Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem speciel semmi szükségem rá. Egyébként írtam neki, hogy miért lett kirakva, ő meg megígérte, hogy jó lesz. Először niggerezett, aztán cigányozott. Aki akarja engedje vissza, én biztosan nem fogom.miihii írta:Tivornya írt FB-on,h nem reagálunk az emiljeire,de szeretne visszajönni,ha lehet már.
Jan. 13-án lett kivágva határozatlan időre...
Vagy nem tetted ki jól, vagy nem tudom. Én biztosan nem engedtem vissza. De ha már kitesztek valakit, tényleg beírhatnátok a kitiltásokba is.ozsimiki írta:ki engedte vissza zsírosdeszkát?
tegnap kitettem, mert már provokálta a népet, + csomó off is volt a repertoárjában.
érdekelne, komolyan. Én megkérdezés nélkül senkit se engedek vissza, főleg ha nem is én tettem ki.
RemekAndris írta:Meghúztam a ravaszt, ma nem piramisokkal és provokációval operál, hanem dupla hsz és provokáció.
zsírkirályvagy, de bevéshetnéd a kitiltásokba isAndris írta:Meghúztam a ravaszt, ma nem piramisokkal és provokációval operál, hanem dupla hsz és provokáció.
Kirakom, ő volt nemrég is tiltva, szóval kénytelenek vagyunk hoszabb időre nélkülözni őt.miihii írta:Talán nem kéne ilyeneket...Tivornya írta:Ez a retek cigány ugyanúgy a segílykéért hajt, mint a többi...csak ő épp a lemezeket árulja, nem a nemesfímetshutterisland írta:dopeman írt egy dalt orbán viktornak, lehet pici balhé lesz belőle majd ?
ITT VAN
énekelni még mindig nem tud, de kíváncsi vagyok, mi lesz ebből
Talán nem kéne ilyeneket...Tivornya írta:Ez a retek cigány ugyanúgy a segílykéért hajt, mint a többi...csak ő épp a lemezeket árulja, nem a nemesfímetshutterisland írta:dopeman írt egy dalt orbán viktornak, lehet pici balhé lesz belőle majd ?
ITT VAN
énekelni még mindig nem tud, de kíváncsi vagyok, mi lesz ebből
RonaldinhoX írta:tököm ebbe a pápá bajnoki címekbe!Nem fázotk mert még csak november van!!!!!!!!!!
Leszophat minden madridi majd a Bernabeuban nyerünk amire megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek cs egy-egy eset a két úriembertől,megleszünk nélkülük egy ideig.Kash írta:Azt a kurv* egy Getafe ellen????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hogy lehetnek ennyire bakszuzak komolyan??
visszaengedtemmiihii írta:jelwaz írt nekem emilt,amiben kérdezte,h mennyi időre lett kitiltva (melynek jogosságát nem vitatta)? Letelt az egy hét azóta,ha úgy van,visszaengedjük?
Kicsit törölgettem.Drigo írta:Ezt én is néztem. Tököm ki van, hogy telepiramisozzák az egészet. Tartalmilag csak néhányba olvastam bele. Akinek van ideje és kedve az gyomlálja ki és vagy tegye ki a barmokat, vagy ha nincs jogosultsága, akkor írja be, hogy kit és mennyi időre kell. Én ezzel max reggel fogok foglalkozni.miihii írta:Nah, "célkeresztbe" állítom rrobbiefcb és cyrax nevű fórumereket,a BARCA vs reál topicban mutatottak miatt