Kiváncsi vagyok, hogy a felesége mit szólhatott hozzáBoixos írta:csak erős idegzetűeknek

Ez sem rossz: http://velvet.hu/ciki/cikihirek/?main:2 ... 17.&284212

Kiváncsi vagyok, hogy a felesége mit szólhatott hozzáBoixos írta:csak erős idegzetűeknek
Nem kell agyonterhelned a csuklód! Lefekvés előtt használd a másik kezedSharkinho írta:Ez nagyon nagy ötletDe jó lenne itt is egy ilyen. Bár most majdnem eltörött a csuklóm focizás közben, úgyhogy egy ideig nem terhelhetem nagyon. Majd utána...
Én pont ezen a hétvégén voltam osztálykiránduláson Szegeden és megnéztük a kiállítást is. Nagyon jól meglett csinálva.
Ez nagyon tetszik, szívesen megnéztem volna a jelenetet!XaviMessifan írta:hy!
ma én voltam a suli "DJ"-je és leadtam a Barca himnuszát!szólt 10másodpercig és kinéztem az ablakon!majdnem tömegverekedés lett, még majdnem a tanárok is beszáltak!persze rögtön kikapcsoltam nehogy vmi rossz történjen!meleg volt....
Madridba jársz suliba?????XaviMessifan írta:hy!
ma én voltam a suli "DJ"-je és leadtam a Barca himnuszát!szólt 10másodpercig és kinéztem az ablakon!majdnem tömegverekedés lett, még majdnem a tanárok is beszáltak!persze rögtön kikapcsoltam nehogy vmi rossz történjen!meleg volt....
Jó volna ha nálunk is lenne ilyen, vagy legalább valami hasonló!