Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
még Tavaszi napéjegyenlőség, a csillagászati tavasz kezdete · Perzsa újév · Szent Benedek napja · A költészet világnapja is ma vanGame90 írta:Tudtátok, hogy ma van az antirasszista világnap?![]()
huha... nemtom' felétek mit takar a zenész kifejezés (gondolom nem hangszeren jatszo egyénre gondoltálgrecki írta:full off:
Visca el Barca!
Nem ismered véletlenül a Csorit? (Csordás Gergely, szintén zenész...)
a legdurvábbaz, amikor már abszolut nem a foci miatt utálják egymást.grecki írta:Persze, senki nem a közönségdíjra megy, de azért...![]()
Mindenhol vannak ultraszélsőséges nézeteket valló, balhéra szomjazó egyének, nem lehet sztem általánosítani.
lionel19 írta:Ujpestivel még nemtalálkoztam, de amugy tisztelet a rendesen szurkoló kivételnekgrecki írta:Szerintem ezzel sem leszel népszerűbb, főleg mivel mindkét oldalról van itt szurkoló...lionel19 írta:kinehagyjuk a két legmocskosabb szurkolótáborral rendelkező csapatot
ferencváros - ujpest
tul sokszor nézted te meg a green streetetlionel19 írta: milwall - west ham inkabb
Pontosan,egyet is értek ezzel!grecki írta:Persze, senki nem a közönségdíjra megy, de azért...![]()
Mindenhol vannak ultraszélsőséges nézeteket valló, balhéra szomjazó egyének, nem lehet sztem általánosítani.
Lio már szntem régóta nem arra megy,h népszerű legyengrecki írta:Szerintem ezzel sem leszel népszerűbb, főleg mivel mindkét oldalról van itt szurkoló...lionel19 írta:kinehagyjuk a két legmocskosabb szurkolótáborral rendelkező csapatot
ferencváros - ujpest
Ujpestivel még nemtalálkoztam, de amugy tisztelet a rendesen szurkoló kivételnekgrecki írta:Szerintem ezzel sem leszel népszerűbb, főleg mivel mindkét oldalról van itt szurkoló...lionel19 írta:kinehagyjuk a két legmocskosabb szurkolótáborral rendelkező csapatot
ferencváros - ujpest
Szerintem ezzel sem leszel népszerűbb, főleg mivel mindkét oldalról van itt szurkoló...lionel19 írta:kinehagyjuk a két legmocskosabb szurkolótáborral rendelkező csapatot
ferencváros - ujpest
milwall - west ham inkabbvisca el barca írta:millwall-cselziEvilgrim írta:Még talán ide sorolható:lionel19 írta:Megis érdemli hogy a szurkolók utálják
a világ két legnagyobb rivális-párját bejárta
Barca-Real
Inter-Milan
Chelsea-Manchester United
Sevilla-Betis(bár ők nem nagy csapatok,de nagyon utálják egymást.)
:
sőt.Evilgrim írta:Még talán ide sorolható:lionel19 írta:Megis érdemli hogy a szurkolók utálják
Barca-Real
Inter-Milan
Enrique írta:
- "A fenti kép egy 22 éves amerikai hölgy lábát ábrázolja, aki azt hitte, hogy valamilyen különös sérülés van a talpán. Az alapos orvosi vizsgálat azonban kimutatta, hogy ez bizony egy tökéletesen kifejlett mellbimbó.
Szerintem azokat írta csak,ahol megfordúlt RonaldoEvilgrim írta:Még talán ide sorolható:lionel19 írta:Megis érdemli hogy a szurkolók utálják
Barca-Real
Inter-Milan