Eddig nálam is ez viszi a prímet egyértelműen. Abszolút letisztúlt,minden a helyén van. Ez az első munka eddig amelyikre lecserélném a mostanit.
Egyedüli észrevételem, hogy talán megkéne más háttérszínt próbálni a bal oldali résznek. Fehér-világos szürke. Így nekem egy kicsit madridistás. Nem tudom emlékszel e amikor jó pár éve a hazai szerelésünk nadrágjában volt egy vékony fehér csík... A játékosaink enyhén szólva kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban. Amúgy a textúrája bejön és tudom, hogy ilyen szín kell ahhoz hogy érződjön a fémes hatás amit akartál, de nah. Lehet az illetékeseket ez nem zavarja.
szerk: egy másik dolog amit most vettem észre, hogy a lekerekítésre a széleken csak utólag gondoltál, így a HU-nak lecsúszott a vége, egy kicsit elmozdítanám a logót balra.
A Poldié bannerként tetszene, bár engem zavarnak kicsit ezek a mostani "divatos" virágok, krisz-krasz csavarodó indák. Bannernek elmegy simán, de egy ilyen hivatalos oldalhoz nem elég komoly, véleményem szerint kifejezetten komolytalan.
MichaaBee. A tiéddel az a problémám, hogy ha most ki lenne téve az oldalra, szerintem jóideig fel sem tűnne a változás. Stílusban ugyanaz mint a mostani. Kivitelezésben csak majdnem.