2008.03.16. 21:25:39
"A fiúk óriásit küzdöttek, nagyon jók voltunk, minden szép, előre a győzelemért! Küzdenünk kell az utolsó pillanatig, még nincs veszve semmi. Nagy pozitívuma a meccsnek, hogy tíz emberrel sikerült kibekkelnünk az ikszet. Előre, tovább a lenini úton!"
Előre elnézést, ha indulataim elragadnának, és olyasmit mondanék, ami bántó.
Forr a lelkem, forrnak az idegeim, mérges vagyok. Becsapottnak, megalázottnak érzem magam. Én, innen többezer kilóméter távolságból idegeskedem a kedvenc csapatomért - Veletek együtt -, de a fiúkon, az edzőn, a vezetőségen nem látom ugyanezt. Ők ülnek nyugodtan, rágóznak, bólogatnak. Tetszik nekik ez a lötyögés, ez a nihil, ez az elképzelés nélküli gurigázás. Csak a második félidőt láttam, de egy begyakorolt, traktikus és tudatos támadást nem láttam. Henry, mikor megkapta a guruló labdát, vagy nem tudta lekezelni, vagy elpattant tőle 50 méterre. Abidal a második gólnál lemaradt az emberéről, mint a borravaló. Guddy egyáltalán a pályán volt? Iniesta nem csinált semmi értékelhetőt, nem volt egy jó megindulása, egy jó elképzelése. Milito fáradt, látszik rajta, jót tesz neki a pihenés. Bojan és Samu a góljáért dícsérhető, oszt' jó napot!
És végül, de nem utolsósorban, az edző. Minek nevezzem ezt a majmot? Edzőnek, nem lehet, mert amit 2006 nyarától művel, az hivatásának a megcsúfolása. Ül, mint [auto_cenzúra] a fűben, rágózik, néha valamit súg Eusebiónak vagy Neeskens-nek, néha betöri a plexit. Ennyi. Mit csinál? Hogyan űzi-hajtja a fiúkat? Meg lehetett nézni az Almeria 36 éves edzőjét: ég és föld, és nem a mi hervadt tulipánunk javára. Utálom, mint a [auto_cenzúra] ezt a marhát, idegesít a jelenléte. Nem is tudom, mit tudnék vele csinálni. Jól seggbe rúgni, hogy hazáig szálljon. A játékosok is ludasak, de a főbűnös Foch marsall, és a tutyi-mutyi vezetés. Még meddig tart a türelem? 2045-ig. Hát, én nem várom meg - felfogadok valakit, hogy golyózza ki onnan. Laporta kezdi elveszíteni minden ítélőképességét, kezd lesüllyedni Gaspart szintjére, Foch marsall pedig magával rántja a csapatot. Mentálisan teljesen taccsra tette a gárdát, ez a napnál világosabb. Aki nem látja, az vagy vak, vagy szemellenzős, és szerelmetes frankie boy-ba.
Frankie: húzz el a jó büdös francba, és soha vissza se térj, de még vissza se nézz. Felejtsd el, hogy valaha ennek a csapatnak az edzője voltál! Én, leírtalak, és minél előbb el akarlak felejteni. Ami jót tettél velünk, azt lenulláztad, azt szétkúrtad, azt elrontottad, azt elb...tad.