Na, szeretnék kérni tőletek tanácsot, illetve ötleteket. Most ez nem banner témáról szól, sem a versenyről. Egész más téma.
Az van, hogy az egyetemben A Világ Nemzeti Parkjai nevű tantárgyban, a tanár felosztotta az évfolyamtársaimat 5 csapatra. És minden csapat egy kontinenst kap. Mi az Európát kaptunk. Na most a csapatom a Bulgáriában található Rila Nemzeti Parkot akarják előadni. Namost a tanár felsorolta az elvárásokat nekünk, s az egyik elvárása az, hogy csináljuk egy logót, a csapatunk logóját, Rila NP logót. És hogy adjuk nevet a csapatunknak.
S én, a 20 fős csapatból, jelentkeztem a logó elkészítésére
amiről tudnotok kell:
1. visszafogott legyen, semmi woah-huuuu-wow effekt, mert nem illik a "hivatalos" logóba,
2. Európa feliratot fel kell tüntetni a logóban, plusz a csapat nevét és a nemzeti park nevét is.
3. valamilyen védett növény-állatot is fel kell tüntetni a logóban, endemikus fajt, ami a Rila NP -ban található. A csapatom a Primula Deorum nevű endemikus növényt akarják.
ennyi nagyjából, s most jöjjön a kép, amit összehoztam.
Kérek ötleteket, tanácsokat

mit lehetne még csinálni rajta, mit kellene változtatni, stbstb!

az az érzésem hogy a növény nem passzol a háttérhez, mivel a háttér festve/rajzolva van, a növény meg fotó. Szóval, a növényt valahogy rajzosítani kellene, vagy mi... tudjátok mire gondolok...