Hát nem is tudom. Ő már eléggé túl van a fénykorán. Ha jól tudom a Milanban nem túl elégedettek vele...Drukker írta:Ha már ennyire kapus téma van itt akkor én egy nevet mondok aki igazolható és szerintem jobb mint VV :Dida. Ő is potyázik néha de nem nyel be minden távoli lövést:D Nekem am őa kedvenc kapusom. VV tanulhatna is tőle mert jó kapus és tapasztaltabb.![]()
![]()
Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça B
A Barca valóban több mint egy klub!!!
-
- Barça B
Szerintem viszont ő volt az egyik kulcsa a kupasikerüknek. Hansúlyozom: az egyik, nyilván gólokat is kellett lőni valakinek. Láttad pl. a kupadöntőt? Azért ott sem volt piskóta...sub_bass írta:Tavaly sztem nagyon [auto_cenzúra] szezonja volt. szinte csak ellenünk ment neki. Nem hiszem, hogy kell ide kapus még.Eaglebarca írta:Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
- Drukker
- Jugador d'estrella
Ha már ennyire kapus téma van itt akkor én egy nevet mondok aki igazolható és szerintem jobb mint VV :Dida. Ő is potyázik néha de nem nyel be minden távoli lövést:D Nekem am őa kedvenc kapusom. VV tanulhatna is tőle mert jó kapus és tapasztaltabb.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Óóó Abondanzieri. Hát. Ha Azért küldenéd el Valdést mert potyázik, akkor Patoval ugyan ott vagyunk. Vannak bravúrjai(nem is egy) de potyázik is. Pl: Bayern elleni visszavágó...maxilopez írta: Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...

Ja és idén is elég hosszan versenyben volt a Zamoráért, de ilyeneket bénázó védelem mellett nehéz. Mondj nekem olyan potyát a tavalyi szezonban amin nagyot buktunk...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- sub_bass
- Príncipe Sastre
Tavaly sztem nagyon [auto_cenzúra] szezonja volt. szinte csak ellenünk ment neki. Nem hiszem, hogy kell ide kapus még.Eaglebarca írta:Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
-
- Barça B
Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
Nem kell új kapus V.V. jó.Am barátságos mecsen kaptunk 2 gólt.Főleg amerikában fáradtan.+Erre Pep rádolgoz sokkal stabilabbak leszünk elve hátul tét meccsen+Pep is változtat.
Szal V.V. maradjon a helyén.Jó kapus és kész.
Szal V.V. maradjon a helyén.Jó kapus és kész.
Van egy-két tippem kiket fog írni.Karashu írta: Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!

Ha FM-es a srác, akkor Akinfeev, Ustari, Ochoa.
Ha csak egyszerűen Valdes ellenes, akkor nála gyengébb kapusokat fog írni. Frey, Hildebrand, Julio Cesar, Palop, Almunia stb.
Ha meg hülye, akkor olyanokat akiket lehetetlen megszerezni. Casillas, Buffon, Van der Saar, Cech, Diego Lopez.
Lehet párat kihagytam, azokat a megfelelő helyre helyettesítsétek be. Ezért nincs értelme Valdes elküldéséről beszélni.
Ohh. Abbondanzieri, Isakssonmaxilopez írta: Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.08.08. 12:47:48-kor.
Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...Karashu írta:Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!maxilopez írta:1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!maxilopez írta:1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ott a pont, bocs.Perrero írta:innen nyulták MatatŐ nem madridi volt

- Karashu
- Jugador d'estrella
Vízhordónak jöhet!Valbali írta:Piplica lenne a legjobb, nemde? http://sportgeza.hu/futball/2008/08/04/ ... _kapusgol/

Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...Karashu írta:Még mindig vannak hülyék akik szegény Victor komát le akarják váltani! Különben zömében Pinto áll a kapuba csak felvilágosítólag... De akkor mondj egy megfelelő kapust! (Akifejev-en kívűl, mert ő már unalmas!) Ja, és akit el enged a klubja! + Barca szintű!maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se
Piplica lenne a legjobb, nemde? http://sportgeza.hu/futball/2008/08/04/ ... _kapusgol/

-
- Capitá del Barça
Európa bajnok, de közel se ő volt a spanyol csapat húzóembere.Nincs túl jó formában mostanság és ha igazak a hírek, akkor nem is nagyon akar váltani.Persze nem bánnám nagyon azt se, ha ő kötne nálunk ki, csak legyen még egy igazolás arra a posztra, különben féloldalasak leszünk.van Bommel írta:De miért? Nem azt mondom, hogy rossz, sőt. De. Az első percben már sárgát kapott. Silva Európa bajnok, és régóta a spanyol bajnokságban játszik. De nem lehetne mind2?culinho írta:Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Zabszem ment a s***ükbe, nem tudják, hogy mit írjanak! Valdessel nincs semmi gond, az olyanokkal van a gond, akik mindenféle hülyeséget írnak össze-vissza róla!!!Blest írta:Még jó hogy nem Te döntesz az igazolásoknál, könyörgöm nincs semmi baj Valdessel..., ha lenne is, kit hoznál ide MOST, logikusan, logikusan...
Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Barça B
Szerintem a fiúk most rákaptak nagyon a támadó futball ízére. Nem csoda, hogy a védelem sokszor nem zár tökéletesen. Ezért nem Valdes-t kell hibáztatni. A kiejtett labda más kérdés, dehát az EB-n is láttunk hasonlót, Cech attól még mindig az egyik legjobb kapus a világon. Zubinak is voltak hasonló esetei...maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se
- Karashu
- Jugador d'estrella
Még mindig vannak hülyék akik szegény Victor komát le akarják váltani! Különben zömében Pinto áll a kapuba csak felvilágosítólag... De akkor mondj egy megfelelő kapust! (Akifejev-en kívűl, mert ő már unalmas!) Ja, és akit el enged a klubja! + Barca szintű!maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se
Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

- van Bommel
- Capitá del Barça
De miért? Nem azt mondom, hogy rossz, sőt. De. Az első percben már sárgát kapott. Silva Európa bajnok, és régóta a spanyol bajnokságban játszik. De nem lehetne mind2?culinho írta:Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Jó futballista, max azt kéne tenni vele, mint Henriquével. Kölcsönadni.culinho írta:Most megy az Eurosporton a brazil-belga meccs fevételről és életemben először látom Hernanest.Csinált néhány szép cselt, aztán rugott egy akkora gólt, h tátva maradt a szám.Ha így tud,akkor inkább őt venném meg, mint Silvát.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se 

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Akkor bocs úgynézki én is [auto_cenzúra] linkelgetek!Nastradamus írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
sajnos én sem vágom a fordítást