Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Guddyt is láttuk nagyon jól játszani még anno a Chelseaben, csak teljesen más poszton, középcsatárként. Én úgy vagyok vele, hogyha szeretne maradni maradjon, ha menne, akkor menjen. Az akarás nagyon látszott rajta idén, de szvsz túl körülményes a játéka.Léfe írta:Persze minden vélemény szubjektiv, de nem értem Gudyt miért kellene marsztalni. Ablolute nem ide való. Lassu, nehézkes, nem kreativ és lehet, hogy más okokból Hleb sem fog bejönni, de Őt láttuk nagyon jól játszani máshol. Több lehetőséget kellene kapnia.
Még van idő bőven az átigazolási időszakból, gondolom nem kapkodják el a dolgot. Nincs is értelme (még) sürgetniük a dolgot. Már ha egyáltalán távozni akarnak/fognak.Leomessi14 írta:Akkor rola es Hlebrol semmi hir ?Veluk mi lesz?Mert ha mennek akkor el lehetne kezdeni valami cserek utan nezni lassan..
én is teljesen így gondolom, annyi kivétellel h számomra mindig is szimpatikus volt; de amit tegnap mondott tényleg az nagyon korrekt volt!!Saviola írta:Maradjon.Tegnap nagyon szimpatikus volt,pedig nem kedvelem.Az idény során,amikor beállt,nem okozott nagy csalódást,hajtott,ez pl. Hlebről nem mondható el.Guddy maradjon,de ha megy,akkor sem fogok neheztelni rá.
Én igazából őt sem marasztalnám, sztem kevés ő ide. De valóban inkább ő, mint Hleb. Én kedvelem a beloruszt, nagyon örültem neki, de hatalmas csalódást okozott. Sztem a csapatnak, meg neki is jobb lenne a váltás. Guddy talán maradhatna 6. számú(Iniesta, Xavi, Touré, Busquets, Keita 1értelműen előtte vannak a sorrendben, teljesen jogosan) kp-nak, ill. 4 számú középcsatárnak.Saviola írta:Maradjon.Tegnap nagyon szimpatikus volt,pedig nem kedvelem.Az idény során,amikor beállt,nem okozott nagy csalódást,hajtott,ez pl. Hlebről nem mondható el.Guddy maradjon,de ha megy,akkor sem fogok neheztelni rá.
Szerintem, ha a csapaton múlna maradna. De azt nyilatkozta, hogy többet szeretne játszani, amire normális esetben nincs sok esély.noname írta:Még 2 ilyen meccs és jó eséllyel maradni fog. A középpályánkból egyedül ő volt jó, de ő nagyon is!Etoonak hatalmas passzt adott, de számos támadás tőle indult.
Legjobb meccsét a Betis ellen játszotta még ősszel. Ott nagyon fontos,győztes gólt is szerzett.Puyol05 írta:szerintem Guddy a meccs egyik legjobbja volt, ha nem a legjobbja Bojannal együtt. én nem szeretném ha elmenne. a mai meccsen egy óriásit játszott. szvsz ez volt a legjobb meccse idén