Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak válaszolt, ez a stílus pedig nem idevalóBogyó10 írta:Tényleg, szedd le basszus a fejemet!!!!
Ahogy Andris mondotta egyszer: "Az Eurobarca nem egy szolgáltatás, ami alanyi jogon jár!"Bogyó10 írta:Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.
Felejtsd azt el illetve hogy arról panaszkodsz, ott van helyette az Eurobarca Statisztika!Bogyó10 írta:Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.
Bogyó10 írta:Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.
Tulajdonkeppen semmi se stimmel, ugyanis sok meccses lemaradas van.. Legkesobb hetvegen potolva lesznek a hianyossagok ...Richardinho írta:A statisztikai adatbázis szerint elvettetek 1 gól Abidaltólremélem a többi stimmel
Köszi, javítottam.Gauchomester írta:Nem kukacoskodásnak szánom, de a Málaga elleni meccs beszámolójában a góloknál nincs feltüntetve Duda szépítő gólja.
Vagy a megszokás hatalma, hogy csak Barca-játékost kell leírni
Javítottam, köszönjük!Kalap1988 írta:A főoldali cikkhez! A "turista" rövid u! Gondolom elírtátok
"A hiba nem az ön készülékében van". Nekem se hozza be, valamiért meg akartam nézni FIFA-hoz még d.u.Lionel85 írta:A statisztikai részlegben Jonathan dos Santos adatlapja nem elérhető. Nálam a gond vagy másnál is hasonló?
SZiasztok! A statisztikai adatbázis mikor frissítitek???davidvilla77 írta:itt van felül egy szavazás hogy miből nem kérnek a szerkesztők, fórumozók.messi111 írta:Sziasztok!
a szerkesztő(k)nek szeretném irni hogy a Játékoskeretet frissitsék má legalább évente!
Egyébként itt jobb oldalon megtalálsz egy olyat hogy Eurobarca Statisztika. ott benne van a mostani játékoskeret.
itt van felül egy szavazás hogy miből nem kérnek a szerkesztők, fórumozók.messi111 írta:Sziasztok!
a szerkesztő(k)nek szeretném irni hogy a Játékoskeretet frissitsék má legalább évente!
Neked is szemet üthetett volna a topicban lévő szavazás.opusztaszerivilla írta:Üdvözletem a szerkesztőket:Lenne 1 kérésem ami szerintem már másoknak is szemet ütött mégpedig a játékos keret ha lehetne szeretné arra kérni önöket h frissítsék a listát.Előre is köszönöm opusztaszerivilla