,legalábbis számomra, de ahogy olvasgatok hszeket máshol is kizártnak tartom,h ne indulna be hamarosan ismét. viszont több kisebb sitenak valószínű ezzel vége, bár azok engem nem érintenek.Talma írta:...
Hát jah. Életemben ha 2 eredeti cuccot vettem max (ebből egy volt hugomnak egy Fiesta cd még 4 éve kb.socio66 írta:Tegyék rendbe az országot,meg a fizetéseket és senki nem fog torrentezni.
Fölösleges keménykedések ezek,ha nem tudom ingyen letölteni a filmet/játékot/zenét,akkor nem veszem meg a boltban sem,ennyi.[/color]
így van... ha a torrentezés meg lenne fékezve,kitalálnak más módszert.socio66 írta:Röhej.lui1698 írta:Na szép.
Volt valami országos razzia és az általam leggyakrabban használt torrent oldalakból kettőt lenyomtak. (1st,Bithorlo)
Plusz még az ncore-t se akarja beadni, de annál még csak időtúllépés miatt áll le. Reménykedek, hogy az megmarad legalább, mert ha azt is lecsapják akkor kész.
Másnál beadja az uccsót?
Tegyék rendbe az országot,meg a fizetéseket és senki nem fog torrentezni.
Fölösleges keménykedések ezek,ha nem tudom ingyen letölteni a filmet/játékot/zenét,akkor nem veszem meg a boltban sem,ennyi.