Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bővebbet nem szeretnék elárulni, legyen meglepetés.messideco írta:Rádióra gondolsz?
Ha nem is teljesen ilyen, de egy hasonló dolog előkészületben van.messideco írta:Lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de megteszem.
Szóval szerintetek kivitelezhető lenne az eurobarcán egy webrádió? Tudná olvasni a híreket, meccseket közvetíteni, zene stb. Persze ehhez anyagi fedezet, valamint emberi energia kell, de nem lenne rossz
Szerintem úgy volt, hogy a szavazásnak a topic meg volt, mint most és dőlt a sok lehetőség minden pontra, de aztán valamiért elmaradt.ozsimiki írta:Maga a szavazás azt hiszem nem maradt el, csak az eredményekbár lehet az egész úgy ahogy van, most elbizonytalanodtam:D
Tényleg! jól emlékszem, hogy a tavalyi elmaradt? Mert nem emlékszem, hogy a tavalyi évben kik voltak a legjobbak.ozsimiki írta:szorosan a 2009es után várhatóbence-barca írta:Év szavazása 2010 mikorra várható?![]()
viccet félretéve még nem értesültem róla,de úgy van csak értelme belevágni,ha végig is visszük ezúttal
szorosan a 2009es után várhatóbence-barca írta:Év szavazása 2010 mikorra várható?
Érik egy BANán?Tocy írta:Nemtom, barszagyerekkel nem lehet valamit csinálni? Szerintem még 10 éves sincs...rendkívül idegesítő az a 4hsz, amit írt...és gondolom, még fog jópárat.
Jaj de hulye vagyok istenem!Messithebest írta:2010. jan. 31. ugye? most van 2010. DEC. 11.! akkor azt hogy?Leomessi14 írta:ha a Barça 2011. január 31-ig az első keretbe emeli a fiatal labdarúgót, úgy annak szerződése automatikusan meghosszabbodik két évvel, 2013-ig, mivel egyébiránt a kontraktus a következő nyáron, azaz 2011-ben jár le.
Ezt csak en nem ertem?Szerintem 2010 januar 31.-ig kell az elso keretbe nevezni.
![]()
![]()
2011. jan. 31. lesz az...