Ludovic Giuly #2
- Mihu
- Director del Fútbol
Ha csak azt számoljátok hogy az egy szezon 38 meccs ezt megszorozzuk 2-vel (ez most csak durván mert ugye egyik szezonban se játszott minden meccsen, főleg a 2.-ban) akkor az 76...ebből leveszünk olyan 10-et akkor az még mindig csak 66, ehhez jön a BL, Király kupa, Szuperkupa....akkor még hozzávesszük az idei vagy 15-öt bajnokit meg vagy 5 BL-t akkor ott vagyunk hooogy...117 körül...FCB_gábor írta:117 mérkőzést játszott a Barcaban?![]()
Az espn szerint csak 66 mérkőzésen, a liga hivatalos oldala szerint pedig 73 mérkőzésen szerepelt a primeraban amin 19gólt lőtt.
Nem hinném, hogy még 51 v. 44 egyéb(bl, kupa, stb.) mérkőzésen játszott volna.
bár....

Sok sikert neki új klubjában!
- noname
- Llegenda del Barça
Az a 73 meccs tűnik a legreálisabbnak 19 góllal.Ezenkívül simán szereopelhetett a Bl-ben és a kupában 44-szer.2 BL-t végig játszott, ami már 15-20 meccs.Összesen lehet vagy 20 meccse(talán több) a BL-ben, ezenkívül vagy néhány a szuperkupában.Összejön az a 117.
A Fifa egy szégyen
- Mihu
- Director del Fútbol
Hjajajjj
Az egyik kedvenc játékosom a "rendszerváltás"
utánni Barcából. Egy végtelenül kedves, szimpatikus játékos az én szememben. Nagyon szerettem és sosem fogom elfelejteni amit a Barcáért tett. Az első szezonja nagyon jó volt, még a tavalyi is elfogadható de sajnos be kell látni hogy egy Messi mellett nincs esélye a kezdőbe kerülni. Valóban a Milan elleni gólja volt a legfontosabb azalatt a 3 év alatt amit itt töltött. Azt mondom hogy az volt a BL menetelés 2. legfontosabb gólja. Nagyon de nagyon sajnálom hogy elmegy
Isten veled Giuly...sosem fogunk elfelejteni.

Az egyik kedvenc játékosom a "rendszerváltás"

Isten veled Giuly...sosem fogunk elfelejteni.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
117 mérkőzést játszott a Barcaban?
Az espn szerint csak 66 mérkőzésen, a liga hivatalos oldala szerint pedig 73 mérkőzésen szerepelt a primeraban amin 19gólt lőtt.
bár....
szerk: ehh kicsit elszámoltam a liga oldala szerint 85 mérkőzés volt
akkor nem szóltam

bár....

szerk: ehh kicsit elszámoltam a liga oldala szerint 85 mérkőzés volt

akkor nem szóltam

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.07.17. 15:12:27-kor.
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Au revoir, Adieu Ludo!
A góóólodat sosem felejtem..... légy jó!
Kedveltelek,de jobb így neked,és a Brcának is!Adieu
A góóólodat sosem felejtem..... légy jó!

