ferninho írta:hát ez a csúnya gonosz Barca is hitelt vesz fel mint a Real... vagy most nem probléma? nektek szabad? vagy mégis, hogy megy ez?
néhány ember elgondolkodhatna a dolgokon....

ha körülnézel a fórumon, akkor szerintem láthatod, hogy szinte mindenki értetlenül áll a dolgok előtt, és senki sem mondja, hogy "nem baj, nekünk szabad". szóval nem értem ezt a támadást. végre van valami felület, ahol meg lehet "minket" fogni, és akkor máris jössz fröcsögni? ne haragudj meg, nem értelek. néhanapján élményszámba megy olvasni a hsz-eid (pl. az a képszerkesztési "remekmű" robertfcb-nek valami hatalmas volt, még mindig röhögök, ha arra gondolok xD), néha meg elgurul a gyógyszer, aztán össze-vissza mocskolódsz. én nem tudom, mi van a madridistán, nem tudom, hány barcás megy át okoskodni, biztos vannak olyan ok is, de neked nem kéne olyannak lenni, mikor eddigi észrevételeim alapján tudsz normális is lenni.
egyébként nem azt mondom, az egészséges odaszólogatás vicces formában belefér, sőt, de azért most ezt megint miért?
egyébként is, ma ne ilyennel gyere ide, hogy "ti is kölcsönt vettetek fel, most akkor ti is mocskos állatok vagytok!", hanem inkább (nyálasan fog hangzani, meg blabla) az összefogás jegyében. ha az év 12 hónapjából 10 hónapot ellenfelek vagyunk, úgymond, akkor legalább ma ne legyünk azok, mikor végre azért szurkolok, hogy Casillasnak ne lehessen gólt lőni, Ramos radírozza le az ellenfél támadókat, Te meg azért szurkolsz, hogy Villa veressen három gólt, vagy Pedro is lője meg a gólját, vagy Xavitól ne lehessen labdát elvenni, stbstb...
és ugye ez egy barca-fórum. madridista vagy... nem azt mondom, jogodban áll itt lenni. csak akkor legyél simulékonyabb, mivel nem "otthon" vagy. fogadd el, hogy ez egy barca-fórum, tele barca-fanokkal, akik elfogultak a szeretett klubjukkal, mint ahogy Te is az vagy a Tieddel. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy barcásnak itt mindent szabad, mert közülük is vannak itt néhányan, akiknek -ha rajtam múlna- egy életre szóló ip bannt adnék.
béke