Meg sok halat.
De jo neked. én is imádok horgászni, de idén még nem is voltam. Lassan nekem is el kell kezdeni a szezont. neked meg jo fogást kivánoklionelmessi19 írta:Nah, holnap meek horgászni, két vagy három napra (még eldől...)
Uh legalább 2 napig nyugtuk lesz tőlem a Giuly és Gudjohnsen fanatikusoknak...![]()
Addig is mindenkinek jó fórumozást!
Ez is benne volt!Evilgrim írta:Látom a végére elfogyott a türelmed,és a "barcát" már végig kékkel írtad.![]()
Shark kellett neked mondani..izé..írniGame90 írta:mostantól így fogok írniSharkinho írta:Akár fehérrel is írhatana valaki, ha akarna...
mostantól így fogok írniSharkinho írta:Akár fehérrel is írhatana valaki, ha akarna...
Nem hiszem, csak elfogytak a színek...Evilgrim írta: Látom a végére elfogyott a türelmed,és a "barcát" már végig kékkel írtad.![]()
Látom a végére elfogyott a türelmed,és a "barcát" már végig kékkel írtad.gentdelbarca írta:Csak Neked barca99!!!barca99 írta:Nem mintha bántana, de mi ez az új divat? Miért jó színessel írni? Ha színes hsz-t látok egyből az ugrik be, hogy modi/admin írta. Nem különösebben zavar, közöm meg még kevesebb van csak megjegyeztem.
Úgylátom gent nagyon unatkoztál, egyébként meg nagyon jól néz ki...gentdelbarca írta:Csak Neked barca99!!!
Csak Neked barca99!!!barca99 írta:Nem mintha bántana, de mi ez az új divat? Miért jó színessel írni? Ha színes hsz-t látok egyből az ugrik be, hogy modi/admin írta. Nem különösebben zavar, közöm meg még kevesebb van csak megjegyeztem.
Zöld a kedvenc színem a feketét nem szeretembarca99 írta:Nem mintha bántana, de mi ez az új divat? Miért jó színessel írni? Ha színes hsz-t látok egyből az ugrik be, hogy modi/admin írta. Nem különösebben zavar, közöm meg még kevesebb van csak megjegyeztem.
Szerintem nagyon jó!Evilgrim írta:Óóó.Lio neked mi a véleményed róla?Nekem még ott csücsül a polcomon a könyv,de ha jó elolvasom!Karácsonyra kaptam;)
MindegyiknélGame90 írta:Lio![]()
Melyik aláírásomnál jobb? Mert mostanában volt egy pár