Na elolvastam az utcsó 3-4 oladalt...
Deco: maradni fog! És rotálással meg lehet oldani a szitut HA jön Henry....Ezt preferálnám a legjobban! Még nem akarom elküldeni Decot! PEdig nem a kedvencem!
Henry: hát meglep,hogy ekkora sansz van rá,hogy idetéved...bevallom amúgy se bírom ,de hülye nem vagyok,és nem lenne egyszerű az Henryval is felálló Barcát megfogni

,DE kicsit haragúdnék (nagyon) rá,hogy tavaly,amikor megszerezhettük volna szintén,Ő szinte megkoronáztatta magát az Arsenalos fanjaival,meg mindenkivel,hogy hűűhaa ezt a srácot figyeldd,marad itt,és Velünk akar a csúcsra jutni! Nem igazol el a JELENLEGI Legjobb Klubbhoz......aham,most h vki a vezetőségből lekoccolt,pedig már váltana? Amikor Wenger még ott van? Meg mindenki más is? Mert ugye ha eljön tavaly,akkor Eto'o kiesése feleennyi gondot sem jelentett volna,és ki tudja most mi lenne az érmek(arany) számát illetően
Szóval ha tényleg megszerezzük,akkor ez mindig fájni fog...persze elkezdhet törleszteni gólókkal
Amúgy Grecki még jó régen felvázolta azt a szitut,h itt van Henry,és a lehetséges megoldásokat,hálás lennék,ha vki megtalálná,és idézné ide! Szntem az tökéletes lenne,rotálással meg lehetne oldani,úgy,h mindenkinek bőven legyen meccse!