Pedro Rodríguez
- LM10
- Director del Fútbol
A Meccs Emberere szvsz. 2 gól, nagyszerű játék a mezőnyben. Nagyon belejött Pedro. Picit féltem a szezon elején, de ugye ő még csak tavaly robbant be, és a VB még rá tett arra, hogy fáradt volt. De ezt már Villával sikerült leadniuk, és jól játszanak hétről-hétre. Pedro igazi alapemberré vállt, játékban is nagyon erős már, nem csak gólokban.
Csak így tovább, VAMOS PEDRO!!
Csak így tovább, VAMOS PEDRO!!
-
- Director del Fútbol
Igen és egyébként szerintem a góljai is meg lesznek idén. Tavaly sem lőtt annyira sokat, csak azért maradt meg bennünk jobban, mert fontos gólok voltak. A ligában az a tizen-egynéhány gól szerintem idén is meg lesz. Fizikailag is képtelenség lenne a több gól, mikor van egy 40 gólos Messink és egy 20 felett termelő ( reméljük meg lesz neki) Villánk.Lionel85 írta:Én is megkövetem őt, a tavalyi góltermelése közben azon gondolkodtam, lehet, hogy csak egy egyszezonos futballista. Idén ráadásul gyengébben is kezdett, de a csapattal egyenes arányban feljavult. Ma már tényleg alapember lett, nem lövöldözi annyira a gólokat, viszont mezőnyben hatalmasat lépett előre.
Szerencséje, hogy jó közegben van, győztes mentalitású csapatban és ez megadja neki azt, hogy ne álljon le, hanem fokozatosan fejlődjön!
HAJRÁ!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is megkövetem őt, a tavalyi góltermelése közben azon gondolkodtam, lehet, hogy csak egy egyszezonos futballista. Idén ráadásul gyengébben is kezdett, de a csapattal egyenes arányban feljavult. Ma már tényleg alapember lett, nem lövöldözi annyira a gólokat, viszont mezőnyben hatalmasat lépett előre.
Szerencséje, hogy jó közegben van, győztes mentalitású csapatban és ez megadja neki azt, hogy ne álljon le, hanem fokozatosan fejlődjön!
HAJRÁ!
HAJRÁ!

- barca2010
- Jugador d'estrella
Tudom, most mindenkit az Alves ügy érdekel, meg majd , hogy mi lesz a BL-ben, de meg kell említeni Pedro teljesítményét! Ez az emberke akkorát fejlődött két év alatt, hogy az valami elképesztő! Tavaly még én is, azt mondtam, hogy jó-jó rúgja a gólokat, de játékban még elég gyenge! Ebben az évben pedig megmutatta, hogy játékban is nagyon ott van! Nagyon tetszik a játéka, és már nem is tudom elképzelni a legerősebb Barcát nélküle!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Tegnap tényleg nagyon jó volt. Elég sokszor veszélyeztetett és majdnem mindig ott volt ahol éppen kellett.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nagyon nagyon szeretem a játékát...
a tegnapi két gólpassz is mutatja milyen hasznos mezőnyben.. és lesz még gól-gazdagabb része is a szezonjának, biztos vagyok benne
a tegnapi két gólpassz is mutatja milyen hasznos mezőnyben.. és lesz még gól-gazdagabb része is a szezonjának, biztos vagyok benne
- albicelesteX
- A Vadász
Amilyen nehezen indult neki a szezon,ahhoz képest most nagyon elkapta a fonalat.Tegnap nagyot játszott az a passz Iniestanak...
Jó kis játékos lett belőle.Szép volt Pedró.

- Andris
- Adminisztrátor
Iniesta szintjétől azért nagyon messze van. Nagy különbség van ugyanolyan mozdulataik között azért eleganciában, higgadtságban, stb.
Meg azért amúgy is.
De egyelőre teljesen MOM.
Meg azért amúgy is.
De egyelőre teljesen MOM.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
lehet, h hülyeség, amit mondok, de Pedro technikai ügyessége szinte Ini szintjén van...
sokszor sutának tűnik, de amikor jól kivitelezi a mozdulatokat, akkor lehetetlen elvenni tőle a labdát
nagyon kíváncsi vagyok, h képes lesz-e ezt a képességét teljesen kifejleszteni...
szerk: Andris, nem azt írtam, h Ini szintjén van, de azért annyira nincs lemaradva tőle... vonatkoztassunk el az érettségüktől, maga a képessége az, amin látszik, h sok gyakorlással igen komoly technikai tudással rendelkező focista lehet pár éven belül... Ini azért ebben a korban még nem nagyon játszott...
csak azt néztem, h mire lehet képes...
sokszor sutának tűnik, de amikor jól kivitelezi a mozdulatokat, akkor lehetetlen elvenni tőle a labdát

nagyon kíváncsi vagyok, h képes lesz-e ezt a képességét teljesen kifejleszteni...

