Offtopic #2
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ma láttam egy SAMU-01 rendszámú kocsit és néger volt aki benne ült, de sajnos nem a mi Samunk.
Más: ma fociztunk már 6-1-re vezettek,volt nálunk egy gyerek kumma rossz napot fogott ki.Rengeteg helyzetet hagyott ki és lőtt egy öngólt félpályáról úgy hogy a másik kapura akarta lőni csak annyira lecsúszott a lábáról, már mondtuk hogy inkább álljon be a kapuba(énis löttem egy öngólt de az nem az én hibám volt)Sok volt az egyéni hiba egyáltalán 20 percig nemvolt semmi mi csak kaptuk a buta gólokat mi még a kapujukig sem jutottunk el.Aztán szép lassan kijöttünk jöttek a kapufáink üres kapura mellé löttük közben már 6-1-re vezettek aztán 10 perccel a vége elött én löttem 3-at az egyik haverom 1-et ezzel lett 6-5 már mi voltunk a jobbak nagyon angy helyzeteket kihagytunk aztán a vége elött 10 másodperccel felíveltem a labdát az egyik gyerek beleütött de csak szabadrúgás...Fogtam rálöttem kapufa lett és vége.
Tudom senkit nemérdekel de azért beírtam,büszke vagyok magamra hogy innen majdnem sikerült visszahozzuk.

Más: ma fociztunk már 6-1-re vezettek,volt nálunk egy gyerek kumma rossz napot fogott ki.Rengeteg helyzetet hagyott ki és lőtt egy öngólt félpályáról úgy hogy a másik kapura akarta lőni csak annyira lecsúszott a lábáról, már mondtuk hogy inkább álljon be a kapuba(énis löttem egy öngólt de az nem az én hibám volt)Sok volt az egyéni hiba egyáltalán 20 percig nemvolt semmi mi csak kaptuk a buta gólokat mi még a kapujukig sem jutottunk el.Aztán szép lassan kijöttünk jöttek a kapufáink üres kapura mellé löttük közben már 6-1-re vezettek aztán 10 perccel a vége elött én löttem 3-at az egyik haverom 1-et ezzel lett 6-5 már mi voltunk a jobbak nagyon angy helyzeteket kihagytunk aztán a vége elött 10 másodperccel felíveltem a labdát az egyik gyerek beleütött de csak szabadrúgás...Fogtam rálöttem kapufa lett és vége.
Tudom senkit nemérdekel de azért beírtam,büszke vagyok magamra hogy innen majdnem sikerült visszahozzuk.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én a Tv2-ön a Jó Barátokat,Joey-t bírtam,meg a hasonló kaliberű külföldi sorozatokat!Vito írta:TV2! -bezár a bazár?
Amúgy számomra nagyon unszimpatikus az a csatorna,sok olyan műsorral próbálkoztak ami az RtlKlubbon már sikert aratot,és örömömre a Tv2-vel befuccsolt az átalakított verziói

A Rém rendes család Budapesten meg óriási x*r! Ezt már az első bemutatóknál tisztán lehetett látni,én nem is értem,h aki ezért felelős,h úgymond műsort szervezzen,találjon,vagy esetleg rendezzen,h nem gondolta,h ez itt nem nyerő...

Azért szerintem túlélik ezeket a kudarcokat,de legalább 1 intő jel lesz,és majd vmi normálissal fognak remélhetőleg foglalkozni,probálkozni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Hát nekem nem hiányozna a TV2
Hétköznap nem nézem a csatornát, hétvégén is csak néha-néha kapcsolok rá
Az RTL jobban bejön

Az RTL jobban bejön

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
nagyon szeretem Dali művészetét.LG írta:Én is szivesen megnézném. Mert csak azért is, mert a szobámban van 1 napár az ő képeivel.Sharkinho írta:Most nálunk van ez a kiállítás, pénteken megyünk az osztállyal. Kiváncsi vagyok. Milyen volt?
ez a kiállítás azért nem a híresebb képeit mutatja be, általában rézkarcokat, illusztrációkat láthatsz majd.
de nekem Dali, az Dali. tetszett.
A kutyának jo szaglása van, győzike meg büdösGame90 írta:Hát azért sztem nem élhetett olyan rosszul![]()
![]()
RTL-en most mondták, hogy lehet, hogy baleset volt![]()

-
- aka Game90
Hát azért sztem nem élhetett olyan rosszul
RTL-en most mondták, hogy lehet, hogy baleset volt

RTL-en most mondták, hogy lehet, hogy baleset volt

Télleg [auto_cenzúra] akik ezt csinálták. szegény állat...Game90 írta:Ezekkel az emberekkel ugyanazt csinálnám, amit ők tettek![]()
http://index.hu/velvet/celeb/buksi061127/
Rohadt g...k![]()

Én is szivesen megnézném. Mert csak azért is, mert a szobámban van 1 napár az ő képeivel.Sharkinho írta:Most nálunk van ez a kiállítás, pénteken megyünk az osztállyal. Kiváncsi vagyok. Milyen volt?
-
- aka Game90
Hát ha érdekel a festészet, akkor neked biztos jó lesz
Én is az osztállyal néztem meg még Szegeden, de hát engem nem kötött le. Az elején lesz egy kis filmnézés, aztán meg jönnek a festmények 

1 hete találtam sínekhez kikötve egy kb 3 hónapos kiskutyát. Bevittük egy menhelyre barátnőmmel, még időben jártunk arra.
Az ilyenekkel semmi mást, mint ugyanezt csinálnám meg.
Egyszerűen áááá...
Az ilyenekkel semmi mást, mint ugyanezt csinálnám meg.
Egyszerűen áááá...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
UhhhGame90 írta:Ezekkel az emberekkel ugyanazt csinálnám, amit ők tettek![]()
Rohadt g...k![]()

Ezek nem is emberek,de nem is állatok,ezek egy *****************
Az ilyenek megérdemelnék,h órákig kínozzák őket, egy cseppet sem sajnálnám egyiket sem, remélem vhogy elkapják őket! Bár kevés rá az esély

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyáltalan nem szeretem győzikét sőt utálom a műsorával együtt...nade ilyet?Az ilyen szemétládákat a farkuknál fogva lógatnám fel a póznára...
Hogy lehet ilyet tenni te jó ég

in to exile
-
- Llegenda del Barça
ezt nem hiszem el!Game90 írta:Ezekkel az emberekkel ugyanazt csinálnám, amit ők tettek![]()
Rohadt g...k![]()
hogy lehet egy homo sapiens ennyire kegyetlen?!
gyerekek, ez túl megy mindenen -lehet nem szeretni az embert, de azt a szerencsétlen kutyát miért kellett ilyen kegyetlenül megölni?????

-
- aka Game90
Ezekkel az emberekkel ugyanazt csinálnám, amit ők tettek
Rohadt g...k

Rohadt g...k

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Biztos, hogy nem ma vanbarca99 írta:Én viszont utánanéztem a gugliba, és itt az van, hogy ma van.Sharkinho írta:Én úgy tudom, hogy nem. Amúgy erről jut eszembe, itt Szhelyen van a világ legnagyobb gyertyája.![]()

Én viszont utánanéztem a gugliba, és itt az van, hogy ma van.Sharkinho írta:Én úgy tudom, hogy nem. Amúgy erről jut eszembe, itt Szhelyen van a világ legnagyobb gyertyája.![]()