visca el barca írta:
fun fact: reggel nem tudtam aludni. megnéztem egy best of dembelet meg még1x a best of malcomot. függetlenítettem magam attól, hogy az egyik 3x annyiba került mint a másik. ha csak a videókra hagyatkozom, malcom sokkal jobb játékosnak tűnik.
Írtad is párszor, hogy jó lesz a gyerek, biztos többet láttad játszani is, de ezt azért kicsit erős kijelentésnek tartom.
Miután visszatért a 2. sérüléséből, szerintem kifejezetten jól tolta, a statok szerint is az egyik leghasznosabb játékos volt, ha játékpercekre bontjuk.
És ugye ő a francia bajnokság után még a Bundesligába is tudott alkotni, ami egy fokkal erősebb, mint a francia bajnokság.
Malcom-ot én még csak videókon láttam, ezért lehet igazad van, de azokról nem úgy jött le, hogy
sokkal jobb lenne Dembelé-nél. És akkor még azt nem is vettük figyelembe, hogy melyik játékos melyik bajnokságban teljesített úgy, ahogy.
Ennek viszont örülök, hogyha a Bordeaux "viszi el a balhét", nem kell nekünk még a Roma-val is balhézni, pláne ha idővel megkeressük a kis Kluivertet.