Silvanus írta:Már én is emlegettem ezt a dolgot, miszerint sajna vannak meccsek, ... napok, hetek, amikor Ronaldinho egész egyszerűen mint ha szarna mindenbe! Megteszi a kötelezőt, de semmi többet! Nem fut eleget, nem megy labdák után, flegma (lásd szabadrúgások...), és nem is igazán kiváló a teljesítménye, egyszerűen csak jó, de ez tőle édes kevés!!! Nem értem, hogy miért lehet ez, talán a biztos helye, vagy magánéleti gondok, vagy.....??? Ezt sose fogjuk megtudni, de jó lenne, ha még jobban odarakná magát a meccseken, mert ez a hullámzó teljesítmény nem lesz elég a további bajnokikon, illetve a BL-ben...
azzal együtt, h van igazság abban, amit mondassz (a szabadokhoz én oda sem engedném), azért nem kéne temetni. kiváncsi lennék, h ha ideálisak a körülmények, mint ahogy tavasszal voltak, akkor is ilyen "puding" lenne-e. egyébként sztem még azért sem teszi magát oda annyira, mert tuti, h mondják neki a rijkaardék, h nem rúgathatja össze magát, mert az már túl nagy dráma lenne, h ő is kiesne sérülés miatt.