Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már az elejétől fogva tetszik Mascherano hozzállása, ez pedig csak rátett egy lapáttal.ab1daL írta:Kommentár nélkül: http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/07 ... es_jatekos
mondjuk én abban is látok valamit, hogy busquets szinte folyamatos jó teljesítménye azért is lehet, mert van egy masch, akivel úgy lehet pihentetni őt, hogy nem kell aggódunk a gyengébb kezdőcsapat miatt.Masch pedig úgy helyettesíti Busit, hogy ne kelljen szerencsétlennek állandóan hajtania, hanem néha pihennie is lehet.
mondjuk ez maschnál is megállja a helyét. nálunk persze, hogy csak csere, itt van busquets (akinél nemhiszem, hogy bárki a világon jobban illene ebbe a csapatba) de majdnem az összes nagycsapatban kezdő lehetne az argentin is. ne feledjük, hogy az ilyen típusú vkp-k közül ő az egyik legjobb.Azért Touré távozását meg lehet érteni, miért is fogadná el a világ egyik legjobb vkp-ja a padozást, amikor kb. a világ összes többi klubjában kezdő lehet. Masch más tészta, ő tökéletes csere a posztra, de nem több.
Sajnos igen, Touré van olyan nagy játékos, hogy ne padozzon, még akkor se, ha az a kispad éppenséggel barcelonai. Igaz, én a Citybe biztos nem mentem volna a helyében.LG írta:Azért Touré távozását meg lehet érteni, miért is fogadná el a világ egyik legjobb vkp-ja a padozást, amikor kb. a világ összes többi klubjában kezdő lehet. Masch más tészta, ő tökéletes csere a posztra, de nem több.ziipp írta: Busi védelmében azért annyit megjegyeznék, hogy szerintem csökkentek a színészi elemek játékában. Touré és Masi között számomra az a különbség, hogy az egyik elfogadja a padozást, a másik meg nem. Végeredményben Touré a kevés játékperc matt ment el, és Mascherano jól pótolja. Innentől kezdve én csak emelem a kalapom, hogy ezt sikerült így kialakítani a csapatnál.
Azért Touré távozását meg lehet érteni, miért is fogadná el a világ egyik legjobb vkp-ja a padozást, amikor kb. a világ összes többi klubjában kezdő lehet. Masch más tészta, ő tökéletes csere a posztra, de nem több.ziipp írta: Busi védelmében azért annyit megjegyeznék, hogy szerintem csökkentek a színészi elemek játékában. Touré és Masi között számomra az a különbség, hogy az egyik elfogadja a padozást, a másik meg nem. Végeredményben Touré a kevés játékperc matt ment el, és Mascherano jól pótolja. Innentől kezdve én csak emelem a kalapom, hogy ezt sikerült így kialakítani a csapatnál.
Busi védelmében azért annyit megjegyeznék, hogy szerintem csökkentek a színészi elemek játékában. Touré és Masi között számomra az a különbség, hogy az egyik elfogadja a padozást, a másik meg nem. Végeredményben Touré a kevés játékperc matt ment el, és Mascherano jól pótolja. Innentől kezdve én csak emelem a kalapom, hogy ezt sikerült így kialakítani a csapatnál.El fanático írta:Hagyjad Lionel85! Úgyis teljesen felesleges köröket futunk mindketten, amikor Masche igazi arcát és értékét próbáljuk vázolni.
Sokan nem bírnak megszabadulni az előítéleteiktől, mások még mindig Touré-t siratják - talán nem is kellett volna a helyére igazolni, hátha akkor visszajön vagy nem is értem, mit gondolnak ezek?! - a többiek pedig egyszerű birka-mentalitással bégetik, amit a nagyhangú bírálók.
Már mondtam a múltor is, hogy nem tisztem mindig-mindenki ellen megvédeni Masche-t, de ha olyankor is szidjátok, amikor a csapat egyik legjobbja - mindegy, hogy ki ellen, mert a 3 pont az 3 pont és nem járt több a Real legyőzéséért sem, csak pont ugyanannyi, mint a Zaragoza legyőzéséért!
Tessék végre hozzászokni, hogy Ő is a csapatunk tagja és nagyon is hasznos a posztján, nem Busi-klón és nem Touré-klón, de ezt senki sem vetheti a szemére!
Az a fajta küzdős, hajtós, ellenfél leütközős játék pedig sokszor célravezetőbb, mint a Busi-féle " elesek és lesek, hogy adnak-e sárgát az ellenfélnek vagy se?! " - módszer.
Tavaly az Inter ellen nagyon kellett volna egy Masche, amikor a középpályánkon mindenkit felvágtak, aki arra járt és néhettünk nagyokat, mert nálunk ugye nem ez a stílus, hanem a Busi-féle és ez illik a játékunkba ugyebár és nem a Masche-féle...
Nah, igen - de a focit kettő csapat játsza egymás ellen és ha a mi játékunkba nem is illieszkedik olyan simán, mint a saját nevelésű Busi játéka, de az ellenfél játéka ellen lehet, hatásosabb és ezt el kellene végre ismerni!
mi a jó ebben? én se tudom...LG írta: Kicsit off, de én erre reagálnék. Én is úgy látom, h így van, de nem látom, ebben mi a jó. Főleg akkor nagyon durván látszik a kontraszt, amikor több kulcsember pihen egyszerre, és helyettük ez a munkások játszanak. Egyszerűen olyan, mintha egy teljesen más csapat játszana, semmi kreativitás nincs olyankor a játékunkban. Ellenben ott volt pl. az Alméria elleni 3-0-ra megnyert kupameccs, ahol például Affelay, Nolito, Thiago kiváló játékával hoztuk a meccset. Én nem értem, h miért nem ezek az emberek az első számú cseréink, amikor sokkal közelebb állnak ahhoz, amit a kezdő 11-ünk képvisel, mint Keita, v. Mascherano.
