Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztm ha vkinek, hát Deconak nincs gond a motiváltságával, néha jobban iparkodik, mint a csapat azon tagjai, akiknek még egy Bl győzelem sincs a tarsolyukban.rhynn írta: Deco már megnyert mindent, kb 5 bajnoki címet, 2 BLt egy UEFA-t, Lampard még semmit. Ha egyidősek is lennének, az egyik agyonmotivált lenne az új közegben, szeretne bizonyítani, a másik pedig 4 év után már kicsit belefásultan maradna a csapatban.
Ha így nézzük a válaszom a következő:varga tamás írta:Hogy a cikkre tényszerűleg is reagáljak. A cikkben olvasottak közül én csak két embert tudnék elképzelni a csapatban. Abból az egyik megszerzésére az esély minimális (Kaká), a másik pedig még nagyon fiatal ahhoz, hogy a kieső Ronaldinhót AZONNAL pótolni tudja (a valenciás Silva).
Lampard. Decóra azt mondod, hogy már öreg, jövő nyáron úgyis eladjuk. Akkor Lampard mi a francnak jöjjön? Nem értem? Deco 31 évesen öreg, Lampard 30 évesen pedig fiatal? Érdekes. Számomra, legalábbis az.
mér neked nem ottvan?Los Banditos írta:Ha a "Ki lehet Ronaldinho utódja? című írás blog, akkor miért nem a blogok közé került?![]()
és sem montam h nem de nagyon nem örülnék neki mert negyon szimpatikus játékosGrege írta:.. Én el tudom képzelni, h Saviola, Eto példájára ő is kiköt a madridiak között.
Hát azért az olyan játékosok esetében, akik úgy érzik, h valamelyik csapat kiszúrt velük, vagy túl hamar lemondott róluk, megesik, h a riválisnál akarják bizonyítani, mit is tudnak... Én el tudom képzelni, h Saviola, Eto példájára ő is kiköt a madridiak között.Chris0527 írta:nah jarhynn írta:Sokmindenkit kihagytam, ő is jó lenne például. A legjobb az aranylabdás Ronaldinho lenne persze...ha Quaresmarol van szo egyik szemem sír a másik meg (üveg
)nevet mert nagyon jo játékosnak tartom és kr hogy eladtuk de megvettük helyette(ill ügye cserébe ráfizetéssel) a személyes kedvencemet Decot....én se látok rá sok esélyt hogy visszajöjjön de kizártnak tartom h ne igazoljon el a Portobol de sztem(ill remélem) angliába megy mer ha spanyol akk a Barca ugye nem marad a real
nah jarhynn írta:Sokmindenkit kihagytam, ő is jó lenne például. A legjobb az aranylabdás Ronaldinho lenne persze
Sokmindenkit kihagytam, ő is jó lenne például. A legjobb az aranylabdás Ronaldinho lenne perszeChris0527 írta:Benzemat kihagytad a "felsorolásbol". Hozzá mit szolsz?
Quaresma jó lenne, de ő is olyan, mint Simao. Volt itt, nem kellett, azóta befutott, sajnos az életben nem jön vissza hozzánk a cigánygyerek (a szó szociokultúrális, nem dehonesztáló értelmében, mielőtt Valaki még belémköt.)van Bommel írta:Én egy kicsit tovább mennék. A nyáron sztm nemcsak Ronaldinho, hanem Deco Zambrotta Thuram és Sylvinho is távozik, Rijkaarddal együtt. Nem kell feltétlenül extraklasszist venni, hiszen itt van Etoo Henry Messi mint megasztár. Sztm a csapat középpályás védekezését kéne felturbózni Touré mellé egy másik kötőrővel, és a 3 klasszis kedvére fickándozhatna, csak meg kell találni a megfelelő játékosokat akik ezt biztosítják. Nekem pl egy csapat amely teccene:VV-Heitinga,Puyol,Milito,Abidal-Touré,Tiago/de Jong(HSV)-Messi,Henry,Iniesta-Etoo. Mellééjük jöhet Oleguer(:S),Márquez, még 1 védő, Crosas az 1ik kimaradó Xavi Bojan Giovani. én így vélem és látom. A cikk egyébként jó, ha a helyére igazolnak nekem is Diego a favoritom, viszontt a nem teljesen uazon poszton jáccó Quaresma is teccik.