szerk: Andris, nem azt írtam, h Ini szintjén van, de azért annyira nincs lemaradva tőle... vonatkoztassunk el az érettségüktől, maga a képessége az, amin látszik, h sok gyakorlással igen komoly technikai tudással rendelkező focista lehet pár éven belül... Ini azért ebben a korban még nem nagyon játszott...

csak azt néztem, h mire lehet képes...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.12. 22:04:19-kor.
Nekem valahogy Luis Enrique jut eszembe róla.
Úgy tűnik, mintha kilógna a sorból a sok világklasszis mellett, de mégsem...és ezt a hihetetlen szorgalmának, akaratának és szerénységének köszönheti. A szurkolók egyik kedvencéről beszélünk, teljesen érthetően (akárcsak Enrique esetében is).
Hozzátenném, hogy még a játékuk helye is nagyon hasonló, mivel mindketten leginkább jobbszélsőt játszottak...ha meg éppen nem azt, akkor balszélsőt.
szerk.: a gólérzékenységről nem beszélve.
Úgy tűnik, mintha kilógna a sorból a sok világklasszis mellett, de mégsem...és ezt a hihetetlen szorgalmának, akaratának és szerénységének köszönheti. A szurkolók egyik kedvencéről beszélünk, teljesen érthetően (akárcsak Enrique esetében is).
Hozzátenném, hogy még a játékuk helye is nagyon hasonló, mivel mindketten leginkább jobbszélsőt játszottak...ha meg éppen nem azt, akkor balszélsőt.
szerk.: a gólérzékenységről nem beszélve.
Jaja én már meccsen is azon hitetlenkedtem. Illetve hitetlenkedtem volna ha nem ismerném az állhatatosságát. Parádés, hogy a világ legjobb csapatában kezdő támadó poszton sikerült megragadnia.Enjoy írta:És be is rúgta!
Kegyetlen a srác!
Nézzétek meg a gólját!
Ledarálják, majd feláll és szinte fél pályát végig sprintelve lefut mindenkit
Csak Pedro mozgását nézzétek, nagyon nagy
Büntet rendesen a gyerek...
- Charlie
- Öreg Harcos
Ebben az idényben a hihetetlen mezőnymunkájával hívta fel magára a figyelmet. De úgy néz ki a gólok is érkeznek végre, amit hiányoltunk eddig a játékából. 3 gól az utolsó 2 fordulóban. Így tovább !
C.
C.
-
- Capitá del Barça
És be is rúgta! 
Kegyetlen a srác!
Nézzétek meg a gólját!

Kegyetlen a srác!
Nézzétek meg a gólját!

- Capon
- Llegenda del Barça
Ez az Pedro találj be a realnak is!!
Nagyon örülök hogy jó formában van kellenek a góljai, remélem egy ideig még nem áll le.
Nagyon örülök hogy jó formában van kellenek a góljai, remélem egy ideig még nem áll le.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ennek én is örülök, h elkezdte termelni a gólokat, remélem ez a jó sorozat nem áll meg egy ideig.
Jó lenne, ha a clasicon is betalálna.

Előd, te vagy az anyám?
Jó lenne, ha a clasicon is betalálna.

Előd, te vagy az anyám?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.11.24. 22:53:04-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Megindult a srác szekere.
Örülök, hogy elkezdte a gólgyártást.
Örülök, hogy elkezdte a gólgyártást.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
messideco ment PÜ. 

Szerintem nagyon jó: Cshárlsz Puyolbence-barca írta:Odaírta, h : (vagy mi) tehát ne ásd el... Mondjuk a "h" tényleg súlyos hiba... de a 3. név az nem egy nagy vétekP.U.Y.O.L. írta:Off: Carles Puyol Saforcada (ez azért fájt...)messideco írta:Pl: Charles Puyol Socrafada (vagy mi)

Igen, de attól még nem nagy hiba ezt használni.messideco írta:A harmadik név a spanyoloknál az anya lánykori vezetékneve ugye?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Részemről tényleg az utolsó off, de amíg beírta a vagy mit, addig akár a gugliban is rákereshetett volna (vagy hol...bence-barca írta: Odaírta, h : (vagy mi) tehát ne ásd el... Mondjuk a "h" tényleg súlyos hiba... de a 3. név az nem egy nagy vétek

-
- Llegenda del Barça
Odaírta, h : (vagy mi) tehát ne ásd el... Mondjuk a "h" tényleg súlyos hiba... de a 3. név az nem egy nagy vétekP.U.Y.O.L. írta:Off: Carles Puyol Saforcada (ez azért fájt...)messideco írta:Pl: Charles Puyol Socrafada (vagy mi)

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Off: Carles Puyol Saforcada (ez azért fájt...)messideco írta:Pl: Charles Puyol Socrafada (vagy mi)