Még annyit hozzátennék a nyilatkozathoz, hogy igaza van szinte mindenben és szerintem mi szurkolók lennénk a legboldogabbak ha ismét a "régi" Barcát látnánk a pályán hétről-hétre!
DE!
Tartom magam ahhoz a nézetemhez, hogy nem a nyilvánosság elé kell tárni egyből, ha valami gondja van! Ma amúgy 30 perces késéssel kezdődött az edzés (18:00 helyett 18:30-kor) mivel a játékosok elé állt Edmílson és bocsánatot kért mindenkitől a kirohanása miatt és megbeszélték a dolgokat! (jelzem, hogy Rijkaard nélkül) Tehát nem lett belőle nagyobb baj,(és remélem nem is lesz) csak én pumpáltam fel egy kicsit magam és meg is ijedtem, hogy nehogy valami komolyabb gond legyen az öltözőben.(pl.: verekedés vagy örök harag vagy ilyesmi)

Remélem, hogy ez nem fogja most visszavetni a játékosokat és nagyobb akarással, egységgel fognak küzdeni, hogy ilyen még1x ne forduljon elő!
A 2. része az interjúnak szóról szóra igaz amúgy, egyet értek vele! (de akkor sem a sajtónak kell elmondani először

)
Off: Elnézést ha egy kicsit túlzásba vittem délután és attól is elnézést kérek akit akaratlanul is egy "kicsit" lehurrogtam! Csak felkaptam a vizet!
Ui: Azért jó volt veletek vitázni egyet!!!