gergo9 írta:miihii írta:
...
...
1.Olvashattad a Kollega hsz-ét,amíre írtam.Elég lekezelően írt Samuról,h nem tett ő annyit...Erre reagálva,de ettől függetlenül is én úgy gondolom,h Villa nem tett le annyit az asztalra,h mi kifizessünk érte 50-et.Azért írom,h mi,mert ugye más klubok előbb tesznek le ennyit vkiért,mint a BARCA.ÉS nem érzem azt,h pont az ő esetében kellene ezt elkezdenünk...
2.Én akkor sem értem,h miért kell ezt ennyire komolyan venni.AMíg a játékán nem látszik meg,addig felőlem lehet a szíve a Kiskunhalasé is!Amíg ilyen teljesítményt nyújt,addig legyen csak a mi zsoldosunk!Fel van fújva az az ominózus nyilatkozat.Ez nem azt jelenti számomra,h semmilyen érzelmi kötődése nincs velünk.
Példa:
Nekem mondjuk nagy álmom,h cipész legyek,ez a szívem munkája.De mivel úgy alakult,h cukrászként jobbat tudok nyújtani,akkor cukrász leszek.És attól,h cipész szeretnék majd lenni,attól még szerethetem a cukrászságot is,nem?
3.Nemtom milyen összegről van szó,de kétlem,h ilyen 13-14 méterről.Azért nem hinném,h ennyire ostoba lenne.Főleg,h végig is akarná vinni,ha mégis ilyen magasságokban gondolkodna.Főleg nálunk,a közismerten pénzszóró BARCELONA-nál
Sajnos ezt egyikünk sem tudja,így csak egyéni gondolatok alapján tudjuk megfogalmazni a témával kapcsolatos véleményünket.
4. Tavaly Pep tette létszám felettivé,szal ki akartuk tenni.Idén,a szezon végén egyből elkezdtünk csatárt keresni,és nem feltétlenül Samu mögé a padra/mellé.Ez nekem nem azt sugallja,h azért van a hercehurca,mert Samu akar elmenni.LEhet,h most már ő is lassan belátja,h nem akarják itt látni,így jobb lenne,ha távozna.De ez nem azt jelenti,h menni akar mindenképp és ezért akarjuk a helyére Villát.
Az a baj,h odáig fajult a dolog,h Eto'o mindenképp meg lesz már bélyegezve.Mivel senki sem tudja,h mi zajlik a háttérben,az újsághírek alapján foglalnak állást sokan.
-írták,h borzasztó igényei vannak.Sokan ezért fújnak rá.Pedig nem tudjuk mennyi az annyi!Ha tényleg csak a gigafizu érdekli,akkor miért nem ment el a sztratoszféra lóvéért a Citybe?Ha a MAllorcán kívül semmi sem érdekli,akkor gond nélkül itt hagyhatott volna minket,nem?
-írták,h maradni akarna.Egyből az jött,h a cserépedény biztos meg akarja szívatni a klubot,h jövőre ingyen elmenjen,így visszaadja a meghurcolását.
-írták,h elmenne.Na,a 'csög zsoldos,kibújt a szög a zsákból.Ha ennyire nem akar ittmaradni,akkor húzzon is el.
Sorolhatnám még az éppen lejövő hírek alapján írt kommenteket.A lényege az,h olyan helyzetbe került Samu,h nem fog tudni jól alakulni a helyzete.Mindenképp lesz egy nagy rakás ember,aki savazza 1000el.Pedig -sokadszor- NEM TUDJUK,H MI AZ IGAZSÁG!
5.Ezt is csak a Kollega felvetésére jegyeztem meg,mert olyan szépen bedobta érvnek,h menjen is Samu,mert Pep szerint aki sokáig van egyhelyben,elpuhul.És ezzel probáltam felvilágosítani,h azért ne vegyük már készpénznek,amit mondott...De persze semmi bajom az említettekkel,csak példálóztam velük.És tudom,h a pénz nem fog a klub és közéjük állni