Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Z. Iván írta:Reagálsz az én hozzászólásomra is?cantera írta:No comment... adiós, csak így tovább))
Reagálsz az én hozzászólásomra is?cantera írta:No comment... adiós, csak így tovább))
Charlie írta:Amúgy ha észreveszed alig használjuk azt a topikot,csak amikor egy értelem szülötje erre téved akkor fellendül!Ennyi.Szoktasd le a "haverjaidat" erről,hogy ide mászkáljanak.Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!Csak próbáltam rávilágítani, hogy van egy kis ellentmondás a munkátokban... tiszta fórumot akartok ilyen topikkal? ne röhögtessetek már...
C.
Amúgy ha észreveszed alig használjuk azt a topikot,csak amikor egy értelem szülötje erre téved akkor fellendül!Ennyi.Szoktasd le a "haverjaidat" erről,hogy ide mászkáljanak.Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!Csak próbáltam rávilágítani, hogy van egy kis ellentmondás a munkátokban... tiszta fórumot akartok ilyen topikkal? ne röhögtessetek már...
Nézd! A Real Madridot nem minden Barca szuroló utálja, van akinek közömbös. Viszont nagyon sokan vannak a Barcások között, akiknek nem szimpatikus a Real Madrid politikája, vagy éppen a játékosai.cantera írta:Csak próbáltam rávilágítani, hogy van egy kis ellentmondás a munkátokban... tiszta fórumot akartok ilyen topikkal? ne röhögtessetek már...
Charlie írta:Nagyon kiszúrsz velünka fórumok tisztántartásának első lépéseként létrehozok egy antibarcelona topikot, oks?Ahogy érzed....Valakinek ennyi kell a kielégüléshez.
C.
Charlie írta:Nagyon kiszúrsz velünka fórumok tisztántartásának első lépéseként létrehozok egy antibarcelona topikot, oks?Ahogy érzed....Valakinek ennyi kell a kielégüléshez.
C.
Rendbencantera írta:a fórumok tisztántartásának első lépéseként létrehozok egy antibarcelona topikot, oks?
Z. Iván írta:Rendben, te tudod. A lényeg, hogy tartsuk tisztán a fórumokat.cantera írta:Akkor sajnos nincs együttműködés.. bár biztos nem is szorultok rá, de asszem nem is az lett volna a dolog lényege...
Minden jót! Üdv.
Nagyon kiszúrsz velünka fórumok tisztántartásának első lépéseként létrehozok egy antibarcelona topikot, oks?
Z. Iván írta:Rendben, te tudod. A lényeg, hogy tartsuk tisztán a fórumokat.cantera írta:Akkor sajnos nincs együttműködés.. bár biztos nem is szorultok rá, de asszem nem is az lett volna a dolog lényege...
Z. Iván írta:A moderálatlanságot megszüntetjük (mindenhol), ezt garantálom, de a topicot nem zárjuk be. A lényeg úgyis az, hogy mi szerepel benne...
Így megfelel?
Minden jót! Üdv.
Rendben, te tudod. A lényeg, hogy tartsuk tisztán a fórumokat.cantera írta:Akkor sajnos nincs együttműködés.. bár biztos nem is szorultok rá, de asszem nem is az lett volna a dolog lényege...
Z. Iván írta:A moderálatlanságot megszüntetjük (mindenhol), ezt garantálom, de a topicot nem zárjuk be. A lényeg úgyis az, hogy mi szerepel benne...
Így megfelel?
Így megfelel?
Szükség van rá!Enrique írta:Hát lehet....cantera írta:egyébként szeretnék egy kéréssel is fordulni hozzátok, mielőtt bármilyen egyezségre jutunk...
az antimadridista topic, és az a moderálatlan topikcsoport... nem hiszem hogy kellene. vagy másképp gondoljátok?
Enrique írta:Hát lehet....cantera írta:egyébként szeretnék egy kéréssel is fordulni hozzátok, mielőtt bármilyen egyezségre jutunk...
az antimadridista topic, és az a moderálatlan topikcsoport... nem hiszem hogy kellene. vagy másképp gondoljátok?
Hát lehet....cantera írta:egyébként szeretnék egy kéréssel is fordulni hozzátok, mielőtt bármilyen egyezségre jutunk...
Z. Iván írta:Igen, sajnos 100%-os védelem nincs, ez egyértelmű. De ha már megnehezítjük a dolgukat, az is elég lesz előbb vagy utóbb. Inkább előbb, mert ezek a gyerekek azért nem olyan kitartóak.
Az IP egyébként nálunk bevált, bár általában a renitenseket minden adat alapján ki szoktam tiltani, így biztosabb az eredmény![]()
Majd beregisztrálok az oldalatokon, és gondolom van privát levelezés, akkor azon küldöm át az adatokat, ha lesznek.
Te pedig légyszíves itt küldj ilyen esetben privátot nekem. Így egyszerűbb, mert a saját részeden nézheted meg, van e valami...
Üdv!cantera írta:Üdv Emberek!
Csak egy javaslat, vagy észrevétel, vagy nem is tudom micsoda... szóval... megint előjött h madridisták írnak ide, barcások oda, stb... lehet azt csinálni, hogy ha valaki elkezdi, akkor 20an folytatják, de így soha nem lesz vége. kérdés h ki mit szeretne.
véleményem szerint mást nem lehet tenni, mint a nem megfelelő hozzászólásokat törölni. illetve a hozzá tartozó regisztrációt. előbb-utóbb csak megunja az illető... nem? ja és úgy tenni mintha nem is történt volna semmi... én igyekszem ezt hangoztatni a madridistán, több-kevesebb sikerrel. aki nem bír magával, az repül. javaslom h ti is tegyetek így, előbb-utóbb tiszta lesz a fórumotok, persze ha nincsenek moderálatlan topikok, és ha nem engeditek ezt a fórumot lesüllyedni az index és az origo szintjére (pl antirealos topik)...
Üdv és további jó munkát!
Azt hiszem 1 véleményen vagyunk. Igyexünk mi is így tenni, és nyugodtan rugdosd ki az összes nem odaillő h.sz.t a madridistán. Kész. Áldásom rá.cantera írta:Üdv Emberek!
Csak egy javaslat, vagy észrevétel, vagy nem is tudom micsoda... szóval... megint előjött h madridisták írnak ide, barcások oda, stb... lehet azt csinálni, hogy ha valaki elkezdi, akkor 20an folytatják, de így soha nem lesz vége. kérdés h ki mit szeretne.
véleményem szerint mást nem lehet tenni, mint a nem megfelelő hozzászólásokat törölni. illetve a hozzá tartozó regisztrációt. előbb-utóbb csak megunja az illető... nem? ja és úgy tenni mintha nem is történt volna semmi... én igyekszem ezt hangoztatni a madridistán, több-kevesebb sikerrel. aki nem bír magával, az repül. javaslom h ti is tegyetek így, előbb-utóbb tiszta lesz a fórumotok, persze ha nincsenek moderálatlan topikok, és ha nem engeditek ezt a fórumot lesüllyedni az index és az origo szintjére (pl antirealos topik)...
Üdv és további jó munkát!