Büky, Gábor és Boogess - Rettentő jól összefoglaltátok, és komolyan mondom rengeteg igazság van abban, amit leírtatok!!! Jó volt olvasni is!!!
Minden szavatokkal egyet értek, és jó is lenne e-szellemben tovább élnie kis csapatunknak, de félek ez nem lesz azért olyan egyszerű!?... Hogy többet ne mondjak Bercy pont rátapintott a lényegre, hogy el kell döntenünk mit szeretnénk: tornagyőzelmet újra, vagy egyszerűen csak egy mosolygós, de nem túl eredményes H.F.C.B.-t!?... PERSZE - mielőtt beleköttök - ez a kettő nem biztos, hogy kizárja egymást, de azért legyünk őszinték... többnyire igen! Mindkettő jó, és szép, de mindkettőért tennünk kell most már az is biztos... nem keveset!!!
Kezdve egy CSK választással, aminek én sem örülök, hiszen Norbiról rettentő jó a véleményem - borzasztó jó fej, odaadó, kedves, és mindig mindenkiből a legjobbat próbálja kihozni... nem sorolom, tudja Ő, hogy mennyire kedvelem/kedveljük, és nagyra tartjuk őt! Sose feledjük el, hogy nem is lennénk MI ÍGY EGYÜTT, ha ő nem hoz össze minket...
Norbi, Nem lehetett könnyű a döntés, de meghoztad, és ez nem semmi! Óriási dolog! Neked tényleg nem akármilyen szív dobog a címer mögött!!!
DE!
Kizárólag a csapat érdekeit szem előtt tartva azt gondolom, hogy ezt most tényleg meg kell lépnünk!
Kérdés: hogyan, miként??? Nyilván ez a csapat döntése kell, hogy legyen, de kérdem én: nem elég egyértelmű máris a válasz - no persze ha Ő is egyet ért, és vállalja...?!
BERCY
Bocsánat, ha egy kicsit elébe szaladok a dolgoknak, és befolyásolni sem szeretnék senkit, de úgy érzem, hogy jelenleg nem igen van alkalmasabb eme poszt betöltésére... Ő pedig több mint alkalmas!!! Szerintem...