Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyszerű a megoldás, le kell igazolni Sneider vagy Vaartot és nincs gond.VictorValdes19 írta:ha nyáron tényleg elmegy (sajnos) és nem igazolunk hollandot a nyáron akkor egy hosszú sorozat szakad meg hogy nem lesz holland a barcába
de én játékosra értemSlither írta:Még ott lehet Frank.VictorValdes19 írta:ha nyáron tényleg elmegy (sajnos) és nem igazolunk hollandot a nyáron akkor egy hosszú sorozat szakad meg hogy nem lesz holland a barcába![]()
Még ott lehet Frank.VictorValdes19 írta:ha nyáron tényleg elmegy (sajnos) és nem igazolunk hollandot a nyáron akkor egy hosszú sorozat szakad meg hogy nem lesz holland a barcába
Csak éppen elmegy valszeg a Feyenordba.ozsimiki írta:Szerintem Gio még bőven elfér nálunk a jövő évben! Kiegészítő embernek nagyon is jó!
Igazából nem tudom, hogy még egy ratyi félév év után kinek kéne még, a holland csapatokon kívül...Evilgrim írta:Én megvárnám a telet,és ha rossz formát nyújtana,akkor mehet.De én se engedném el nyáron.VictorValdes19 írta:én még nem adnám el nyáron GIO-t de ez csak az én véleményem![]()
Ugy értettem,hogy mindenkit nem küldhet el a klubb mert nem lehet annyi emebert igazolni!Ezért irtam hogy Gio-t meg kéne tartani!Zozzy 5 írta:Ennyire nem követed a híreket?Ádám02 írta: Jó persze de szerinted fog igazolni a klubb?![]()
Igazolás?Ádám02 írta:Hát azért Gio-t meg kéne tartani,mert elvileg Belletti is megy és akkor nem lesz védőnk!
Hát azért Gio-t meg kéne tartani,mert elvileg Belletti is megy és akkor nem lesz védőnk!Game90 írta:Sztem meg mindkettő menjenZozzy 5 írta:Kellemesen csalódtam ma benne is. Mostmár azt mondom, nyáron inkább őt tartsuk meg, és Sylva menjenHa tényleg jön Abidal, akkor az egyik tuti, hogy megy. És én még leigazolnék egy fiatalabb balhátvédet is.
Sztem meg mindkettő menjenZozzy 5 írta:Kellemesen csalódtam ma benne is. Mostmár azt mondom, nyáron inkább őt tartsuk meg, és Sylva menjen
Egy meccs alapján???Zozzy 5 írta:Kellemesen csalódtam ma benne is. Mostmár azt mondom, nyáron inkább őt tartsuk meg, és Sylva menjen