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Llegenda del Barça
Távoznia kellett, örülök a megállapodásnak.
Emellett,
nekem mindíg is egy szimpatikus kisember volt, aki egy időben remekül beleillett a játékunkba és sok szép góllal okozott nekünk nagy boldogságot. Sajnálom, hogy egy ilyen embernek és játékosnak távozni kell, de mára már sajnos kiégett. Ugyanekkor örökké ott lesz ő is a szívemben és az emlékeimben, mint a Bl győzelemhez hozzásegítő játékos.
Köszönünk mindent, sikerekben és boldogságban gazdag további pályafutást és életet kívánunk neked!
Emellett,
nekem mindíg is egy szimpatikus kisember volt, aki egy időben remekül beleillett a játékunkba és sok szép góllal okozott nekünk nagy boldogságot. Sajnálom, hogy egy ilyen embernek és játékosnak távozni kell, de mára már sajnos kiégett. Ugyanekkor örökké ott lesz ő is a szívemben és az emlékeimben, mint a Bl győzelemhez hozzásegítő játékos.
Köszönünk mindent, sikerekben és boldogságban gazdag további pályafutást és életet kívánunk neked!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Enrique írta:Ennek most utánajárok, mert ez nagyon kevésnek tűnik nekem. 30 felett legalább lőtt.
Gyula hivatalos honlapján fenn van pályafutása összes gólja, és így 26-ot számoltam, amit nálunk lőtt tétmeccsen.Evilgrim írta:Wikipedian azt írja,hogy 117 mérkőzésen (23 gól)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2007.07.17. 14:25:46-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
hát 23at találtam legtöbb helyen, de pl. a vididben ami kint volt elvileg 25 van bár nem számoltam, aztán abban még az ideiek nincsenek is benne, egyszóval fogalmam nincsnoname írta:Giuly mindig is az egyik nagy kedvencem volt és lesz, nagyon örülök h az egyik kedvenc csapatomba, a Romába ment.A fizetése is jó lesz.
Nem tudja valaki h összesen hány gólt lőtt nálunk

de valszeg ~23 + nem tétmeccsek
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
noname írta:Giuly mindig is az egyik nagy kedvencem volt és lesz, nagyon örülök h az egyik kedvenc csapatomba, a Romába ment.A fizetése is jó lesz.
Amúgy meg... Sok sikert neki, de örülök, hogy elment.Eurobarca írta:Három szép évet töltött Ludo a Barcelonában, ezalatt 117 tétmérkőzésen 26 gólt lőtt, amelyek közül minden bizonnyal a Milan elleni gólja él leginkább a saját, és a szurkolók emlékezetében is, amelyel belőtte a gárdát a BL fináléba.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2007.07.17. 14:26:15-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Giuly mindig is az egyik nagy kedvencem volt és lesz, nagyon örülök h az egyik kedvenc csapatomba, a Romába ment.A fizetése is jó lesz.

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Jogos. 
Érdekes, pedig Sport is ezt írta, én meg jóhiszeműen...
Meg a vidi sem stimmel, az idei góljait is csatoljuk...
Nabakker, javítjuk.

Érdekes, pedig Sport is ezt írta, én meg jóhiszeműen...

Meg a vidi sem stimmel, az idei góljait is csatoljuk...
Nabakker, javítjuk.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Csak a közelmúltból: Dutruel, Petit, Christanval...régebbről Blanc, Dugarry.lionelmessi19 írta:Én így tudtam. Tévedek?Replay írta:ööö, olvasom a főoldalon a hirt: a klub első francia légiósa?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.07.17. 14:08:46-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Én így tudtam. Tévedek?Replay írta:ööö, olvasom a főoldalon a hirt: a klub első francia légiósa?
- József Attila
- József Attila
ööö, olvasom a főoldalon a hirt: a klub első francia légiósa?
asroma.huA Roma vezetősége megállapodott a Barcelonával Ludovic Giuly leigazolásával kapcsolatban.
A legutóbbi olasz lapértesülések szerint Giuly jelenleg Rómában tarózkodik annak érdekében, hogy a mai napon véglegesítsék a személyes megállapodást is. A Roma 2,8 millió fontot fizet a játékosért, aki 3 éves szerződést köt a klubbal és évi 1,4 millió fontot keres majd, plusz a bónuszok.
Eközben Gianluca Curci megállapodott a klubbal és 2011-ig meghosszabbította a szerződését.
-
- Capitá del Barça
Furcsa, hogy egy franciat ennyire tudtam szeretni. De a tavozasaval nagyon egyet ertek remeljuk majd meg lattok jo mecseket tole. Sajnos az iden mar nem sokat lattunk.
Nekem szimpatikus játékos volt, de nem hozzánk való és jól látszott rajta, hogy alapjaiban sokkolta, Messi mire képes.
Sok sikert kivánok neki a továbbiakban, illetve, hogy még lehessen válogatott!
Sok sikert kivánok neki a továbbiakban, illetve, hogy még lehessen válogatott!