Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most akkor Wenger otthagyná az Arsenalt?Ordog írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=4211
Wenger.... hát nemtom.......................
szvsz ebből a nyafka sztárocskákból felálló margitból pár hónap múlva úgy kirúgnák, hogy lába se érné a földet...
Wenger egy olyan edző akinek jó sok idő kell hogy összehozzon egy bomba csapatot, de ezt a sok időt nem fogja megkapni a margitnál.....:DD sztem nagy melléfogás lenne ha őt vinnék oda.
Aztán kitudja...
tudom, h nem azt mondtad, azt meg elhiszem, h szimpatikus lenne ez a verzióFejo írta:Én nem azt mondtam, hogy igaz, pusztán érdekesnek és - számomra - szimpatikusnak tünt a hír.
Őszintén szólva én ezt erős kamunak tartom! Kakával kivennék a Milan szivét, és tüdő(seva) és szív nélkül meg fognak halniFejo írta:Az AS-en volt:
Capelloval három hete Szicílián véglegesen megállapodott Calderón, aminek feltétele 5 játékos volt. Kakáról hallani a legtöbbet. Az apjával beszélt Mijatovic, aki megfelelőnek tartotta az ajánlatot a fia számára. Öt (???) évre 30 millióért. Az igazolási stratégia hasonló lesz, mint Ronie-nál: közli a vezetőkkel, hogy menni akar, és akkor érdekes módon felbukkan a Real. Kaká elfogadja az ajánlatot és boldogan betölti a Zidane hagyta űrt. Ezen kívül Mijatovic tárgyalt Abramovic-csal Robbenről, ahol az árat leszámítva mindenről megegyeztek. A játékos a végső "elő-szerződést" a hét végén írhatja alá.
Cannavaro-t irigyelném a reáltól,Viera-ban nem látok már sokat,Ibrahimovics-nak örülnék a madridban(arogáns,túl nagyképű,mostanában gyenge),Zambrotta pedig nem hiszem,hogy elhagyná Olaszországot.LG írta:Cannavaro, Viera, Ibrahimovics, Zambrottadoki írta:Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t.![]()
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.1ket sem szeretem, de attol még igen jo játékosok.
Ez egyértelmű, nektek is kellett 1-2 szezon mire összeértek a dolgok, ezt sajnos mi sem tudjuk elkerülni.Boixos írta:persze, a rossz széria sem tart örökké, pláne hülyeség ezt gondolni a madriddal kapcsolatban. de azért még egy darabig (remélem, JÓDARABIGFejo írta:Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése.Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.) a barcáról fog szólni a dal sztem.
persze, a rossz széria sem tart örökké, pláne hülyeség ezt gondolni a madriddal kapcsolatban. de azért még egy darabig (remélem, JÓDARABIGFejo írta:Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése.Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.
Bajnok esélyesek lehettek miattam, csak bajnokok ne legyetekFejo írta:Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése.Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.
Cannavaro, Viera, Ibrahimovics, Zambrottadoki írta:Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t.![]()
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.
hát nem egyszer nyert ott bajnokságot, és ne felejtsük el, spanyolhonban is nyert...Boixos írta:nem kell begyufázni capellotól. a serie a-ban is csak bundával tudott bajnokságot nyerni.