Ezen én is gondolkoztam már. Szerintem az lehet a háttérben, hogy az ilyen emberek főleg a csapatmorált javítják, nem engedik szétesni a sztárokat, mert ha csak a művészek lennének, akkor könnyen lehetne nagyképű az egész bagázs. Így viszont tudják, hogy vannak ilyen Keita-Mascherano-féle emberek, akik szorgalmasa, szó nélkül dolgoznak végig, aztán robotolnak a meccsen, ez követendő példa a többiek számára is.LG írta:Kicsit off, de én erre reagálnék. Én is úgy látom, h így van, de nem látom, ebben mi a jó. Főleg akkor nagyon durván látszik a kontraszt, amikor több kulcsember pihen egyszerre, és helyettük ez a munkások játszanak. Egyszerűen olyan, mintha egy teljesen más csapat játszana, semmi kreativitás nincs olyankor a játékunkban. Ellenben ott volt pl. az Alméria elleni 3-0-ra megnyert kupameccs, ahol például Affelay, Nolito, Thiago kiváló játékával hoztuk a meccset. Én nem értem, h miért nem ezek az emberek az első számú cseréink, amikor sokkal közelebb állnak ahhoz, amit a kezdő 11-ünk képvisel, mint Keita, v. Mascherano.Fecooo írta: ugyanakkor Pep számára fontos, h a cserék csendes munkások legyenek, ilyen ő is és Keita is, így ha Keita esetén igaz, h a célnak megfelel, akkor az argentin esetében is áll a tétel...
Kicsit off, de én erre reagálnék. Én is úgy látom, h így van, de nem látom, ebben mi a jó. Főleg akkor nagyon durván látszik a kontraszt, amikor több kulcsember pihen egyszerre, és helyettük ez a munkások játszanak. Egyszerűen olyan, mintha egy teljesen más csapat játszana, semmi kreativitás nincs olyankor a játékunkban. Ellenben ott volt pl. az Alméria elleni 3-0-ra megnyert kupameccs, ahol például Affelay, Nolito, Thiago kiváló játékával hoztuk a meccset. Én nem értem, h miért nem ezek az emberek az első számú cseréink, amikor sokkal közelebb állnak ahhoz, amit a kezdő 11-ünk képvisel, mint Keita, v. Mascherano.Fecooo írta: ugyanakkor Pep számára fontos, h a cserék csendes munkások legyenek, ilyen ő is és Keita is, így ha Keita esetén igaz, h a célnak megfelel, akkor az argentin esetében is áll a tétel...
- Ferenc testvér, nem vagy elfogult..... Yaya ennek a posztnak (VKP) az etalonja és emberileg is nehéz fogást találni rajta! Nagyon sokszor leírtam és kifejtettem már, hogy miért gondolom, ezért most nem teszem, illetve nem kívánom hergelni azokat akik nem így látják, vagy a Busquets fanok........., DE! örülök, hogy Neked is ez a véleményed!Fecooo írta:mindenkinek igaza van vmilyen szinten, így hozok egy salamoni-döntést: Yaya a legjobb
Andrisnak igaza van, h Mascherano játékstílusa nem illik a csapathoz, ugyanakkor Pep számára fontos, h a cserék csendes munkások legyenek, ilyen ő is és Keita is, így ha Keita esetén igaz, h a célnak megfelel, akkor az argentin esetében is áll a tétel...
biztos nagyon elfogult vagyok, nem is tagadom, de Yaya játékstílusa számomra az etalon, ezért nem tudom nagyra értékelni Maszk játékát, szóval nem mondom, h rossz, egyszerűen ezt a stílust nem szeretem, hiányzik belőle az univerzalitás és elegancia. savazni akkor sem fogom, ezt már régen eldöntöttem. (mégha kezdetben meg is tettem, ezúton is bocsi Tibi!)
Busi játékstílusa viszont tökéletesen illik a gépezetbe, ez már látszik, ő nem egyszerű labdaszerző, mondhatnám úgy is, h ő egy olyan láncszem, aki a Xavi-Iniesta duót tehermentesíti és stabillá teszi a védekezést... Yaya és Sergi nagyon kevés dologban különböznek, ezért is sajnálom elefánt barátunkat, mert vmi egészen elképesztő "mindenes" ő, nem véletlen, h a manszúrsejk city egyik legjobbja... ( egyébként lett volna egy lehetőség szvsz, h a Busi-Yaya kettős egyszerre szerepeljen, más kérdés, h ezt vmiért csak egyetlen meccsen alkalmazta Pep...) ( ha érdekel vkit, kifejthetem pm-ben, milyen játékrendszert "álmodtam" meg)
sok lett az off, bocsi érte...
Magyarán ha valaki jól játszik, és góllal eldönti a mérkőzést, kénytelen vagyok őneki kiutalni a meccs legjobbja címet, hiába a tény, hogy volt aki jobb játékot produkált a mezőnyben. De szerintem semmi nem volt abban a mondatban, amiből az általad említett következtetésre juthattál.Lionel85 írta:Magyarán Mascherano soha, semmilyen körülmények között nem lehet meccs embere itt az Eurobarçán? Még ha mesterhármast rúg, akkor sem? Vagy ha nem így van, kifejtenéd bővebben, mert felkeltetted ezzel a mondattal a kíváncsiságom!Andris írta:Egyébként szívem szerint tegnap meccs legjobbjának írtam volna az öf cikkben, de sajnos némi íratlan megkötés van ezt illetően szerintem.