Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösziMisi88 írta:Bizony én is Grat.Barcaforever írta:Gratulálok!wikko írta:nem az hogy a barca nem tudja a saját játékát játszani![]()
Külön gratulálnék újra csak a szerkesztőinknek, mert az egyértelműen lehet hallani,h az eurobarcáról készülnk fel a kommentátorok.Ami azt hiszem, igen nagy dolog!
Bizony én is Grat.Barcaforever írta:Gratulálok!wikko írta:nem az hogy a barca nem tudja a saját játékát játszani![]()
Külön gratulálnék újra csak a szerkesztőinknek, mert az egyértelműen lehet hallani,h az eurobarcáról készülnk fel a kommentátorok.Ami azt hiszem, igen nagy dolog!
MMMMMM Henry Hasznos tagja a társadalomnak:D Jó játékos!!!Sanama írta:Remélem meccs végéig csak melegíteni fog..Ilúvatar írta:henry melegit.
Bojan-t és Hlebet majd a pályára
Gratulálok!wikko írta:nem az hogy a barca nem tudja a saját játékát játszani
Remélem meccs végéig csak melegíteni fog..Ilúvatar írta:henry melegit.
Csak nem az hogy Bojan elmehet ha nem jáccik(és reméljük nem)??wikko írta:be olvasták az üzim amit sport klubb forumin irtam
http://www.justin.tv/shulton_online2 tessék:Dlopakodo írta:Egy jó linket dobjon valaki....justin-os nem megy...
Igazad van szályunk le erről a témáról még is csak egy Barca honlapon írosgatunk:DG-Jay írta:Mi Lenne ha nem Ramos lenne a téma ebben a topcban?
Hát szerintem REND.G-Jay írta:Mi Lenne ha nem Ramos lenne a téma ebben a topcban?